Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בטורים איביזה 1.6 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה רק בסרק ? מה קורה כאשר עוצרים את הרכב ברמזור ,סל"ד יציב ? כנ"ל בהפעלת אורות/מזגן/כל צרכן חשמלי אחר- מה קורה לסל"ד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לחבר לסורק תקלות אולי חיישן טורים,מה שעוד יכול להיות והיה אצלי פעם זה צינור וואקום קרוע עדיף לקבל אבחנה חד משמעית מאשר לנבור ברכב,תן לבעל מקצוע שמבין רצוי מורשה סיאט.

עופר בן צבי

פורסם

אחרי החלפת פלאגים המנוע כן עובד יחסית טוב אבל מעשן קלות,הפלאגים הישנים היו במצב גרוע. בכול אופן אני מתכנן לפרק את המנוע ולעשות לו אוברהול. תודה רבה על הרצון לעזור!

פורסם

בבקשה,מה זה מעשן קלות איזה צבע העשן,מתי הוחלפו פלאגים לפני אלו שכעת האם נעשה טיפול בזמן,מה מצבם של הפלגים מפוייחים,סימנים של שמן,תערוך בדיקת קומפרסיה במוסך שמבין במכוניות האלו,קבל חוות דעת מיקצועית שלא תשקיע סתם אולי זו בעיה אחרת.

עופר בן צבי

פורסם

זה רכב של חבר.סיאט איביזה 1.6 שנת 2001 עם 230.000 קמ הרכב טופל כשהיה לחבר זמן או כשהוא נתקע. העשן ברכב הוא בצבע לבן והוא מעשן תמיד,גם כשחם וגם כשקר.

הפלאגים היו מלאים בגושים שחורים של שמן שרוף.כשהחלפתי פלאגים האוטו התנהג טוב אבל עדיין עישן והפלאגים החדשים התלכלכו בפחות מ 5 דקות. יש נזילת שמן בין הראש לבלוק.

אז החלתנו שאם פותחים את המנוע בשביל לתקן את הנזילה,אז כבר נשלח את הראש לשיפוץ ונבדוק מה המצב של הבוכנות ונטפל בהם על הדרך.

פורסם
זה רכב של חבר.סיאט איביזה 1.6 שנת 2001 עם 230.000 קמ הרכב טופל כשהיה לחבר זמן או כשהוא נתקע. העשן ברכב הוא בצבע לבן והוא מעשן תמיד,גם כשחם וגם כשקר.

הפלאגים היו מלאים בגושים שחורים של שמן שרוף.כשהחלפתי פלאגים האוטו התנהג טוב אבל עדיין עישן והפלאגים החדשים התלכלכו בפחות מ 5 דקות. יש נזילת שמן בין הראש לבלוק.

אז החלתנו שאם פותחים את המנוע בשביל לתקן את הנזילה,אז כבר נשלח את הראש לשיפוץ ונבדוק מה המצב של הבוכנות ונטפל בהם על הדרך.

אל תישכחו להעלות תמונות מהתהליך.

פורסם

אם כבר אתם מפרקים תיבדקו את הצילינדרים,חופשים מדרגות שלא תסגרו אחר כך וזה יחזור.

בהצלחה

עופר בן צבי

פורסם

הראש נשלח לשיפוץ, הצילינדרים תקינים ללא מדרגות .הוזמנו רינגים ומיסבי טלטלים. הוחלפה משאבת מים ומותחן לטימינג. וסט שליף ומחזירי שמן. הצילינדים יעברו הונינג והרכבה מחדש של המנוע. המנוע היה מלא בפיח ושמן שרוף ולכן הרכב היה מקרטע ומעשן. תמונות יעלו לאחר סיום העבודה(אם יהיה לי סבלנות לזה :) )

• תוכן חדש...