Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

למה אני צריך את זה ולמה אני נתקע לכם באמצע החיים אם שאלות כאלו? כי התקנתי עליה שתי קומפוננטים (קדימה ואחורה), יש 2 מגברים 1 לקומפוננט ו-1 לסאב. ובשביל שיהיה אפשר לכוון טוב, צריך שתהיה אפשרות כיוון fader. וחרם על הכסף כי זה משהו שאפשר לעשות בכיף אם יודעים איך...

אז כמו שכתוב בכותרת, איך עושים את זה?:roll:

אני יודע להכנס למה שקורה מאחורי הקלעים (win ce ) דרך ה - update

למערכת קוראים גם - RoadRover C7036BE, Intro CHR-1209

ועוד שאלה קטנה, אני יודע שהמערכת מחוברת לOBD, איך נעשה ששינוי הטמפרטורה במזגן ועוד דברים נחמדים יוצגו על המסך?

חבל לא לנצל את הפוטנציאל שלה..

תודה ענקית לעוזרים!

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם

אין אפשרות לכוון פדר באסטרה כי יש שמה במקור רמקולים רק מקדימה סוג של קומפוננט יש לאבא שלי כזו רכב נחמד מאוד..

שיפוצים..

פורסם
אין אפשרות לכוון פדר באסטרה כי יש שמה במקור רמקולים רק מקדימה סוג של קומפוננט יש לאבא שלי כזו רכב נחמד מאוד..

תודה גבר, אמרו לי 2 חברים שהם מתקינים, שעושים את זה במורשה או בצריפין, בגלל זה אני מחפש איך...

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

• תוכן חדש...