Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ברכב שלי המתיז מים של השמשה האחורית לא עבד אז החלטתי לחוקר את הנושא, תחילה ביצעתי בדיקה למשאבה עובדת זורקת מים )לצינור) .בדקתי שאין אבנית במפצלים שיוצאים מהמשאבה אין,פתחתי עם מחט לבדוק שאין אבנית בפתח. עדיין לא הגיע מים ליציאה.

בקיצור עברתי שלב.פירקתי את הפאנל איפה שיושב האור בלם אחורי (שם עובר הצינור למתיז) וגיליתי שהצינור קיבל עיוות וחסם את המים . (כנראה שהחליפו בעבר פנס אור בלם וכשסגרו את הפאנל הפאנל ישב על הצינור בלחץ וכך נוצר העיוות )

עשיתי חוטר מחתיכת חוט ברזל של גדר והעברתי דרך הצינור כמה סנטימטר.בסיום חיברתי אותו הפעלתי את המתיז וזה פתח את הסתימה.אבל זרם חזק של מים לא היה .(כנראה בגלל העיוות) .ניסתי להעביר חוטר יותר עמוק ובסוף נהיה חור בצינור. השאלה שלי כזאת עלה לי רעיון,במקום להשחיל צינור חדש לכל האורך עד למשאבה.פשוט לעשות מאריך עם מפצל אפשרי ? ואיפה אפשר להשיג צינור ומפצל כזה באזור ירושלים ?

תודה רבה ומצטער על החפירה !:wink:

פורסם

להגיד לך את האמת ? אצלי היתה אותה בעיה, צינור התייבש ונאכל,

הפתרון שלי פשוט מאוד :)

לקחתי שרינק, לא זוכר בדיוק מה המידה אבל המידת התכווצות שלו בדיוק בעובי הצינור,

פשוט חיממתי על קטע צינור שיש "בשר" חיברתי למתיז בפלסטיק ועד היום עובד מצויין !

בהצלחה !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תוכל לרכוש מחבר כדי להאריך את הצינור (כמו מפצל T רק של שני יציאות).

ופשוט לחתוך את החלק הפגום ולהשלים עם חתיכה חדשה.

או שתחפש איזה צינורית פלסטיק קטנה שהיא בקוטר המתאים ולהכניס אותה בין הצינור הישן לחדש והיא תשמש כ"מתאם".

צינורית כזו תוכל למצוא למשל בבקבוק של סבון לשטיפת ידיים יש את המשאבה הזו שלוחצים עליה ובתוך הבקבוק יש צינורית שקופה שיונקת את הסבון, תחתוך ממנה חתיכה של כ 3ס"מ ותחבר אותה בין שני הצינורות.

פורסם
שלום לכולם !

ברכב שלי המתיז מים של השמשה האחורית לא עבד אז החלטתי לחוקר את הנושא, תחילה ביצעתי בדיקה למשאבה עובדת זורקת מים )לצינור) .בדקתי שאין אבנית במפצלים שיוצאים מהמשאבה אין,פתחתי עם מחט לבדוק שאין אבנית בפתח. עדיין לא הגיע מים ליציאה.

בקיצור עברתי שלב.פירקתי את הפאנל איפה שיושב האור בלם אחורי (שם עובר הצינור למתיז) וגיליתי שהצינור קיבל עיוות וחסם את המים . (כנראה שהחליפו בעבר פנס אור בלם וכשסגרו את הפאנל הפאנל ישב על הצינור בלחץ וכך נוצר העיוות )

עשיתי חוטר מחתיכת חוט ברזל של גדר והעברתי דרך הצינור כמה סנטימטר.בסיום חיברתי אותו הפעלתי את המתיז וזה פתח את הסתימה.אבל זרם חזק של מים לא היה .(כנראה בגלל העיוות) .ניסתי להעביר חוטר יותר עמוק ובסוף נהיה חור בצינור. השאלה שלי כזאת עלה לי רעיון,במקום להשחיל צינור חדש לכל האורך עד למשאבה.פשוט לעשות מאריך עם מפצל אפשרי ? ואיפה אפשר להשיג צינור ומפצל כזה באזור ירושלים ?

תודה רבה ומצטער על החפירה !:wink:

תמדוד את הקוטר הפנימי של הצינור הקיים וקנה לך צינור חדש או/גם תנסה להשיג מתאם כמו בתמונה המצורפת בהתאם לקוטר הפנימי של הצינור.

צינורות גומי/סיליקון/PVC ניתן לרכוש בכול עסק לשיווק צינורות גומי לרכב.

$(KGrHqIOKo0E5kdoV3OUBOlgYZRC4w~~60_58.jpg

$(KGrHqUOKpwE6Vrq+(RJBOlgtsW)lQ~~60_58.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

פשש איזה רעיונות אין עליכם, תודה רבה לכולם.פשוט אלך לקנות מתאם כמו בתמונה שמרק הביא וצינור אני צריך רק 7 סנטימטר

את המתאם אכניס בקצה של הצינור עם החור והשחיל את הצינור עליו .שוב תודה עזרתם לי מאוד !8)

פורסם

יש עוד רעיונות בכיס.

תוכל לרכוש בקישור המצורף מתאמים (שים לב לקוטר הפנימי).

http://www.ebay.co.uk/itm/260945538512?var=560083046682#ht_1569wt_717

http://www.ebay.co.uk/itm/120844394408?var=420059043954&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_258wt_717

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...