Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את האוטוגלים, אני מביא אותו קבוע מאיביי, עולה כ70 ש"ח לבקבוק ועושה עבודה מ-ד-ה-י-מ-ה !

מחדש את הפלסטיק לאורך זמן, לא יורד בגשם/שטיפות, מחזיר את הצבע השחור והברק.

בנוסף הוא לא שומני ונותן הרגשה שהוא נספג בפלסטיק וכל מה שצריך כדי לנקות לכלוך אח"כ זה פשוט להעביר מטלית.

מוצר גאוני.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי את האוטוגלים, אני מביא אותו קבוע מאיביי, עולה כ70 ש"ח לבקבוק ועושה עבודה מ-ד-ה-י-מ-ה !

מחדש את הפלסטיק לאורך זמן, לא יורד בגשם/שטיפות, מחזיר את הצבע השחור והברק.

בנוסף הוא לא שומני ונותן הרגשה שהוא נספג בפלסטיק וכל מה שצריך כדי לנקות לכלוך אח"כ זה פשוט להעביר מטלית.

מוצר גאוני.

לינק בבקשה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משתמש בחומר הזה של CARPLAN, שיחזר לי את הכנפונים ופסי הקישוט כמו שצריך.

20130421_224138.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפי מה שאני רואה detailing world

המומלצים זה הAUTOFINESS REVIVE

והסונקס שבטוח לא מביאים לארץ את המוצר הזה אבל תראו איזה תוצאות:

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?p=4054441&highlight=Sonax+bumper+restore#post4054441

הסונקס מרשים על פי התמונות

אל תיהיה בטוח לגבי הבאתו לארץ.... ישנו יבואן של סונקס (דרך אגב, מוצרי הטיפוח של BMW בארץ הם המוצרים של סונקס עם תוית BMW, לפחות ככה זה היה בעבר)

http://www.ambil.co.il/motors/brands/

מדובר בחברת אמביל (זו שמתעסקת גם בכלי שייט)

הייתי לפני כשנה בעסק שלהם בת"א והיה שם מבחר גדול של סחורה, מבחר שלא ראיתי בשום חנות בארץ משום מה.

לא ברור בדיוק מה העניין שם, או שהם לא עומלים מספיק בשביל לשווק את המוצרים של סונקס או שישנה סיבה אחרת לכך שלא מביאים מספיק סחורה, יש כמה בודדים באוטוסטור והיו כמה ניסיונות בעבר לשווק באוטודיפו אבל זה לא צלח.

אבל כן יש יבואן וכן יש לו סחורה....

אני זוכר שבזמנו גם דברתי איתו אודות רכישה מרוכזת של חומר ניקוי לגאנטים לחברי הפורום אבל זה לא צלח.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
לינק בבקשה

בבקשה:

http://www.ebay.com/itm/290551440242

אני מזמין מהמוכר הזה, מהניסיון שלי הוא אמין.

יש לי חבר שביקש שאני אשים לו על הרכב, בסופ"ש אעלה תמונות ותראו את התוצאה.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
הסונקס מרשים על פי התמונות

אל תיהיה בטוח לגבי הבאתו לארץ.... ישנו יבואן של סונקס (דרך אגב, מוצרי הטיפוח של BMW בארץ הם המוצרים של סונקס עם תוית BMW, לפחות ככה זה היה בעבר)

http://www.ambil.co.il/motors/brands/

מדובר בחברת אמביל (זו שמתעסקת גם בכלי שייט)

הייתי לפני כשנה בעסק שלהם בת"א והיה שם מבחר גדול של סחורה, מבחר שלא ראיתי בשום חנות בארץ משום מה.

לא ברור בדיוק מה העניין שם, או שהם לא עומלים מספיק בשביל לשווק את המוצרים של סונקס או שישנה סיבה אחרת לכך שלא מביאים מספיק סחורה, יש כמה בודדים באוטוסטור והיו כמה ניסיונות בעבר לשווק באוטודיפו אבל זה לא צלח.

אבל כן יש יבואן וכן יש לו סחורה....

אני זוכר שבזמנו גם דברתי איתו אודות רכישה מרוכזת של חומר ניקוי לגאנטים לחברי הפורום אבל זה לא צלח.

אני בטוח, הייתי אצל אמביל במחסן.

פורסם
למה תמיד המשלוחים מאנגליה יקרים?

32.97 ש"ח זה מעט כסף לעניות דעתי.

מה גם שאם תזמין 2 מוזרים לדעתי לא תשלם 32.97 כפול 2 אלא מחיר נוח יותר.

לשם המחשה כשאתה קונה מוצר מאוטוסטור (סתם דוגמא) מחיר משלוח עד הבית עולה 30 ש"ח

אומנם מאנגליה זה לא עד הבית אבל זה עד סניף הדואר הקרוב ובמקרה שלי הוא ממש קרוב ולא דורש נסיעה ארוכה.

זה נשמע לי מחיר מעולה למשלוח מארופה.

פורסם
32.97 ש"ח זה מעט כסף לעניות דעתי.

מה גם שאם תזמין 2 מוזרים לדעתי לא תשלם 32.97 כפול 2 אלא מחיר נוח יותר.

לשם המחשה כשאתה קונה מוצר מאוטוסטור (סתם דוגמא) מחיר משלוח עד הבית עולה 30 ש"ח

אומנם מאנגליה זה לא עד הבית אבל זה עד סניף הדואר הקרוב ובמקרה שלי הוא ממש קרוב ולא דורש נסיעה ארוכה.

זה נשמע לי מחיר מעולה למשלוח מארופה.

מחיר המוצר טוב, אבל עם עלות המשלוח זה הופך את העסק ללא הכי כדאי.אלא אם כן מזמינים שתי מוצרים ואלי יש איזו הנחה על המשלוח של המוצר השני.

ולגבי אוטוסטור, אני לא מזמין משלוח פשוט מגיע לשם זה יחסית קרוב אלי.

ולגבי סניף הדואר, אצלי זה במרחק 5 ד"ק הליכה כך זה גם לא נורא.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אני קניתי בסוף את Gtechniq C4 Permanent Trim Restorer

לא פעם ראשונה שאני קונה מוצרים שלהם. הם טוענים להחזרת הצבע השחור למשך שנתיים.

(גם אם אני אצטרך לחדש פעם בחצי שנה זה מספיק לי)

http://gtechniq.com/shop/3s-for-cars/exterior-coatings/c4-permanent-trim-restorer/

מוצר פרמיום מהטובים ביותר. מדברים עליו רבות בפורומים בחול.

לא ניסיתי באופן אישי.

• תוכן חדש...