Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאריס שנת 2001

אני מעוניין לבטל את כרית האוויר הקדמית שליד הנהג

איך אני מבצע זאת?

האם אני חייב לפנות למוסך מורשה? האם הם ידרשו תשלום על כך?

האם אני יכול לבצע זאת לבד? (אין לי ידע טכני ברכבים)

תודה מראש למשיבים

פורסם

לפני כל העצות שיתנו לך אפשר לדעת בבקשה מדוע אתה מעוניין לעשות זאת?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

באמת מעניין למה בנאדם ירצה לנתק את הכרית הקדמית....

אם אין לך ברכב אפשרות מקורית, אין מנוס מביקור במוסך רצוי הראשי.

יש דגמים שיש להם צמה מתאמת שמתחברת במקום הכרית ומדמה למחשב את התנגדות הכרית ולא מתריעה על תקלה.

לא כל יבואן מביא או מוכן למכור צמה כזאת ( מנסיוני בסוזוקי לא היתה בעיה)

אם לא תנסה באיביי, או באינטרנט.

עכשיו יקפצו עלי כל שוחרי הבטיחות שיסבירו לך כמה זה מסוכן להושיב ילד מקדימה וזה נכון, זה פחות בטיחותי, אבל גם לנסוע ברכבי אספנות זה לא בטיחותי, ככה שכל אחד יעשה מה שהוא מבין לנכון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מעוניין לחבר סל קל לתינוק במושב הקדמי

אני יודע שזה פחות בטיחותי אבל זה מה שאני מעוניין לעשות.

בדקתי בספר ההפעלה של הרכב ואין שם הוראות איך לבצע זאת.

פורסם
אני מעוניין לחבר סל קל לתינוק במושב הקדמי

אני יודע שזה פחות בטיחותי אבל זה מה שאני מעוניין לעשות.

בדקתי בספר ההפעלה של הרכב ואין שם הוראות איך לבצע זאת.

תתקשר לטויוטה ותשאל אם זה אפשרי

פורסם

בטיוטה קורולה וגם באוונסיס יש אופציה לנטרל את הכרית בעזרת מפתח. ברגע שאתה עושה זאת נדלקת לך נורת אזהרה. אין את זה אצלך? המקום הכי בטוח ברכב לתינוק זה במושב האוחרי באמצע.

בכל מקרה, דנו בנושא הזה לא מעט פעמים. קרא בשירשורים הבאים. אולי תמצא את מבוקשך.

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=1412355

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

לא יודע אם זה נכון אבל בשירשורים קודמים הזכירו שאתה צריך ליידע את חברת הביטוח על הניתוק ואף לחתום להם על תצהיר מסויים.

פורסם

במיוחד בשבילך.

http://shop.microimageonline.com/Airbag-Seatbelt-Sensor-Bypass-Module-OCSBM.htm?categoryId=-1

ההתקנה חמש דקות, האחריות על הבטיחות עליך...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...