Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ -) פיג׳ו 106 ידנית שנת 1.4 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , מישהו מפורום זה הציע לי פיג׳ו 106 שנת98 ידנית מנוע 1.4 לטענתו הרכב עשה 150 אלף ק״מ יד חמישית . ראיתי אותו התמונות נראה רכב יפה צבוע בכחול , תמונות פנמיות גם נראה נחמד ,

הוא טוען שהחליף ראש מנוע פילטרים , דוד , טימיג

יש לרכב גלגלי מגנזיום והגענו לפשרה של מחיר 10,500

לרכב יש טסט עד חודש הבא

מה אתם אומרים ? כדאי ? האם שווה לקחת לבדיקת מוסך או לבדוק פחות או יותר ולקחת ? (אל בכלל כדאי )

פורסם

בכללית זה אחלה רכב! אבל מהנתונים שהבאת שהוא צריך ראש מנוע וגם שהוא יד חמישית זה לדעתי מחיר יקר.

אם היו מציעים לי את זה הייתי שולל את זה עוד לפני בדיקה. עדיף לפעמים להתאפק ולא לקפוץ על כל "מציאה" (מניסיון)

אבל שוב זאת רק דעתי ואני אומר את זה מהנתונים שהבאת כאן בלבד!

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

המחיר נשמע לי גבוה.

אתה משלם 10500 על רכב משנת 98.

בעוד חודש אתה צריך לשלם עוד 900 שקל במקרה הטוב על טסט.

עוד לא נכנסתי ליישור קו, וברכב כזה אתה צריך לצפות להפתעות סך הכול מדובר ברכב ישן חלקים מתבלים עם הזמן, ואם אתה רוצה להתנייד ברכב תקין בטוח ולבי הפתעות צריך לתחזק את הרכב ברמה טובה.

נשמע שהרכב במצב טוב, וטופל עדיין מדובר ברכב ישן ואם אני יחבר את עלותו+עלות הטסט שהיא מידית+יישור קו אפשר למצוא רכבים חדשים יותר.

אישית קניתי רכב דומה, סקסו שנת 99 עם 170 אלף ק"מ יד 4.

קניתי אותה ב-5, כי זו הייתה מסגרת התקציב והבנתי שתוך כדי אני יבצע בה הרבה טיפולים מכיוון שהיא לא הייתה במצב מי יודע מה.

מאז עברו כמעט 30אלף ק"מ הנה מה שהחלפתי לה:

טיימינג, רדיאטור, רצועות מנוע, משולש ימין קידמי, קלאצ', אגזוז, מצבר, וממש השבוע ראש מנוע.

חלק מהדברים החלפתי כתחזוקה מונעת למשל המצבר שהיה ממש ישן וגמור, כנ"ל הרדיאטור.

השאר הם בלאי טבעי של רכב כזה ישן.

אם אני מחבר את כול מה שהחלפתי אני מגיע בערך למחיר שהוא דורש על הרכב שלו, 10500, אז אני גם יכול להבין את בעל הרכב.

למרות כול מה שרשמתי אני לא חושב שהרכב שלי או ה106 המדוברת שווים 10K שקלים.

לדעתי היא שווה את ה5 אלף ששילמתי עליה זה בטוח, אולי טיפה יותר עכשיו אחרי כול הטיפולים האלה והתוספות שהוספתי לה, אבל אני לא חושב שהיא שווה 10.

אני גם זוכר שבזמנו חיפשתי רכב מצאתי 106 XS מלוקקת שנת 97 עם 130 אלף ק"מ.

עד כדי כך מלוקקת שאפילו מגיני הבוץ עדיין היו על הרכב, והפנים נראה חדש.

הגעתי ודיברתי עם בעל הרכב, לפי רוח הדברים המחיר היה יכול להיסגר על 8500+היו בה כמה בעיות שדרשו השקעה נוספת של כ2000 שקלים(קלאץ'+טיימינג...)

בסופו של דבר החלטתי לרדת מזה מכיוון שהייתי צריך רכב שיסע 12 ק"מ ביום(זה השתנה מאז כי מסלול החיים שלי השתנה ובדיעבד אולי אני מצטער קצת על הפיספוס הזה), אבל זה סתם כדי לתת לך כיוון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מדובר ברכב פשוט, בסיסי, ומיושן - לטוב ולרע.

מצד אחד החלפים זולים ונפוצים, ואין הרבה מכלולים שיכולים להתקלקל. מצד שני מדובר ברכב בן 15 שעבר לא מעט (תחשוב לרגע על עצמך לפני 15 שנה :wink: ) וכנראה שיזדקק לטיפולים שוטפים תקופים.

כאן נכנס גם עניין המזל, אם הרכב במצב טוב והוחלפו לאחרונה רוב המכלולים המשמעותיים אז במחיר הנכון כנראה זאת תיהיה הרכישה המוצלחת. מצד שני, אם הרכב עבר הזנחה והתקמצנות מצד הבעלים ("זה רכב ישן, למה שישקע בו?") כנראה שתוציא סכום הקרוב למחיר הרכישה כבר במהלך השנה הראשונה.

בכל מקרה, לעניות דעתי בתוספת קטנה לתקציב ניתן להתדקם לרכב חדיש הרבה יותר, שגם יהיה צעיר בשנה-שנתיים וגם יהיה בטיחותי, נוח ואולי גם אמין יותר.

פורסם
בכללית זה אחלה רכב! אבל מהנתונים שהבאת שהוא צריך ראש מנוע וגם שהוא יד חמישית זה לדעתי מחיר יקר.

אם היו מציעים לי את זה הייתי שולל את זה עוד לפני בדיקה. עדיף לפעמים להתאפק ולא לקפוץ על כל "מציאה" (מניסיון)

אבל שוב זאת רק דעתי ואני אומר את זה מהנתונים שהבאת כאן בלבד!

הוא לא צריך ראש מנוע , הוא החליף ראש מנוע , וזה רכב שנראה מצויין נקי מסודר , ללא פגיעות פח הוא עבר שיפוץ ורואים עליו

לטענת המוכר הוא נסע עם הרכב עד לאילת ולא התחמם ולא שתה שמן .. הגיוני ?

פורסם

לא נישמע לי רכב שמור במיוחד בטח לא אחרי ראש ב150K ..

איזה דגם הוא מציע לך XS/XR?

מבחינת המחיר אז הייתי אומר יקר אני לפני 3 וחצי שנים מכרתי אחת כזו שנת 99 די שמורה 180K יד שניה בסכום שכרגע מוצע לך.

לדעתי הסכום המקסימלי על רכב כזה בשנתון הזה יגיע לעד 8.5K.

יותר מזה פשוט לא שווה!

DSC00411.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לא נישמע לי רכב שמור במיוחד בטח לא אחרי ראש ב150K ..

איזה דגם הוא מציע לך XS/XR?

מבחינת המחיר אז הייתי אומר יקר אני לפני 3 וחצי שנים מכרתי אחת כזו שנת 99 די שמורה 180K יד שניה בסכום שכרגע מוצע לך.

לדעתי הסכום המקסימלי על רכב כזה בשנתון הזה יגיע לעד 8.5K.

יותר מזה פשוט לא שווה!

זה הרכב : א

איך נראה לכם?

image.jpg

פורסם
כמה זמן הרכב אצלו ? כל המערכות תקינות ? המזגן עובד ? מה צריך לסדר באוטו? מה צריך להשקיע ?

לטענתו , כלום חוץ מטיפול שמנים ולעשות לו טסט עוד חודש , הוא אמר שהרכב אצלו 8 חודשים והוא מוכר בגלל שהוא טס לחו״ל נשמע הגיוני?

פורסם

לא הגיוני ,וגם המחיר יקר .מה עוד שאתה יכול לאכול אותה בטסט הקרוב מאד .על זיהום אוויר ,על צמיגים על מסרק הגה וכיו"ב.

תגיד לו שאתה מוכן לקנות רק אם הוא יעשה את הטסט בעצמו ותראה איך הוא יגיב.

פורסם
לא הגיוני ,וגם המחיר יקר .מה עוד שאתה יכול לאכול אותה בטסט הקרוב מאד .על זיהום אוויר ,על צמיגים על מסרק הגה וכיו"ב.

תגיד לו שאתה מוכן לקנות רק אם הוא יעשה את הטסט בעצמו ותראה איך הוא יגיב.

הצעתי לו עוד קודם , והוא אמר שאין בעיה , אבל הוא רוצה 11 וחצי עם טסט .. מה אתה אומר ??

פורסם
הוא לא צריך ראש מנוע , הוא החליף ראש מנוע , וזה רכב שנראה מצויין נקי מסודר , ללא פגיעות פח הוא עבר שיפוץ ורואים עליו

לטענת המוכר הוא נסע עם הרכב עד לאילת ולא התחמם ולא שתה שמן .. הגיוני ?

אה אוקיי לא שמתי לבלגבי הראש מנוע..

ולגבי הנסיעה לאילת יש מצב שלא התחמם לו הרכב כי אני עם הרכב הקודם שלי פיג'ו 205 שנת 95 גם לא התחמם לאילת חח

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם
אה אוקיי לא שמתי לבלגבי הראש מנוע..

ולגבי הנסיעה לאילת יש מצב שלא התחמם לו הרכב כי אני עם הרכב הקודם שלי פיג'ו 205 שנת 95 גם לא התחמם לאילת חח

לגבי הזהום אוויר הוא אמר שהוא החליף חלק בשם דוד (אין לי מושג מזה ) אבל הוא אומר שזה שייך לחלק של הזיהום האוויר שלא יוציא הרבה זיהום אוויר ובדרך כלל על זיהום אוויר מכשלים מכניות ישנות ובגלל שהוא החליף אז לא תהיה לו בעיה תעבור טסט

פורסם

יקר. תבקש שירד ל10 וחצי, בכל זאת, אתה קונה רכב משנתון מתקדם. אם הוא יסכים ויבצע את הטסט - קח, ויוסיף רק 500 שקל למחיר. אם לא, תעבור הלאה. אל תמהר.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

• תוכן חדש...