Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטמבון בכה מאוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נכנסו בי בחניה והטמבון קצת נכנס פנימה (כמובן שלא השאירו פרטים)

כשהגעתי הביתה רציתי לראות אם יש גישה לטמבון מחלקו הפנימי של הרכב כדי

להוציא אותו חזרה החוצה ונתקלתי בפלסטיק שחור שחוסם את הגישה .

מישהו יודע מה עלי לעשות כדי שתהיה לי גישה לחלק הפנימי של הטמבון?

מדובר בהונדה סיוויק סדן שנת 2000

תודה רבה למגיבים

פורסם

זה הכל ברגים וקליפסים, תרים את האוטו על ג'ק שיהיה לך יותר נוח לעבוד, תראה מה תופס את הבטנה ותתחיל לשחרר הכל.

תעביר צילום אם אתה פוחד שתשכח מה הולך לאן, ואחרי שתפרק תביא פן טוב, תחמם את האזור של המכה ותוציא לאט לאט עם היד.

תזהר שלא תסדוק את הצבע (אלה אם כן הוא כבר נסדק).

פורסם

בשביל להגיע לחלק הפנימי של הטמבון עלייך לפרק אותו אם אני לא טועה יש בורג מכול צד 2 ברגים מילמטה והברגים שמעל הגריל מושכים לאט ובזהירות את הטמבון והוא בחוץ

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

להלן התמונות...

אני חושב שהדרך הקלה יותר היא להוריד את הפלסטיק השחור שמעל הגלגל ...

יש לכם מושג איך אני אמור לשלוף אותו בדרך שגם אוכל להחזיר אותו ???

בברכה מאיר

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

קח את הרכב לבעל מקצוע, לדעתי בסביבות 500 ש"ח תוכל לתקן ולא לנסות לבד.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם
אין לי עניין להשקיע כסף ברכב הזה על שיפוץ הטמבון...

כל מה שאני צריך לדעת זה איך לשחרר את הפלסטיק השחור

שמעל הגלגל הקדמי ולתת פוש לטמבון מבפנים

בהרבה רכבים יש שמה ברגים.

אם התיכנון שלך לתת מכה מבפנים סביר להניח שזה לא יהיה לך פשוט, ואל תחשוב שבמכה אחת תוכל להחזיר אותו למצב הקודם.

אם זה כל כך נורא מבחינתך תשלם כסף לבעל מקצוע שיעשה את העבודה.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

תנסה לבד, אין לי ניסיון בעבודה הזאת, אני יודע שזה לא פשוט כמו שזה נראה, אבל לרכב ישן חבל להשקיע 500 שח על שקע קטן בטמבון.

לגבי הפאנל השחור מסביב לגלגל, אני לא מכיר את הרכב ככה שאני לא יודע אם כדאי לפרק אותו.

אם אין לך ליפט, תעלה שתי גלגלים על המדרכה (בצד של המכה), ותיכנס מתחת, עם פנס ותחפש מאיפה כדאי יותר לפתוח כדי לתקן את זה.

יש לי הרגשה שאם תפרק את הפנס תיהיה לך גישה לשם, אם זה מסובך לפרק הפנס אז תוותר על האופציה (אצלי לדוגמא זה בידיוק שתי ברגים ושן).

אם אתה בכל זאת הולך על האופציה, תיזהר לא לפגוע בכיוון של הפנס.

פורסם

לפני שאתה מתחיל לפרק קבל עצת סבתא פשוטה..

קח פומפה לפתיחת סתימה בכיור, הרטב אותה מעט,הצמד לאזור המכה ומשוך,גם אם במקרה שלך הפלסטיק שם קשיח וזה לא יעזור, לא הפסדת כלום..

לא תאמין כמה מכות מהסוג הזה נפתרו בשיטה הזו..

ממתין לעדכונים,וגם לשרשורים מלגלגים..:roll:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני לא מכיר את הרכב הספציפי שלך, אבל בכל רכב שיצא לי לראות, בטנת הגלגל מוחזקת על ידי קליפסים וברגים. פשוט תרים את הצד הזה של הרכב על ג'ק (ותתמוך אותו עם בוק). תפרק את הגלגל. תוציא את הקליפסים והברגים. תשלוף את הבטנה כולה החוצה (שים לב אם יש איזה כיפופי פח שהיא תפוסה מאחוריהם כדי להחזיר אחר כך).

עכשיו תראה אם יש לך גישה לפגוש. אם לא, תנסה לפרק גם את מגן המנוע \ בטנה תחתית (בהנחה שיש לך). גם המגן מוחזק על ידי קילפסים וברגים. כמובן שעדיף ששני צידי הרכב יהיו על בוקים בשלב זה כדי שתהיה גישה נוחה לתחתית.

אה, ותנסה באמת את השיטה של יניב לפני הכל. לך תדע אולי יצליח לך.

פורסם

אסור להרים את האוטו על ג׳ק להיכנס מתחת. כבר קרה לי ללא פעם ולא פעמיים שהאוטו פשוט הדרדר ונפל מהג׳ק.

לא מומלץ בכלל. השיטה עם המדרכה בשילוב הרמת בלם יד חזקה הרבה יותר עדיפה ובטיחותית.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

מה שאתה יכול לעשות זה תפתח את המגן רפש ואז תחמם את האיזור עם פן ותוך

כדי החימום דחוף את המכה החוצה אפשר גם להעזר בפטיש גומי או חתיכת עץ.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אחרי בדיקה קצרה החלטתי לקחת את עניין הטמבון צעד אחד קדימה ולפרק אותו .

ולמען האמת אני חושב שיצא לי ממש טוב!!!

צילמתי את שלבי הפירוק וגם אכתוב אותם כדי שלכולנו יהיה יותר קל בפעם הבאה

בהונדה שלי יש 4 קליפסים על הגריל בצבע שחור + 4 ברגים בתחתית הטמבון + 2 ברגים בצדדים (1 בכל צד)

לאחר ששחררתי את כולם הוצאתי את הטמבון בעדינות והעלתי אותו הביתה לחימום בפן ותוך 3 דקות השקע חזר למקומו ללא

כל מאמץ .

על הדרך גם הורדתי את המסגרת המעצבנת שקיבלתי עם קנית הרכב של המכון טסטים בשרון (שמעניין את הסבתא שלי)

בברכה מאיר בר אשר

3.jpg

2.jpg

1.jpg

4.jpg

5.jpg

• תוכן חדש...