Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Robbert Hardwell

Shay_u
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמן.

מעיף את היכל המוזיקה הייניקן אמסטרדם במשך 3 שעות, כפתיחה לטור ההופעות שלו I AM HARDWELL.

קבלו במחיאות כפיים את הDJ מספר אחד בעולם.

נשארו 55 דקות לסוף הסט:

http://www.youtube.com/watch?v=PbFzNFGMjSw&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שידורים חוזרים בימים הקרובים ביוטיוב.

פורסם

והנה קצת טכנו בשביל לשטוף את הזוועה הזו:

https://soundcloud.com/soma/slam-radio-021-dj

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פעם כשהייתי אוהב כל זה, טייסטו היה נחשב להכי טוב, אני ישית לא כזה אהבתי, אבל הוא הצליח לייצר להיטים. הוא עוד פעיל?

אני באופן אישי עד היום אוהב אזקס סינדרום, שיבה שידאפו, מישהו איתי?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמעט כל סט שהHardwell מוציא מגיע למקום ראשון בכל מצעד להיטים האלקטרוני ודאנס.

טיאסטו מוציא טראק חדש בקרוב לאחר כמה חודשים.

S2000

פורסם
סחטיין עלייך!

ואני מוסיף משלי :

http://www.youtube.com/watch?v=3iUBeDkVTkg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחלה. אני מחבב את הדברים שלו, למרות שהוא לא מאלו שמוציאים סטים לסאונדקלאוד (אחרים מעלים חומרים שלו).

קבל 30 שעות של סטים מבית SOMA - בסך הכל האוסף הכי טוב שמצאתי עד היום של טכנו לטעמי:

ואם אתה צריך משהו קצת יותר אגרסיבי, אז Stevie Wilson:

והופ - כבר לא זוכרים ששמענו את הHardwell הזה בכלל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הסט של hardwell מאולטרה עדיין מתנגן אצלי בלוף ברכב כל יום לעבודה.

ארמין מלך, מי בא להופעה שלו באילת ביוני?

אבל עדיין הארדוול בשבילי נאמבר 1.

כשארמין סוף כל סוף מגיע לארץ לא מפספסים אירוע כזה. :-)

לחובבי HARDWELL יהיה שם את ALESSO, די קרוב לסטייל שלו.

ואם כבר hardwell ואולטרה- זה ללא ספק יהיה הלהיט הכי חם שלו הקיץ, מעניין מתי הוא כבר ישחרר אותו:

Ir7SLsjb7l8 דרך יוטיוב

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לחובבי HARDWELL יהיה שם את ALESSO, די קרוב לסטייל שלו.

דיז וויל ביי דה יייירס!

עוד שבועיים מגיעים דימיטרי וגאס ולייק מייק, ניקי רומרו יום אחריהם. מחזיק בכרטיסים ל2 ההופעות :twisted:

הפכנו למיני טומורולנד.

בלייבסטס עלה סט (רק סאונד) חלקי- שעה ו50 מתוך 3 השעות המלאות, לא כל כך איכותי גם כי באמצע נופלת האיכות אבל בינתיים זו רק טעימה אני מקווה שנקבל בימים הקרובים וידאו HD של המופע כמו שקיבלנו בUMF, שגם שם כמו שציינתם היה מדהים. אלא אם הוא יעשה כמו השוודים שלא העלו את המופע הסופי שלו כדי לשים אותו אחר כך בDVD ולמכור.

מצ"ב השיר שבו הוא סיים את המופע, רמיקס הארדסטייל של הדהאנטרז לספייסמן שלו, מומלץ להאזין החל מ3:10

http://www.youtube.com/watch?v=PzIRuPe0yWk דרך יוטיוב
פורסם

SHM יצאו מגעילים במופע האחרון שלהם באולטרה, במקום לפרסם את הסט ביוטוב כמו hardwell nicky ארמין ועוד, הם רצו להרוויח עוד כמה ג'ובות ממכירת דיסקים.

ולא שחסר להם - בtour האחרון שלהם הם מילאו אצטדיונים שלמים בדקות.

עם כל הערצה שלי אליהם, הקטע המגעיל הזה השאיר לי מהם טעם מר.

לפי מה ששמעתי מהחבר'ה של trance-il יש מגעים לנסות להביא גם את hardwell לאילת בקיץ, אבל סיכוי קלוש. הוא כבר booked לכמה חודשים קדימה לפי מה שאני יודע.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצונת - עוד מישהו שמע כמוני ש-HARDWELL ו-AVICI באים לארץ לקראת סוף השנה? :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...