Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירדתי מכל העניין של הליסינג זה לא בשבילי ולכן אשמח לעזרתכם שוב.

אני מעוניין ברכב ספורט עד 70K מן הסתם לא חדש (אלא אם יש דבר כזה)

אני לא הולך לסוע ברכב יותר מ 10K-12K בשנה.

אני רוצה רכב שהנסיעה בו תהיה הכי מהנה שאפשר, ואם זה ישתלב אז גם חסכונית בדלק.

נסעתי כמה פעמים במרצדס c-class 2.5L של דודה שלי ומרגישים בנסיעה ועוד יותר בהאצה שהאוטו עומד להמריא אשמח אם תהיה את הרגשה זו גם באוטו שאקנה.

לא משנה לי 2 דלתות, 3 או 4 אבל אני ממש מעדיף שיהיו 5 מקומות ישיבה (כלומר שיהיה גם ספסל אחורי)

תודה על העזרה מראש,

תומר.

פורסם

אם אתה רוצה 5 דלתות לדעתי האופציה הכי טובה תהיה סיאט לאון ספורט אפ 2006-2007 עם מנוע 2.0TFSI 185 כ"ס וגיר ידני 6 הילוכים. עם שיפורים אפשר בקלות להגיע ל250 כ"ס אם יחסר כוח. עוד אופציות אבל ככל הנראה קצת יותר יקרות הן:

- סיאט לאון FR 2007-2009 עם גיר ידני או DSG6 (אותו מנוע TFSI רק עם 200 כ"ס)

- גולף GTI דור 5 2006-2007 גם כן אותו מנוע של הFR ועם DSG6 או גיר ידני. הבעיה שהן נסחרות מעל למחירון לכן אני לא חושב שאחת כזו תיכנס לך בתקציב.

אופציה זולה יותר זו הלאון טורבו דור 1 2003-2005 עם מנוע 1.8T וגיר ידני 6 הילוכים.

אם אתה רוצה רודסטר אז מיאטה NB/NC כנראה תהיה האופציה הטובה ביותר.

• תוכן חדש...