Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

רכשתי לאחרונה פיג'ו 406 מנוע 1800 שנת 2000.

הרכב עשה 198.000 ק"מ.

אז ככה ,אחרי כחצי שעה(אפילו יותר) של נסיעה בתוך העיר ברכב הרכב נכנס למצב "חירום" בגיר.

יצא לי לנסוע באיזור ה 50 ק"מ מחוץ לעיר ולא הופיעה התקלה.

אני מכבה את הרכב נותן לו חצי דקה לנוח ואז מניע שוב ואז נוסע כמו חדש.

המכונאי שלי אומר שאחת הוונטות לא עובדת כמו שצריך אז מה שקורה הרכב מתחמם לאיזור ה 100 מעלות ויורד אחרי כמה שניות זה מה שמכניס את הגיר לחירום.

אני יודע שהגיר AL4 הוא בעייתי ,בנסיעה רגילה הגיר לא מחליק ,לא דופק ,מרגיש ממש טוב.

ומשהו נוסף ,שאני מאיץ עם הרכב יש ריח של דלק ,הבחור שקניתי ממנו את הרכב טוען שהריח הופיע אחרי החלפת משאבת דלק ברכב.

פורסם

לגבי החום אין קשר לגיר, מאוורר נכנס לעבודה ב- 107 מעלות, אם יש לך בעיה במאוורר סדר אותה ללא קשר.

לגבי הגיר צריך לבדוק תקלות, האם מנורה S ושלג מהבהבים ?

ולגבי ריח של דלק, בעיה נפוצה במכסה של משאבת דלק מופיע סדק בחיבור מהיר של צינור לחץ במשאבה, תרים כיסא אחורי אתה אמור לראות רטיבות של דלק.

פורסם

אין קשר לחום ולוונטות.

אם הם נכנסות לפעולה שהוא עובר קצת את ה90 (כמו שאמרו ב107 מעלות) אז הכל בריא.

יש קשר לזה שהשמן מתחמם.

הוא ננעל על שלישי קשה להאיץ כאשר נדלקות מנורות S ושלג? (או שהם נדלקות מבלי תופעות לוואי?)

כל מקרה תדע שאתה קרוב לשיפוץ, באיזור ה200KKM ברוב הAL4 מתחילות הבעיות. (יש כאלה שמחזיקים הרבה יותר, אבל זה כי יש להם מזל :wink:)

פורסם
אהלן חברים.

רכשתי לאחרונה פיג'ו 406 מנוע 1800 שנת 2000.

הרכב עשה 198.000 ק"מ.

אז ככה ,אחרי כחצי שעה(אפילו יותר) של נסיעה בתוך העיר ברכב הרכב נכנס למצב "חירום" בגיר.

יצא לי לנסוע באיזור ה 50 ק"מ מחוץ לעיר ולא הופיעה התקלה.

אני מכבה את הרכב נותן לו חצי דקה לנוח ואז מניע שוב ואז נוסע כמו חדש.

המכונאי שלי אומר שאחת הוונטות לא עובדת כמו שצריך אז מה שקורה הרכב מתחמם לאיזור ה 100 מעלות ויורד אחרי כמה שניות זה מה שמכניס את הגיר לחירום.

אני יודע שהגיר AL4 הוא בעייתי ,בנסיעה רגילה הגיר לא מחליק ,לא דופק ,מרגיש ממש טוב.

ומשהו נוסף ,שאני מאיץ עם הרכב יש ריח של דלק ,הבחור שקניתי ממנו את הרכב טוען שהריח הופיע אחרי החלפת משאבת דלק ברכב.

גם אם לא תחכה הגיר יחזור לתפקד נורמלי אחרי שתכבה מנוע, בגיר הזה המחשב מכניס אותו למצב חרום על כל תקלה. במצב חירום הגיר

תקוע בשלישי והוא לא מחליף הילוכים. כשאתה סוגר את הסאואיץ אתה בעצם עושה למחשב הגיר ריסטרט והגיר מתנהג רגיל עד שהתקלה

מופיעה שוב. כמו שאמרו לך כאן מעלי יש להתחבר לסורק במוסך כדי למצוא מהי התקלה. זה יכול להיות מחיישן דפוק ועד לשיפוץ הגיר.

מאד מתקבל על הדעת שריח הדלק הופיע אחרי החלפת המשאבה, היא כנראה לא אוטמת היטב את המיכל. חזור למוסך שהחליף את המשאבה, שיבדקו במה הם יכולים לעזור לך.

פורסם

כדאי שתבדוק גם את איכות המצבר במוסך. ברכבים רבים בעלי מחשב כשיש מצבר עייף - הוא מניע, אך גורם לתקלות מטרידות.

פורסם
גם אם לא תחכה הגיר יחזור לתפקד נורמלי אחרי שתכבה מנוע, בגיר הזה המחשב מכניס אותו למצב חרום על כל תקלה. במצב חירום הגיר

תקוע בשלישי והוא לא מחליף הילוכים. כשאתה סוגר את הסאואיץ אתה בעצם עושה למחשב הגיר ריסטרט והגיר מתנהג רגיל עד שהתקלה

מופיעה שוב. כמו שאמרו לך כאן מעלי יש להתחבר לסורק במוסך כדי למצוא מהי התקלה. זה יכול להיות מחיישן דפוק ועד לשיפוץ הגיר.

מאד מתקבל על הדעת שריח הדלק הופיע אחרי החלפת המשאבה, היא כנראה לא אוטמת היטב את המיכל. חזור למוסך שהחליף את המשאבה, שיבדקו במה הם יכולים לעזור לך.

חייב לציין, שלא כל תקלה, הגיר ננעל על שלישי.

(יש תקלות שסתם הנורות S ושלג מהבהבות וזהו).

אם תרצו יש לי ספרות טכנית של הגיר הזה.

פורסם

תודה לכולם.

כן הגיר ננעל על הילןך 3.

הייתי במכון גירים היום אמרו לי שכנראה הבעיה בחיישן לחץ שמן.

בדקו את התיבה בנסיעה וההילוכים עוברים גמור.

היום נסעתי שעתיים רצוף ולא הופיע תקלה ,אגש למוסך לבדוק את האטימה.

• תוכן חדש...