Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) איך אני אדע איזה גודל של הרמקול מתאים לרכב שלי? (סיוויק 99)

2) אני מעוניין לקנות באתר stereo4sale ולפי מה שהבנתי הם אמינים וטובים וגם הם מתקינים, מישהו יודע האם הם מקצועיים? מרוצה/לא מרוצה מהתקנה אצלם? ואיפה המקום נמצא?

3)כרגע ברכב יש לי סאב ורמקולים אחוריים שמוגברים ע"י מגבר האם כדאי שיגיע הקומפוננט לוותר על הגברה לאחוריים לטובת הקומפוננט? או להיפך?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

1.בסיויק הולך קדימה 6.5אינץ'

2.?

3.כעקרון עדיף שהקדמיים יהיו מוגברים אבל זה כבר עניין של טעם,אם המגבר שלך יציב ב2 אוהם תוכל גם להגביר את כל ה4 רמקולים.

איזה רמקולים אחוריים יש לך ואיזה קומפוננט אתה מתכנן לקנות?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

1) יש לי חבר שיש לו גם סיוויק ויש לו מקדימה 6.5 .

2) לפי מה שידוע לי הם בסדר בהתקנות ויש להם ותק קטן בתחום, אומנם דובר בפורום כמה פעמים על זה שהם מזייפים מחירים, הם רושמים מחירים זולים מידיי כדי שתתקשר ותתעניין לקנת והם אומרים לך שאין במלאי ומנסים לדחוף לך משהוא אחר.

לשיקולך!

3) מאוד ממולץ להגביר את הקדמיים דובר על זה הרבה תעשה חיפוש וכמובן את הסאב איך לא.

בהצלחה.

פורסם
1) איך אני אדע איזה גודל של הרמקול מתאים לרכב שלי? (סיוויק 99)

2) אני מעוניין לקנות באתר stereo4sale ולפי מה שהבנתי הם אמינים וטובים וגם הם מתקינים, מישהו יודע האם הם מקצועיים? מרוצה/לא מרוצה מהתקנה אצלם? ואיפה המקום נמצא?

3)כרגע ברכב יש לי סאב ורמקולים אחוריים שמוגברים ע"י מגבר האם כדאי שיגיע הקומפוננט לוותר על הגברה לאחוריים לטובת הקומפוננט? או להיפך?

תודה רבה לעוזרים

תבדוק פה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46444

• תוכן חדש...