Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הדודים נמצאים על הגג, הקומה המדוברת היא קומה ראשונה. השאלה האם המים שיגיעו למקלחת לא יהיו כבר קרים?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש כמה שאלות שעליך לשאול קודם:

1. האם יש מקום להתקנת המערכת על הגג?

2. האם יש דרך להעביר את הצנרת ואת אספק החשמל לדוד?

3. האם יש הסכמה של השכנים להקמת המערכת, כולל העברת הצנרת?

4. כמה זמן צפוי עד החזר ההשקעה על ידי החסכון בחשמל - מבחינת עלות ההתקנה וגם התחזוקה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד כמה שידוע לי התשובה לשאלות 1-3 היא כן.

על 4 אני לא יודע לענות, כי אין לי מושג אם דוד שמש על הגג בכלל יתן לי מים חמים.

כרגע אני נמצא בדירה שממוקמת שתי קומות מתחת לגג והמים ביום שמשי רגיל פשוט רותחים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
כל הדודים נמצאים על הגג, הקומה המדוברת היא קומה ראשונה. השאלה האם המים שיגיעו למקלחת לא יהיו כבר קרים?

אם זה מה שמדאיג אותך, הסר דאגה מליבך.

אתה בהחלט יכול לעטוף את הצינורות בבידוד (ניתן לקנות הלבשות בידוד בחתיכות של 2 מ' כל אחת, ולהלביש על הצינור - ואם תרצה גם לעטוף אותו בסרט הצמדה לבן כמו של מזגנים) ובא לציון גואל. הצנרת עצמה שגם עשויה מפלסטיק היא סוג של בידוד נוסף.

ע"מ שהמים יגיעו מהר ושתבזבז כמה שפחות מים עד שהם מגיעים לברז שלך, תשתמש בצינור בעל קוטר סטנדרטי\סביר\קטן (1/2 צול) בין הדוד למעלה לכניסה לדירה. ברור שזה פוגם מעט בספיקת המים שהדירה תקבל, אבל יש מחיר לכל דבר (ועדיף לבזבז פחות מים לדעתי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המחיר של דוד + קולטים + עבודה = סביב ה3000 שקל.

תוסיף צנרת של כ 30-50 מטר בערך לפי מיקום הדוד והמעבר לצנרת. ובידוד באורך המתאים.

היתרון העצום. לא מדליקים דוד חשמלי ברוב השנה.

אבל במקרה וקנית דוד של 60 ליטר למשפחה של 6 נפשות. ואז זה חסר חשיבות.

ההחזר הוא לאחר מספר שנים. מהסיבה שההפרש הוא רק בהדלקת הדוד החשמלי.

ובמידה והיום אתה מדליק את הדוד:

רק לשעה.! ביום. זה אומר. כ 1 -1.5 שקל ביום.

תכפיל את זה ב 365 = אני עשיתי לפי 1.2 ליום. זה 440 שקל בשנה.

מדליק ל 3 שעות. זה אומר 4.5 שקל ליום! ב 365 ימים. זה 1650 שקל. בשנה.

בנוסף. הייתי בודק לגבי המכשיר שמחזיר את המים החמים למערכת של הקרים לחסוך במים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ע"מ שהמים יגיעו מהר ושתבזבז כמה שפחות מים עד שהם מגיעים לברז שלך, תשתמש בצינור בעל קוטר סטנדרטי\סביר\קטן (1/2 צול) בין הדוד למעלה לכניסה לדירה. ברור שזה פוגם מעט בספיקת המים שהדירה תקבל, אבל יש מחיר לכל דבר (ועדיף לבזבז פחות מים לדעתי).

תקן אותי אם אני טועה, אבל היות ויש עמוד מים רציני בין הדוד לדירה, גם בצינור קטן הוא יקבל לחץ וספיקה יפים גם בצינוק בקוטר קטן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אנחנו גרים 4 קומות מתחת לגג (רק קומה אחת פחות רחוק מפות"ש) ומקבלים מים רותחים מהדוד שמש.

לוקח כדקה ובזבוז של 8-9 ליטר מים (עלות המים המבוזבזים כ10 אגורות) עד שמגיעים המים החמים.

אם הדוד הנוכחי התפגר וממילא צריך לשים דוד אז לדעתי שווה בהחלט.

אם הדוד הנוכחי תקין אז לא בטוח שהייתי מחליף עד שיתפגר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...