Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GS Designs Redline GSD12 , התרשמות :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שאני מסכים עם כול מה שמיקמיק אומר!!!

לפורום הזה יש בעיה ענקית! בעית העדר! מישהוא ממליץ על משהוא (שהוא לא בהחרך גרוע) וכול הפורום אחריו.

זה תופעה ידועה.

וכבר יצא לי לומר את זה ולא פעם או פעמיים.

לפי דעתי הסאב של פיויניר לא משהוא בכלל (תלוי בהשוואה ל..) יחסית לסאבים אחרים ב +- תקציב הוא לא משהוא שמעתי יותר טובים בפחות כסף.

גם מוראל....חברה סבבה האלייט שלה בין הסטים הטובים אבל כול השאר שווית ל*** יש טונה של קומפוננטים יותר טובים בחצי מחיר!

חס וחלילה פיונייר או מוראל נישמעים לא טוב הם מעולים אבל...יש הרבה יותר טובים.

כחלק מהאופי שלי אני לא מאלו שקונים מה שאחרים קונים בהרבה תחומים בחיים וגם בזה, יצא לי לשמוע מלא רמקולים HU ומלא ציוד לרכב ולהתרשם ממלא חברות.

כמו קלריון שבארץ נמכרת בגרושים והיא חברה מעולה ברדיו דיסקים לפי דעתי יש לה את הצליל הכי יפה שיש יותר מאלפיין בכול התחרויות משום מה משתמשים בקלריון ואלפיין ואיזה דגם ששכתי של פיונייר.

אני נדלקתי על החברה מאק אודיו, חברה מעולה עם מוצרים מעולים ואני מתכנון כבר כמה ימים טובים לשדרג את המערכת שלי לרדיו דיסק של קלריון מגבר וקומפוננט וסאב של מאק אודיו.

ומי ששמע אצלי את המאק אודיו שעלה לי מאוד מאוד זול!!! אמר ששומעים מדהים!

לפי דעתי כולנו צריכים להיפתח לעוד חברות לבוא יותר למפגשים , ובעיקר ללמוד גם מאתרים בחול על מערכות!

פורסם

אם הבעיה כל כך גדולה לדעתכם אז בואו נשמע איך אפשר לשפר את זה.

דרך אחת לפי דעתי היא מפגש במקום מסודר של חברי הפורום ואולי שמיעה של ציודים שונים. ככה יהיה בפורום מאגר של אנשים ששמעו מגוון של מוצרים באותם תנאים. אולי ככה באמת נוכל להעלות את רמת ההמלצות. אציין שוב שבכל העולם הבעיה היא אותה בעיה ולכן לדעתי לא ניתן לקרוא לה בעיה של הפורום אבל בכל זאת אולי אפשר לשפר את המצב ולגרום לכך שבנושא הזה דווקא הפורום שלנו יוכל לשמש דוגמא.

יכול להיות שיש מי שירים את הכפפה וידאג לארגון מפגשים כאלה (כולל כיבוד, שתיה ומקום מסודר). אם זה יהיה אפשרי, אני מצפה שכל המתלוננים (בנתיים אומנם רק שניים אבל אני מעריך שיש עוד) יגיעו למפגשים האלו ויענו להזמנה האדיבה (שמן הסתם תעלה למארגנים כסף) ואף יזמו השוואות שכאלו, אחרת הם סתם פקה פקה ולא תהיה להם זכות דיבור.

בתקווה שיהיו פרטים בקרוב :)

פורסם
עם קינתם את זה מברנר מהמושב.....

אז עשיתם קניה באמת טובה.

הוא באמת בחור טוב.

ובקשר לסאב....דוד שלי מראשון קנה גם אחד ממנו לפני חצי שנה ב900 שקל.

אחלה סאב שבעולם!!!

אבל מצד שני....

שבמיר הזה אפשר להביא 2 סאבים פיוניר 305 C אז זה קצת משנה את המצב.

אבל אין מה להגיד.

סאב מצויין!

בידיוק, ממנו נקנה הסאב, בחור באמת טוב ואמין (כפי שאני מכיר אותו אישית , לגבי מה שהוא עשה בישבילי)

מש"ק זרזור

פורסם

רק רציתי לציין, שאני מסכים גם עם הטענות שסותרות את הנושא, וגם את הטענות שבעד הנושא המדובר.

(המלצות שלא תואמות את תנאי השטח)

לפי דעתי, (אני יודע שאני מביע דיעה מאוד בוטה, ואין לי שום זכות מפני שעדיין לא נכחתי במפגשים, אך אני מתכנן לשנות זאת בעתיד.)

אז לפי דעתי, במקום שתבואו למפגשים, וכל אחד יעשה רוח עם האחלה מוצרים שיש לו.

אולי תתחילו לעשות השוואות, בין מגברים לדוגמא, בין סאבים, מבחנים עיוורים, וכדומה

ולהתחיל להעלות השוואות, תסמכו עלי, השוואות מסוג זה, יתנו לנו מושג מאוד חזק לגבי מה נותן תמורה חזקה יותר, בפועל, ולווא דווקא בגלל הנייר, או בגלל מישהו שמאמין שהמגבר שלו נותן X הספק.

לגבי הטענות שלך POKO על סדרת האופטידרייב, יכולתי להישבע שקראתי ביותר ממבחן אחד שהאופטידרייב עומדים בהספקים שלהם בצורה מדהימה, מאוד מוזר לי לבוא ולשמוע שאפילו בסדרה הכל כך גבוהה, יש זיוף מחריד. אולי עכשיו אנשים יתעוררו ויצאו מאשליה של, "כמה אפשר לזייף, מקסימום 10%, לא ככה?".

שוב, כל הביקורת שלי כלפי הפורום, שלא תבינו לא נכון, לא מדובר על הפורום ככלל, מדובר אך ורק לגרעין הקשה, הממליצים חסרי הניסיון עם מוצרים , ואם יש ניסיון לא מספיק רחב כנראה.

אני רק מציין, שאני לא בא בטענות לאף אחד, אתם לא חייבים לאף אחד כלום, אתם פה בשביל לתרום , בדיוק כמו כולנו, אני פשוט רוצה לתת לכם עיצות ולפקוח את עינייכם לעוד סוג של מוצרים, לא פחות טובים ממה שהינכם מכירים, ולא לתת ביקורת שלילית, אלה , בונה.

(אני מדגיש שגם אני אישית ללא ניסיון רחב במיוחד, למרות שאני עושה מספיק השוואות למוצרים לפני שאני רוכש אותם, אבל גם פה יש "לימיט" עד איפה אפשר ללכת, ובעזרת המפגשים , אני חושב שאפשר ללכת רחוק מאוד.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

היה לי את הסאב הזה ליום אחד

לפי מה שאני זוכר הסאב הוא 2 סלילים של 2 אוהם ככה שאפשר לחבר אותו כ 4 אוהם או כ 1 אוהם

אני חיברתי אותו על 1 אוהם ואהבתי את העוצמה אבל ממש לא אהבתי את האיכות

פיתאום כל הבאסים מיכל השירים ששמעתי נישמעו ממש אחרת ממה שאני מכיר אותם...ממש רחוקים מהמקור והסאב ממש לא מדוייק

ניסתיאותו גם בתיסה אטומה וגם בתיבה עם פורט שניבנתה לפי הפרמטרים שלו

בתיבה עם הפורט הבאס היה מרוח ונשמע כאילו הוא לא בא מהרכב אלא מאיזה אוטו שעומד ליד

ובתיבה האטומה עדיין לא היה לו דיוק .

אז החזרתי אותו...

אבל מה שבטוח מיבחינת עוצמה הוא יותר חזק מהפיונירים במחיר שלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן הטענות כלפי הפורום אינם מוצדקות זה בעיה באמת כללית בכול הפורומים.

רעיון מאוד טוב שהמטרה של הפורום הזה תהיה לשמש דוגמה ולהיות אוביקטיבים לגבי מגוון של מוצרים וחברות שונות (נישכח ש90 אחוז מהמוצרים כלל לא מגיעים לארץ:wink: ).

בכול מקרה כולנו וגם אני, כשאנחנו קונים משהוא במיטב כספנו לא נגיד שקנינו זבל אלא אם הוא באמת זבל זבל אבל....אם הוא עובד ועושה את העבודה ב-סדרררר....אחנו נגיד שהוא הכי טוב ונמליץ עליו לכולם.

אכן הפתרון לבעיה הוא קצת קשה אבל אם כול אחד לא יתלהב מהמוצרים שלו ורק בגלל שהם עובדים ימליץ לכולם וישמע דברים אחרים וישווה את שלו לדברים אחרים הפורום יראה אחרת מהמלצה על 2 חברות בלבד!

פורסם
לפי דעתי, (אני יודע שאני מביע דיעה מאוד בוטה, ואין לי שום זכות מפני שעדיין לא נכחתי במפגשים, אך אני מתכנן לשנות זאת בעתיד.)

אז לפי דעתי, במקום שתבואו למפגשים, וכל אחד יעשה רוח עם האחלה מוצרים שיש לו.

אולי תתחילו לעשות השוואות, בין מגברים לדוגמא, בין סאבים, מבחנים עיוורים, וכדומה

ולהתחיל להעלות השוואות, תסמכו עלי, השוואות מסוג זה, יתנו לנו מושג מאוד חזק לגבי מה נותן תמורה חזקה יותר, בפועל, ולווא דווקא בגלל הנייר, או בגלל מישהו שמאמין שהמגבר שלו נותן X הספק.

תגיד, קראת את מה שכתבתי?

כתבתי שנארגן מפגשים מסודרים ובהם נעשה השוואות של ציוד. עכשיו אתה בא ואומר "אולי תתחילו לעשות השוואות, בין מגברים לדוגמא, בין סאבים.." פששש וואלה איזה רעיון גאוני חבל שלא חשבתי עליו קודם :lol::roll:

אם אתה מצפה שאני או אחרים נתייחס ברצינות לדברים שאתה רושם (כמו שעשיתי) אז אני מצפה שתתייחס גם אתה ברצינות לדברים שאני רושם (מה שלא עשית שכן כתבת בדיוק את אותם דברים שכתבתי שניה קודם).

מאיפה הבאת את המשפט "וכל אחד יעשה רוח עם האחלה מוצרים שיש לו" אני ממש לא יודע. באף מפגש שבו נכחתי (ונכחתי בהרבה, אומנם לא בזמן האחרון) לא היה מישהו שבא לעשות רוח. אם לא היית ואתה לא יודע אז באמת אין טעם לדבר על זה.

כמו שאמרתי, בקרוב מאוד יחלו מפגשים מסודרים כמו שצריך ששם נוכל לבוא לעשות השוואות (והכוונה להשוואת תכלס ולא להשוויץ כמו שאמרת), להחליף ידע, והכי חשוב - להנות. אני מצפה לראות אותך שם :)

פורסם

חח, איל, לא המצאתי שום דבר חדש, פשוט צידדתי ברעיון, ובסיבות שהוא יכול להועיל אם יקחו אותו צעד אחד קדימה, כמובן שאינך מבטא את 100% המשתתפים במפגשים, אם לך זה ברור למה יש צורך בזה, או מה התועלת, אולי לאחרים זה לא ברור.. בכל אופן כשאמרתי שעושים רוח עם המוצרים, לא התכוונתי ל"רושם" כפי שזה נשמע, התכוונתי יותר ל"כלום", ואכן אתה צודק, לא נכחתי במפגשים של הפורום, אך כמובן שנכחתי במפגשים אחרים, ששמה פחות או יותר, רק מראים את הציוד היפה, וזה פחות או יותר הכל. "סתמי" שכזה, אולי זאת הסיבה שלא ממש נמשכתי למפגשים עד כה...ניסיון עבר..

בכל אופן, אני חושב שאם יקחו את זה צעד אחד קדימה, אולי בכל זאת תוכל לפתוח את התדר שבזמנו דיברתי איתך עליו, בנוגע לחוות דעת על מוצרים, הפעם זאת תהייה חוות דעת אובייקטיבית, משום שנוכל לעשות סקר למשתתפים מהפורום לדוגמא, ומבחנים אחד על אחד, שהתשובות יהיו דיי החלטיות ודיי אמינות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה אומר שצידדת? לי זה נשמע כאילו לא קראת את מה שאמרתי אבל לא חשוב.

אל תלך רחוק (יש לי בעיה עם מרחקים ארוכים), בוא קודם נעבור את המפגש הראשון ואז נראה הלאה. השאלה היא כמובן אם אתה ואחרים תגיעו. לעשות השוואות זה לא כל כך קשה. מספיק שיבואו מספר אנשים עם הרכבים שלהם וכבר יהיה די ציוד בשביל השוואה ראשונית.

האווירה במפגש שכזה צריכה להיות כיפית אחרת הוא יהיה הראשון והאחרון ולכן אני אישית לא אבוא לשם בגישה של "אני הולך לעשות מבחנים". יהיה ציוד, נשמע אותו ונתרשם, זה מספק. לא כל דבר צריך לטחון עד דק, מניסיון אישי הטחינה הזו בסוף גם מייאשת ומוציאה את הכיף מכל התחביב (ויש לזכור שמדובר בתחביב).

פורסם

לא בהכרח!, אל תשכח שמבחנים אחד על אחד, תמיד אפשר לעשות כתור מבחן עיוור

ואז זה יהיה דיי מאתגר, לפחות בשבילי..

דרך אגב, בעבר דיברת על רכישת נגדים בערכים גבוהים, לשם בדיקה אמיתית של הספקים

נראה לי שאם באמת ניקח את העינינים צעד קדימה, אולי אם תהייה מספיק דרישה והענות מהמשתתפים, נוכל לגייס כסף עבור זה,(אני יודע שהעלות לא אסטרונומית, אך לי אישית אין עודף תקציב בשביל משהו שלא ממש משרת אותי, יותר כמו משהו חד פעמי)

בכל אופן, אם אנשים יתרמו עלות מינימלית, כולנו נוכל להנות מזה והתמורה לפי דעתי מאוד חשובה לפורום,

תוצאות ריאליות של מגברים זה דבר הכרחי במיוחד כשאנחנו מנסים לחסוך בהוצאות ולעלות בביצועים.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...