Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם היה מנהג שנהגים מהנתיב הנגדי היה מהבהבים באורות גבוהים כדי להרתיע נהגים מניידות שאורבות להם, לא יודע למה זה כבר לא קיים, אולי זאת הסיבה היחידה שהרימו גדרות הפרדה, כי זה גם עזר להם להכניס כסף.

גדר הפרדה שממוקמת בין נתיבים היא כדי למנוע תאונה חזיתית בין כלי רכב.

לא כדי שנהגים לא יתריעו בפני ניידות.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גדר הפרדה שממוקמת בין נתיבים היא כדי למנוע תאונה חזיתית בין כלי רכב.

לא כדי שנהגים לא יתריעו בפני ניידות.

:roll:

ל'

צחקתי, למרות שבמדינה שלנו יכול מאוד להיות שיש בזה קמצוץ של אמת.

פורסם

באמת חבל.. אני עדיין עושה את זה, מקווה שאנחנו לא ה-2 היחידים..

עושים את זה יותר באזור ירושלים וים המלח, קצת בצפון, בכבישים נידחים. אני עדיין עושה את זה. ונהגים מקצועיים גם עושים את זה יחסית הרבה.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לפני כמה שנים חבר שהיה בב"ש ראה שוטר סמוי שמחכה על המדרכה לאנשים שיחצו את הכביש לא במעבר חצייה לתת להם דוח

לאחר שהשוטר תפס מישהו ונתן לו דוח אז החבר התחיל לצעוק לכל מי שרצה לעבור שיש שם שוטר סמוי שנותן דוחות.

הוא לא קיבל על זה שום דוח מהשוטר כי פשוט אין על מה, אזהרה זה תמיד טוב.

אני אישית מהבהב עם הגבוהים עם אני יודע שיש שוטר שמכוון לנגדיים.

404

פורסם

לפני שנתיים ליד קניון הזהב ראיתי את זה:

323824_10150510825302682_1748734774_o.jpg

לא יודע אם השוטר היה מודע לזה או שלא, אבל לא נראה לי שהוא יכול לעשות משהו למי שהדביק את השלט...

פורסם
עושים את זה יותר באזור ירושלים וים המלח, קצת בצפון, בכבישים נידחים. אני עדיין עושה את זה. ונהגים מקצועיים גם עושים את זה יחסית הרבה.

כיף לדעת! אני מהדרום, פה כמעט אין את זה לצערי.

לפני שנתיים ליד קניון הזהב ראיתי את זה:

323824_10150510825302682_1748734774_o.jpg

לא יודע אם השוטר היה מודע לזה או שלא, אבל לא נראה לי שהוא יכול לעשות משהו למי שהדביק את השלט...

איזה יופי D: למען האמת נראה לי שיש חוק נגד זה, סוג של השחתת רכוש מדינה או משהו

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם

עצוב לראות שנהגים עוצרים כי יש משטרה והם לא רוצים לקבל דוח,

ולא עוצרים כי הם עלולים להתנגש ברכב אחר.

(אולי זה פתרון לתלות שלט כזה על כל תמרור...).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

liav.h בטוח שהיה שם שוטר בהמשך וזה לא סתם מישהו מהאיזור (בעל עסק למשל) שמצא פתרון יצירתי לגרום לאנשים לעצור ?

עד כמה שאני יודע הבהוב באורות גבוהים מותר לשם איתות לא ? אם כן, אין שום עילה לדוח במקרה כזה (איתות עם האורות הגבוהים לנהג אחר).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ניקו, אתה לא הזהרת אף אחד על זה שיש ניידת. כל מה שעשית היה לזהות נהג מסוכן שנוסע מעל המהירות המותרת ונמצא בסכנה ממשית להקלע לתאונת דרכים ולמות, הבהבת באורות המצוקה למספר שניות כדי לייעץ לו להוריד את מהירות הנסיעה שלו ולמנוע תאונה, הוא הסכים איתך והוריד מהירות. העובדה שהייתה שם ניידת היא צירוף מקרים מוחלט :wink:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
liav.h בטוח שהיה שם שוטר בהמשך וזה לא סתם מישהו מהאיזור (בעל עסק למשל) שמצא פתרון יצירתי לגרום לאנשים לעצור ?

היה שוטר (אפשר גם להבחין בווסט הזוהר גם בתמונה הראשונה)

338369_10150510825977682_1315864583_o.jpg

פורסם

אניחייב לומר שהצורה בה התמרור מוצב כמעט מחייבת עבירה - הוא כמה מטר לפני הצומת ובהעדר שדה ראיה אין שום הגיון לעצור לידו. מצד שני - אין קו עצירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אניחייב לומר שהצורה בה התמרור מוצב כמעט מחייבת עבירה - הוא כמה מטר לפני הצומת ובהעדר שדה ראיה אין שום הגיון לעצור לידו. מצד שני - אין קו עצירה.

ובהעידר קו עצירה - עוצרים בקו התמרור.

למרות שהמיקום של התמרור ממש לא ברור וללא שום הגיון למיקום שלו, מרוחק מהצומת אז כמה תיהיה אפקטיבית מתן זכות הקדימה לרכב שמגיע לו הזכות, אילו כבר הספקת לגלוש מרחק גדול מהתמרור ועד לצומת..

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

לפותח השרשור אין שום בעיה עם מה שעשית ושוטר לא יכול לעכב אותך או לתת לך דו"ח על זה.

גם אם נניח השוטר היה עוצר אותך בצד אתה תמיד יכול לטעון שנדלקה לך נורת תקלה במנוע ולכן הפעלת איתותים על מנת לאותת שיש לך תקלה אבל הנורה כבתה ולכן המשכת בדרכך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ובהעידר קו עצירה - עוצרים בקו התמרור.

תיקון קל: לפי תקנת תעבורה 64(ד)

נוהג רכב המתקרב לצומת שלפניו מוצב תמרור המציין חובה לעצור, יעצור במקום שיוכל לראות את התנועה בדרך החוצה, ואם סומן קו עצירה - לפני קו העצירה, ויתן את זכות הקדימה לרכב אחר המתקרב או הנכנס לצומת מכביש אחר.

משמע - יש לתת זכות קדימה במקום שבו ניתן לראות את התנועה החוצה (בדר"כ קו מדרכות) ולא בקו התמרור.

• תוכן חדש...