Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תמיד שוטר מחפש למלא פנקס. יש גם המון מתנדבים מתמידים, בד"כ פנסיונרים, אצלם שיקול הדעת הוא פשוט לעמוד בצומת עם צ'קלקה. הם סומכים על הנהגים שיזהירו אחד את השני. כולם נוסעים כחוק.

הייתי אומר יותר רחוק - הייתי רוצה שבכל צומת מרכזית תעמוד ניידת עם צ'קלקה. שישימו בפנים בובת שוטר. לי זה יספיק להוריד רגל מהדוושה. אני בטוח שלעוד הרבה....:lol:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבורך על המעשה וכן ירבו נהגים כמוך.

אני חושב שזאת צריכה להיות תרבות נהיגה ברורה אם לא לכל לפחות לרוב הנהגים.

יש צורך בהגברת המודעות להתנהלות כזו בכביש כי בסופו של יום כולנו סובלים מזה. היום הצלת מישהו מדו״ח מחר יצילו אותך. ואני בכלל לא מתכוון חלילה וחס להתריע בפני נהגים זבל שאתה מזהה במראה שטסים מזגזגים ומתפרעים בכביש.

לפעמים בהבהוב הזה מישהו יכול להנצל מדוח על חגורה, או מהירות של 20 קמ״ש מעל המותר (כמו שאני קיבלתי לפני מס חודשים 108 במקום 90 בכביש עוקף צפת ריק לחלוטין) ושאר דוחות מיותרים.

פורסם
אניחייב לומר שהצורה בה התמרור מוצב כמעט מחייבת עבירה - הוא כמה מטר לפני הצומת ובהעדר שדה ראיה אין שום הגיון לעצור לידו. מצד שני - אין קו עצירה.

יש קו עצירה רק לא רואים אותו בתמונות

• תוכן חדש...