Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מעולה! הפנסים וההגה הוסיפו הרבה לדעתי, הציפוי על ההגה יצא מעולה פעם ראשונה או לא זה יפה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עטפתי את ההגה בעור.(לבד MIND YOU)יצא לא רע לפעם ראשונה.

הרכבתי פנסים אחוריים עם עדשות איתות לבנות במקום כתומות. לדעתי נראה טוב יותר

יפיפה עבודה מעולה !!! סתם לידע כללי זה לא עור זה סקאי אמיתי :wink: שזה גם לא רע

תהנה מהרכב :king:

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

יגאל דברת איתי לפני שבוע בערך בטלפון אמרת שאתה משפץ אלפא 33 ישנה ואולי תצטרך מספר חלקים

עד עכשיו הייתי בטוח שמדובר בסתם בחור מתלהב אבל הרגע גיליתי שאתה הרבה יותר מסתם חובב אלפות

את מוזמן תמיד לקפוץ ולקחת כמה חלקים שבא לך מתחייב שזה יהיה המחיר הכי זול שתמצא!

בברכה.פבל!

פורסם

שיפוץ לעולם אינו נגמר.

אני מתכנן להתקין מזגן ואולי חישוקי מגנזיום אם אמצא משהו יפה.

אבל בינתיים זהו זה.הרכב מוכן ואני מתפנה לשאר הפרוייקטים שלי.

תודה לכל המגיבים והתומכים.

נתראה בהשקה ובמפגשים.

P7130255.JPG

_1_~1.jpg

פורסם

ברכות על גמר השיפוץ, כל הכבוד על הזריזות וכמובן על התוצאה הסופית :-)

כולנו מחכים כבר להשקה שתהיה בהרצליה, הפרסום הרשמי בקרוב.

שי ורד

פורסם

איזה מהירות יגאל! כל הכבוד. ראית אותה לפני השיפוץ, לא יאמן איזה מהפך עבר הרכב ובכזו מהירות. מחכה לראות אותה במציאות.

פורסם

עשית את זה, כל הכבוד על הדבקות במטרה.

את אלבום תמונות השיפוץ כולו ניתן לראות בקישור הבא לפיסבוק של מועדון אלפא קלאסיק:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.168091873352910.1073741844.100004562944883&type=1&l=25068102e2

יאללה, נמתין להשקה :-).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

תתחדש!

היא נראת מעולה :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני מתכנן להתקין מזגן ואולי חישוקי מגנזיום אם אמצא משהו יפה.

אני יודע שדעתי אינה פופולרית: אני מציע לך להשאיר את הטאסות. הן ממש ייחודיות ולמיטב ידיעתי אין משהו שדומה להן ברכב אחר.

הטאסות הללו הן חלק מהקו העיצובי הכולל של הרכב וחבל לוותר על מקוריות וייחודיות כזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני יודע שדעתי אינה פופולרית: אני מציע לך להשאיר את הטאסות. הן ממש ייחודיות ולמיטב ידיעתי אין משהו שדומה להן ברכב אחר.

הטאסות הללו הן חלק מהקו העיצובי הכולל של הרכב וחבל לוותר על מקוריות וייחודיות כזאת.

מסכים לגמרי. לכן לא הפכתי את העולם בחיפוש חישוקים.

פורסם
אני מציע לך להשאיר את הטאסות. הן ממש ייחודיות ולמיטב ידיעתי אין משהו שדומה להן ברכב אחר.

אני מסכים עם אלעד, הן באמת ייחודיות...

• תוכן חדש...