Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרן אור\דרג ד".

כל השאר-נפקדות.:lol:

מצבך מצויין כי אתה שוחר,

בחירת הקורס,השיבוץ ולהלימודים בו מתבצעים שאתה עדיין שוחר=אינך חייל.

תציב דרישה לשני הראישונים,אם לא,תגיד יפה שלום ולך הביתה,

מקסימום כמה ימים יתקשרו אלייך ויגידו "יש לך מזל בדיוק התפנה פה מקום אחד".

שוב תודה לכולם על התשובות.

אני כבר לא יודע מה לעשות ואגיד לכם למה.

לנו אמרו כי דרג ד' מקבל רק מי שהציונים שלו ממש אבל ממש גבוהים(כאילו אומרים לך מראש אל תנסה אפילו) ורק כ 2-3 אנשים מתוך 15 מתקבלים(חרטא)...

לגבי הקטע של הנפקדות,מה יקרה במצב היותר גרוע?

פורסם

בתור מישהו שחווה את כל זה(גם הייתי הנדסאי ושוחר) אמרו לנו אותו דבר על "קרן אור".

אתה צריך לנצל את העובדה שאתה שוחר ולא יכולים לעשות לך כלום,

עד שלא תכנס לקורס רשמית המפקד בית ספר שלך אחראי עלייך(ותאמין לי שהוא לא מעוניין שיהיה לו תלמיד שמסתובב חופשי).

שני חברים קיבלו "אוויוניקה סופה",ניגשו למנהל הבית ספר הטכני (כיום זה בטח מישהו אחר) ואמרו לו בנעימות שהם הלכו הביתה ושהוא מוזמן להתקשר אליהם כאשר יתפנה מקום בקורס X.

כמובן לאחר יום של איומי סרק התקשר אליהם להודיע שבמקרה יש שני מקומות פנויים.

בסופו של דבר כל קורס נפתח למספר מקומות נדרש,ממש לא מעניין אף אחד מי ייאכלס אותם(לא מדובר כמובן על טייס).

כל עוד אתה שוחר לא יכולים לעשות לך כלום,לא משנה מה תעשה.

יום אחד במהלך השבוע המעשי של הקורס באחד מהבסיסים בדרום החלטנו שאנחנו הולכים הביתה(8 אנשים בקורס),

אז הלכנו הביתה.:lol:

מתחילת הקורס הודענו למפקד הקורס שזמן היציאה שלנו הביתה הוא אחד בצהריים כיוון שאנחנו גרים במרכז\דרום,

וכך היה.:-P

מזל שכולנו היינו שוחרים,

במידה והיינו חיילים היינו נשפטים לכמה חודשים על כל מה שעוללנו.8)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
תנסה להגיע לקורס ביא"א 22, מחלקת הדרכה (תנסה לדבר עם יוסי בן-חמו שם).

את יוסי בן חמו אני מכיר עוד מהתקופה שהוא היה חייל בשירות סדיר ביא"א-22. האם הוא עדיין דובון ?

איזה כייף לי :)

פורסם
למה ישר לקריה?

כי שם זה כמו דרג ה'.

רמה יותר הנדסית, ומקפצה הרבה יותר טובה מלהיות "סתם" טכנאי מיא"א, או אפילו ר"צ ביא"א (מה שלא יקרה לחייל חובה).

את יוסי בן חמו אני מכיר עוד מהתקופה שהוא היה חייל בשירות סדיר ביא"א-22. האם הוא עדיין דובון ?

דובון אכפתלי אם כבר:wink:. בן אדם זהב.

מרק, תענה לי בטכני על הטרנזיסטור!

משכנתא זה קל

פורסם
כי שם זה כמו דרג ה'.

רמה יותר הנדסית, ומקפצה הרבה יותר טובה מלהיות "סתם" טכנאי מיא"א, או אפילו ר"צ ביא"א (מה שלא יקרה לחייל חובה).

הייתי בטוח שאתה מדבר על כל תפקיד, ספציפי יא"א אני פחות מכיר.

קרן אור לעומת זאת עדיף במקום קל"ב כי זה משמרות.

אצלי היה מישהו שרשם אלקטרואופטיקה בשלושת האפשרויות מן הסתם לא עשו לא בעיות ולקחו אותו לשם.

404

פורסם

דובון אכפתלי אם כבר:wink:. בן אדם זהב.

מרק, תענה לי בטכני על הטרנזיסטור!

אכן בן אדם זהב.

האם פגשת את אחיו אברי שבזמנו שירת גם ביא"א ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...