Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא בעד שגיא כהן. בניגוד ל"פרשנים" אחרים, הוא נותן לך בזמן אמת נקודות שלא ראית בעצמך.

אבי מלר באמת בלתי נסבל עם ההתחכמויות ומשחקי המילים שלו. באמת מתאים לשידורי הליגה האנגלית עם היבשושיות שלו.

אני לא רואה פסול בזה שצוות השידור "לוקח צד". זה מקובל כמעט בכל מקום, כמובן שעדיין יש להעביר משחק כצוות שידור ולא כאוהד. לגבי המשחק האחרון של ברצלונה, לא היתה להם בעיה לומר שמסי מחריד ושבאיירן עדיפה בהרבה.

ארבל "נמחק" מבחינתי אחרי משחק השרוכים שאותו שידר כאילו לא קורה שום דבר מיוחד על כר הדשא (ולא, אני לא אוהד של הפועל...). בכל מקרה, הוא איבד את זה מזמן. הסממנים:

1. מנטרות קבועות. זה לא רק ה"הללויה", זה גם "תעצומות נפש" אחרי הרחקה, וזה "הרחק הרחק בצד ימין" אחרי מסירה ארוכה מאגף לאגף.

2. אי זיהוי פסיקות שופט - הוא מדווח על זריקת חוץ כשיש שריקה לעבירה, ולא מבין סימונים של שופט ברחבה - הוא לא מבין אם זה נבדל או פנדל או עבירת תוקף.

3. הוא לא מסוגל לחשב מה התוצאה הרצויה בגומלין, הוא טועה שוב ושוב בשקלול שערי החוץ.

4. טועה אינסוף פעמים בחישוב הדקות שנותרו לבסיום, או שעברו מתחילת המחצית. למשל בהארכה בחצי הגמר חיפה-ק"ש, בדקה 115 הוא מדווח ש"יש רבע שעה לסיום ההארכה".

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי דוקא יש הרבה סימפטיה ליורם ארבל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יורם ארבל הוא הדבר הכי גרוע שיש היום לטלוויזיית הספורט להציע. אני פשוט משתגע איך כל משחק מחדש הבן אדם טועה בשמות השחקנים ובמהלכי המשחק. כמו אתמול "גצה קיבל צהוב... לא, זה לבנדובסקי", "ונבדל... לא, השופט אישר". אני ממש מעוצבן כשאני צריך לשמוע אותו משדר. השדר הכי נורמלי לדעתי הוא רמי וייץ, הכי פחות מתלהב משטויות ונותן למשחק לעבור בניחותא. איינשטיין סתם צועק ומתלהם, נדב יעקבי מתלהב משטויות. לא אשכח שפעם זוהייר בהלול שידר ברדיו בעיטת שוער (בק) וצעק "והוא בועט את הכדור" כאילו מדובר בפנדל. השדרים בארץ תת רמה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

לדעתי-

הכי מאוסים - מלר, יעקובי, שגיא כהן.

בלתי נסבלים- ארבל, נויימן,

סבירים- וייץ, איינשטיין.

טוב- עמרי אפק.

מצחיק- שלמה שרף.

שכחתי מישהו?

סלע

פורסם

אני דווקא אוהב את יורם ארבל. ה-הללויה שלו בגול ה-3 היה מדהים. שגיא כהן קצת משגל בשכל עם פרטים מפגרים שלא קשורים לכלום. למה הוא כל כך מתאמץ להסביר שרונאלדו טוב היום בגלל שהוא אכל ממרח זיתים בבוקר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ארבל כבר מזמן המאיס את עצמו על כל אוהד כדורגל באשר הוא. הבנאדם נהיה סנילי, עיוור, ופולט שטויות בקצב של תת-מקלע.

מעבר לזה שהוא "מתבלבל" בשמות שחקנים תוך כדי המשחק (למה "מתבלבל"? כי הוא מסוגל לקרוא לאותו שחקן בשם אחר 5 פעמים שונות עד שמישהו חיצוני יתקן אותו), הוא הוזה דברים, לא רואה מה קורה על המגרש (לא שם לב שהשופט שורק נבדל, לא שם לב שהשופט מסמן לקרן ולא לחוץ וכו', וזה קורה הרבה פעמים במשחק), ובגדול גורם לעצמו להיראות פתטי ברמות.

הוא חייב לפרוש ויפה שעה אחת קודם.

מבחינתי השדר המוביל בארץ הוא עמיחי שפיגלר, רק חבל שהוא מקריין רק בליגה הצרפתית ולעתים נדירות בליגת האלופות. מי שראה את הגומלין של דורטמונד-מלאגה יבין על מה אני מדבר.

פורסם

שגיא כהן פשוט מדבר שטויות בהרבה מקרים, אני מוצא את זה דיי משעשע.

יורם ארבל פתטי, הוא פשוט סנילי וחסר כל התלהבות. האמת שזה דיי חבל כי יש לו קול נעים לאוזן.

פורסם
ארבל כבר מזמן המאיס את עצמו על כל אוהד כדורגל באשר הוא. הבנאדם נהיה סנילי, עיוור, ופולט שטויות בקצב של תת-מקלע.

מעבר לזה שהוא "מתבלבל" בשמות שחקנים תוך כדי המשחק (למה "מתבלבל"? כי הוא מסוגל לקרוא לאותו שחקן בשם אחר 5 פעמים שונות עד שמישהו חיצוני יתקן אותו), הוא הוזה דברים, לא רואה מה קורה על המגרש (לא שם לב שהשופט שורק נבדל, לא שם לב שהשופט מסמן לקרן ולא לחוץ וכו', וזה קורה הרבה פעמים במשחק), ובגדול גורם לעצמו להיראות פתטי ברמות.

הוא חייב לפרוש ויפה שעה אחת קודם.

מבחינתי השדר המוביל בארץ הוא עמיחי שפיגלר, רק חבל שהוא מקריין רק בליגה הצרפתית ולעתים נדירות בליגת האלופות. מי שראה את הגומלין של דורטמונד-מלאגה יבין על מה אני מדבר.

+1. הוצאת לי את המילים מהפה. "הינה זה בא, הינה זה בא, הינה זה בא!" :lol:

יורם ארבל היה שדר מעולה, אבל עבר זמנו. לפני כ-5-6 שנים אחי ראה אותו במשחק של מילאן - יובנטוס (עונת השחיתויות) והוא אמר לי שהוא כבר זקן ובקושי דיבר איתו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני דווקא בעד שגיא כהן. בניגוד ל"פרשנים" אחרים, הוא נותן לך בזמן אמת נקודות שלא ראית בעצמך.

נקודות שלא קיימות בדר"כ.

משכנתא זה קל

פורסם

^^ :lol::lol::lol: כמה נכון! ממציא כל מיני שטויות "הינה מסי עכשיו בדיוק חושב על הבקלוואה שהוא אכל אתמול, ורואה את הניצוץ בעיניים של קאסיאס ומנחש לאן הוא יזנק".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי חייב...

http://www.youtube.com/watch?v=0wjEH8wTrIc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=G0JLxMZ872o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין, לא היה ולעולם לא יהיה על "לילה טוב צופים יקרים, נוחו על משכבכם בשלום" (גרטל).

חתיכת דביל, שלא ברא השטן! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בושה של פורום אתם.

שדרן אחד יש פה - ברקו !!!

*זום על חברה של מבקיע הגול*

ברקו: "תאמין לי רמי, לא רק האוהדים של מכבי צועקים את השם שלו."

רמי: "מי עוד ?"

ברקו:" "הבחורה הזאת הולך לצעוק את השם שלו כל הלילה"

רמי: :shock:

תגידו, יש דברים כאלה ?! :lol:

נ.ב

לא זוכר את המשחק, אאל"ט זה היה של מכבי ת"א לפני מספר שנים.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
אין, לא היה ולעולם לא יהיה על "לילה טוב צופים יקרים, נוחו על משכבכם בשלום" (גרטל).

חתיכת דביל, שלא ברא השטן! :lol:

נכון! והבנתי שהוא פרש מהאולימפיאדה, זאת אומרת של אצפה בשחייה בחיי.

"דוקטור בוקי צ'יש כאן איתי, וכרגע הבמאי לא מראה לכם את גל נבו שלנו במסלול מספר 1..."

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...