Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהגיע הזמן לנעול לה את השרשור.

תלך-תבוא תלך-תבוא זה טוב ללשכה למחפשי עבודה, לא לקשר זוגי של שנה וחצי.

שב איתה לשיחה ארוכה ורצינית ושימו לזה סוף- או לכאן או לכאן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי יש לה איזו בעיה? אולי היא מרגישה תקועה בחיים האישיים שלה, ואין באמת משהו שמישהו יכול לעשות, חוץ ממנה עצמה. אני לא בטוח שזה קשור אליך בהכרח. אני ממליץ לה להתייעץ עם פסיכולוג, או יועץ כלשהוא. הרי לפי מה שהבנתי ה"דיכאון" שלה הוא לא רק בקשר איתך, אלא די באופן כללי לא? אם כך, אז אני חושב שאולי הבעיה לא קשורה אליכם.

אם ה"מוזרות" היא רק בקשר, אני מציע שתיפרדו קצת. בני כמה אתם? כמה בני זוג רציניים היו לה לפני כן? אולי היא מרגישה שאתה טוב והכל, אבל מישהו בתוך הראש שלה (או מהצד) אומר לה שיש יותר טוב. לפעמים לנסות להיפגש עם אנשים אחרים עלול לעזור. אולי כדאי שתנסו את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בן 22 והיא בת 20. יודע שקשה לה בצבא והיא מתוסכלת מהתפקיד שקיבלה אחרי הקצונה.

אני החבר הראשון שלה וכל החוויות המיניות הראשונות היו איתי.

תמיר.

פורסם

כל אחד מביא את הבית לעבודה ואת העבודה לבית. לפי התיאור שלך יתכן מאוד שהיא מתוחה בגלל השירות ואתה רק סופג את הנתזים. אולי תמיכה שלך תסייע לה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אין סקס, גם השמינה, גם עושה פוזות...

אני הייתי בועט בה.

אבל אני לא דוגמא (רווק בן 32).

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אני בן 22 והיא בת 20. יודע שקשה לה בצבא והיא מתוסכלת מהתפקיד שקיבלה אחרי הקצונה.

אויש אתם כ"כ לא בגיל של קשר רציני...ואני יודע שיהיו כאלה שיחלקו עליי,

אבל רוב אלה שהכרתי שאפילו התחתנו בגיל הזה,התגרשו מהר מאד.

זה גיל של "לטרוף את העולם",טיולים,פסיכומטרי....

קיצר,

עזוב שטויות,

שוט עם האוניה חבר,אתה בגיל שהכל פרוש לפניך.

פורסם

3 דברים:

1. E.L - הבנאדם היחיד שהסימלון שלו נראה טוב גם הפוך.

2. עכשיו, אחרי שסיפרת את הקטע עם הצבא, אני ממש לא חושב שהבעיה היא עם הקשר. היא שבוזה, וזה משפיע עליה בכל אופן. מן הסתם טבעי שהיא תהיה בדיכאון, וגם טבעי שזה ישפיע על אלמנטים נוספים בחייה, כגון: חבר, הורים, מצב רוח, תפקוד וכדומה. לדעתי, שתתייעץ עם קב"ן, ותדרוש עזרה. הצבא חייב לספק לה את העזרה המתאימה. אין מה להתבייש בכך.

3. אני לא חושב שזה עניין של גיל, יש אנשים שמתחתנים עם החברה מהתיכון, ויש כאלה שמתחתנים בגיל 35. שני הדברים בסדר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, פעם זה שבוזה מהצבא, פעם אחרת זה שבוזה מעבודה,פעם אחרת שבוזה מהמחזור החודשי....עזוב אותך.

פורסם

אז עזוב שטויות,

תן לה מרחק להתארגן על עצמה.

משכנתא זה קל

פורסם
פעם אחרת שבוזה מהמחזור החודשי....עזוב אותך.

אתה לא יודע כמה אתה צודק. יש נשים שסובלות מאוד מ-PMS וגם גורמות סבל לסביבתן. אבל זה עובר אחרי כמה ימים - וחוזר כעבור חודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחזק את ליאב:

לצערי גם אני למדתי שמסיבה לא מובנת רוב הנשים מעדיפות את מי שמתייחס אליהם חרא. פשוט כך. וזה תקף לגבי מרבית הנשים שהכרתי בחיי. ודווקא הכרתי לא מעט סיפורים על נשים שדווקא כן זרקו גברים כשהם היו בדאון הכי גדול שלהם. לך תבין.

אולי יש בזה משהו שמושך נשים כשגבר משדר חוסן וקרירות, או סוג של מצ'ואיזם. לא יודע. לא סחבק.(לא) מנהיג:roll:

בכל מקרה אני במקומך אומר לה "אני פאס בליינד מותק"

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

^

מנסיון החיים שלי, אני יכול להעיד שהתאוריה הזאת תקפה רק בתחילת קשר, ובעיקר לפני שהוא נוצר. זה ממש לא צריך להיות המצב בשלב כזה מתקדם של קשר כמו אצלם.. (כמובן שלאף צד אסור להיות סמרטוט במהלך הדרך, אבל המשחקים אמורים להסתיים בחודשים הראשונים של הקשר גג..).

לעניות דעתי, מבלי לפגוע ומבלי לחפור - צבא, ובעיקר בסיסים סגורים - מאפשרים לך לחיות בעולמות מקבילים. הדבר יוצר קונפליקטים מוסריים קשים, שכמעט כל מי שאני מכיר נפל בהם {ומדובר בחבר'ה טובים}. אל תשלול שזה המצב.

ומהצד השני - כבר נפרדתם כמה פעמים, ולא ציינת שהיא קפצה למישהו אחר בזמן זה - ככה שיכול להיות שאין מישהו אחר על הכוונת, או שהוא לפחות לא איכותי כמוך.

בכל מקרה, למרות האהבה שיש לך אליה, ודווקא בגלל הגיל {שלא תטעה, אני כנראה בגילך}, אני אומר שחרר. כמובן אל תהיה אדיש או תתייחס אליה לא יפה כמו שייעצו לך פה. זה סתם יפגע בה ובשם שלך בעתיד, אם תרצה לשחזר את מה שהיה לכם. תן לה להתאפס על עצמה, ולך תראה דברים אחרים. נשמע שהיא צריכה נענוע חזק בחיים, ויכול להיות שאתה תעשה לה טובה גדולה בזה שתזרוק אותה למים. תסיים איתה יפה וכמו גבר, ותסביר שאתה מרגיש שאתה צריך להיפרד ממנה, ושזה בשבילה ונובע מתוך הערכה ואכפתיות.

עריכה -

אל תעשה את זה באסאמאס הפעם!! 8)

פורסם

^^

אכן לרוב זה נופל על נשים בחודשים הראשונים שזו מעין "בחינה" שלה איתך, לראות אם אתה גבר שעומד על שלו ולא פראייר, ולא מפחד לאבד גם אותה, זה גורם סוג של רצון להשאר עם הגבר הזה שגורם לה חוסן. דרך הטבע אי אפשר לשנות.

אבל במקרה שזה ממשיך (כמו שהיה אצלי לדוגמא) ועובר כבר תקופה של חצי שנה ומעלה, זה כבר לא נראה תקין.

קיבלת הרבה המלצות נכונות, והכי טובה היא לשבת לדבר איתה ולסגור את זה אחת ולתמיד, פשוט תגיד לה את המשפט שהכי טוב ונכון לומר - "אם לא טוב לך איתי אז תפרדי ממני".

אני יכול בוודאות כמעט לומר לך שזה עובד, זה אותו המשפט שאמרתי לחברה לשעבר, שאם היא רוצה אותי אני פה ומוכן לתת הכל בשבילה, ואם לא ואם היא רוצה להפרד אז שתאמר את זה.

בשבילי זה עבד (זה אפילו נגמר בסקס באותו ערב). ואלו דוגמאות לא מנסיון חד פעמי.

בנוסף אל תפחד לומר את זה,

אתה לא צריך לסבול בשבילה. למרות שהיא עדיין קטנה יחסית עדיף לך להתרחק משברון לב וכאב ראש מיותר, אבל בחורה נורמלית בגילה אמורה לא לסבול מסרטי יתר ובטח שבטח לדעת מה היא רוצה מעצמה, או ממך.

(יש כאלה גם בנות 25-27 ומעלה שיהיו יותר גרועות, אבל אל תהיה כמוני נמשך להזויות :) )

Opel Adam S 2017

פורסם
צר לי לאכזב אותך, לא חיפשת מספיק.

אשמח להכוונה, עברה כמעט שנה מאז שנפרדתי מהאקסית המיתולוגית ימח שמה - האמת, אני כבר לא זוכר איך מתחילים עם בנות איכותיות, כאלה שאתה אשכרה רוצה לשמור :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...