Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקטע של frequency

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה אומר המושג frequenc. בהקשר של צילום וידאו/הקלטת קול?

במצלמת וידאו שלי יש אפשרות לצלם ב50 הרץ וב60 הרץ ובמקליט קול שלי האפשרויות נעות בין 8,000Hz ל50,000Hz.

אז מה בעצם זה עושה? איך זה משפיע על התוצר הסופי? תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

למעשה מדובר במספר הדגימות לשניה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%93%D7%A8_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1%D7%98

בגדול ככל שדוגמים יותר פעמים לשניה, איכות האות המתקבלת קרובה יותר למקור.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

Frequency = תדר = מספר מחזורים בשנייה.

50 הרץ - מתאים לצפייה בטלוויזיה המבוססת על הפורמט ה(כמעט) כלל אירופי PAL.

60 הרץ - מתאים לטלוויזיה מבוססת השיטה האמריקאית NTSC.

הקלטת הקול - קשור לאיכות ההקלטה. יש פורמטים שונים, בעיקר PCM, כאשר השינוי בתדר מיועד כדי להכניס יותר מידע (כלומר איכות גבוהה יותר ומונו/סטריאו). אתה משלם על כך עם קובץ גדול יותר ככל שהאיכות עולה.

פורסם
Frequency = תדר = מספר מחזורים בשנייה.

ואני אקשה ואשאל האם יש משמעות ומהי למושג תדר בהקשר של אות לא מחזורי.

פורסם
ואני אקשה ואשאל האם יש משמעות ומהי למושג תדר בהקשר של אות לא מחזורי.

מפרקים בפירוק פורייה להרמוניות של קוסינוס וסינוס ואז עדיין יש משמעות. :-)

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

בהקשר לטלויזיות המושג הרץ הוא התדר שבו מתחלפות התמונות בשניה, אך בפועל גם בטלויזיה מדובר על מחצית מהתדר. כלומר טלויזיה של 50 הרץ מציגה 25 תמונות בשניה...

אם מדובר במצלמה זה בעצם תדר הדגימה של המצלמה, כמה תמונות היא מצלמת בשניה אחת...אתה צריך 50 הרץ כי זה תדר החשמל בארץ.

לגבי מוזיקה או אודיו (הקלטה במצלמה שלך) מדובר על תדר הדגימה של אות הקול...כמה פעמים האות נדגם בשניה אחת...8000 הרץ זה 8 אלף דגימות בשניה...

אין כאן קשר למחזוריות מאחר ומדובר על תמונות בשניה, כל תמונה תהיה שונה מקודמתה ולא מדובר על אות שחוזר על עצמו...אלא כמות התמונות בשניה זהות בכל שניה נתונה. כנ"ל לגביי אודיו.

לצורך העניין אתה צריך שתדר הדגימה יהיה לפחות פי 2 מהתדר שאותו אתה מנסה לדגום...

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

האמת שאתה לא צריך 50 הרץ כי זה תדר החשמל בארץ. מדובר בסיבה היסטורית נטו. בעבר בטלויזיות crt אנלוגיות תדר הסריקה האנכית היה מופק מתדר הרשת וכל אות השידור האנלוגי היה מותאם אליו. כשהטלויזיות והשידורים הפכו דיגיטליים ניתן להפיק את תדרי הסריקה בקלות בטלויזיה עצמה, ב-LCD הסיפור בכלל משתנה וכו׳ כך שכבר אין קשר מחייב לתדר הרשת.

• תוכן חדש...