Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק קודנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

בזמן האחרון הקודנית ברכב של אבא שלי עושה בעיות, לאחר שמקישים את הקוד הרכב מסרב להניע ומניע רק לאחר 5-6 הקשות קוד (יש לציין שההקשות נכונות ויש אישור שהקוד נכון מהקודנית ע''י 2 ציפצופים).

הרכב הוא קיה קרניבל שנת 2007.

אני מודע להשלכות בניתוק קודנית אבל זהו פיתרון זמני, עכשיו אבא שלי עסוק בעבודה והרכב חשוב לו אז אני בטוח שבעוד שבוע שבועיים הוא יתקין קודנית חדשה.

צירפתי תמונה של הקודנית, תודה לעוזרים :-D

633012-5.jpg

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

מדובר בקודנית ספטרוטק מטאור. דווקא אחת הבטוחות שבשוק.

מתוקף כך- היא עשויה לכלול מס' לא ידוע של עלוקות אלחוטיות.

אתה עלול לפרק הרבה מאד פלסטיק עד שתמצא אותן.

תתחיל בלראות מה אין לך כשלא הקשת קוד: סטרטר? אספקת דלק? לפי זה תחפש על הקווים של המערכת המושבתת איפה העלוקות יושבות ותנטרל אותן.

רמז: מתקינים ישראלים לא אוהבים לעבוד קשה. העלוקות בד"כ בקצה הקו, ליד הקונקטור...

עריכה- עכשיו ראיתי שהוספת שמדובר ברכב השכרה.

חפש ליד מש' דלק (עלוקה אחת אלחוטית נראית כמו קוביה שחורה, אמור להיות לך סטרטר גם בלי קוד). אם אין סטרטר חפש גם שני חוטים שחורים שמתחברים לחוטי הסוויץ'

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

שכחתי לציין שכאשר הרכב לא מניע אין קול של סטרטר אז כנראה שם יש עלוקה. אני אחפש בערב ונניח אני אמצא את העלוקות איך לבטל אותן?

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...