Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשל, להדליק אורות מצוקה (לשנייה כן?) כדי לסמן לנהגים שמאחוריי, שיש שוטר עם ממל"ז בהמשך הדרך זו עבירה? הכשלת שוטר בתפקיד? משהו אחר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אזהרת נהגים אחרים מפני אכיפת מהירות - איננה עבירה בפני עצמה.

השאלה היחידה היא - כאשר אתה עושה זאת, האם אינך מבצע עבירה תוך כדי כך ??

פורסם

זו לא עבירה.

לא הורשע אפילו אדם אחד בנושא זה בארץ אף פעם.

אם מישהו טוען אחרת הוא מוזמן להביא לינק לפס"ד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אזהרת נהגים אחרים מפני אכיפת מהירות - איננה עבירה בפני עצמה.

השאלה היחידה היא - כאשר אתה עושה זאת, האם אינך מבצע עבירה תוך כדי כך ??

תודה לכם על התשובות.

לא, אני לא מבצע עבירה תוך כדי. אם תרצה לשמוע את כל הסיפור שבגינו שאלתי, רק תגיד ואספר. לא חשבתי שהוא יעניין מישהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מאוד רוצים שתספר

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני עושה את זה תמיד, יש מקום שאני יודע שתמיד עומדים שוטרים עם מצלמת מהירות, אני לרוב מאט ומהבהב עם האורות ברקס לרכב מאחורי.

פורסם

אני מניח שאם אתה מודע לכך שאתה מזהיר פושע - אז זה לא בסדר.

אם אתה מזהיר נהגים כדי שלא יבהלו ובכך מונע אסונות הנגרמים מבהלה - זה בסדר.

פורסם

כביש החוף לכיוון צפון, אחרי היציאה למחלף של האצטדיון החדש בנתניה (אחד אחרי פולג) יש ירידה קטנה. בסוף הירידה לעתים עומדת אוונסיס לבנה עם דלת הנהג פתוחה, ואקדח ממל"ז מציץ מבעד לחריץ, כך היה גם היום. אני כהרגלי עייף אחרי אימון, נוסע כמו זקנה בימני. למי שלא מכיר את האזור, מדובר בכביש שהמהירות המותרת בו היא 90. הכביש בעל 3 נתיבים, שטח הפרדה בנוי, שוליים משני הצדדים. אין הרבה כבישים יותר ישרים וטובים באזור. בנוסף לכל זאת, הכביש כמעט ריק, הזדמנות מעולה לשוטר למדוד רכבים כשהם לבד. מאחוריי נסע רכב, מאזדה 2 ירוקה, /נסעה מהר יחסית ובנתיב הימני ביותר מבין ה-3 (שזה נדיר). ראיתי אותו ממש מרחוק (במראה) עוקף משאית, וחוזר מאחורי, לימני ביותר. לאחר מכן בדיוק הגענו לירידה, כבר מההתחלה שלה, מי שמכיר את האזור יודע להעיף מבט קדימה, וזה מה שעשיתי. עמדה שם טויוטה אוונסיס, עם דלת פתוחה, וממש רואים משהו מבצבץ מחוץ לה. לי אין מה להאט אני גם ככה ב-90 קמ"ש, אבל האמת שבאותו רגע הבחור כבר הדליק איתות בכדי לעקוף אותי, וממש היה לי חבל עליו. הערכתי את המהירות שלו בכ-120-130, וזה כבר דו"ח עסיסי. החלטתי שאני לא אתן לבחור המסכן ליפול קורבן למשרד האוצר, והדלקתי לשנייה אורות מצוקה. הוא האט, אותת ימינה ונכנס אחריי. עברנו את הניידת, הוא נתן לי הבהוב קטן באורות הגבוהים ועקף אותי. הספקתי לראות את החיוך על הפנים שלו כשחלף על פניי. בד"כ אני ממש לא מסתכל על נהגים אחרים, אבל אם השוטר היה עוצר אותו זה היה ממש מבאס אותי. בכל מקרה, עניין אותי לדעת אם מה שעשיתי היה עבירה על החוק. והאמת, עכשיו כשקיבלתי תשובה, אני עדיין חושש ששוטר כועס יראה אשר אותי עושה זאת, יעצור אותי ויתנכל אליי. אני בטח שרוב השוטרים/מתנדבים הם אנשים משכמם ומעלה, אבל תמיד אפשר ליפול על אחד שירגיש צורך להחזיר לי. ולכן, את האזהרות שלי, אשמור לנהגים מיוחדים :)

כמו שאמרתי, לא סיפור מיוחד.

שבת שלום לכולם.

פורסם

ראית מה כתבתי? בגלל זה אתה חושש?

פעם הבאה תציל נהגים מהתקף לב...

פורסם

ברור. הם נוסעים לתומם, ופתאום יש רכב מפחיד בצד הדרך, וממנו מישהו מכוון עליך כלי נשק, גם אני הייתי נבהל. כל מה שאני עושה זה בכדי להציל חיים.

פורסם

פעם היה מנהג שנהגים מהנתיב הנגדי היה מהבהבים באורות גבוהים כדי להרתיע נהגים מניידות שאורבות להם, לא יודע למה זה כבר לא קיים, אולי זאת הסיבה היחידה שהרימו גדרות הפרדה, כי זה גם עזר להם להכניס כסף.

פורסם
למשל, להדליק אורות מצוקה (לשנייה כן?) כדי לסמן לנהגים שמאחוריי, שיש שוטר עם ממל"ז בהמשך הדרך זו עבירה? הכשלת שוטר בתפקיד? משהו אחר?

זה ממש לא עברה, אתה לא מכשיל אף אחד, אתה מונע מצב מסוכן וכאב ראש לכל המעורבים בסיפור, כל הכבוד:-D

פעם היה מנהג שנהגים מהנתיב הנגדי היה מהבהבים באורות גבוהים כדי להרתיע נהגים מניידות שאורבות להם, לא יודע למה זה כבר לא קיים, אולי זאת הסיבה היחידה שהרימו גדרות הפרדה, כי זה גם עזר להם להכניס כסף.

באמת חבל.. אני עדיין עושה את זה, מקווה שאנחנו לא ה-2 היחידים..

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם

במדינות כמו רוסיה כולם מזהירים עם היבהוב אורות על שוטר בהמשך.

ודרך אגב אם זה לא חוקי אז גם waze לא חוקי כי גם הוא מזהיר על שוטרים ומצלמות מהירות

פורסם

כמעט כל מי שאני מכיר מזהיר לפני מצלמות מהירות , כנ"ל לגביי ניידות .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...