Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 4 ומיסים מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום למכובדי הפורום ,

אתמול נשברתי והזמנתי את הנקסוס 4 דרך החנות של גוגל און ליין ( כמובן עם VPN מזוייף ) לכתובת ניו ג'רזי שמשם

האתר BUY2USA נכנס לתמונה וישלח לי את זה לכתובת מגורים בארץ,

השאלה שלי היא לגבי עניין המיסים , יש מחשבון עליות באתר של B2U ולפי המימדים של החבילה זה אמור לעלות 22$ למשלוח

ויש גם מיסים בגובה 124$

אני יודע שהרבה אנשים בפורום הזמינו את המכשיר ולא שילמו את המיסים האלה

איך אני מצטרף אליהם?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

בד"כ שואלים ליפני שמזמינים ולא אחרי...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

עדין זה יוצא יותר זול אבל לא משמעותית , כבר עדיף לקנות מהארץ עם תשלומים ואחריות בעוד 150 שקל

בכול אופן, קיבלתי מייל מגוגל שהם ביטלו את ההזמנה בגלל שהפרטים של הכרטיס אשראי לא תואמים את הכתובת שמסרתי להם.

מישהו נתקל בזה?

אגב לידע כללי , בשיפטו אני יכול להזמין בלי לשלם מכס?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

קרא את המדריך שכתבתי. אפשר להזמין "GPS" ללא מיסים.

בגוגל דאג שהכתובת שלך תהיה מעודכנת (כתובת בילינג) לכתובת האמיתית בישראל, כתובת שיפינג תתן אמריקאית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
עדין זה יוצא יותר זול אבל לא משמעותית , כבר עדיף לקנות מהארץ עם תשלומים ואחריות בעוד 150 שקל

בארץ עולה בסביבות 2500 ש"ח ב"מבצע"

עם BUY2USA זה מגיע למשהו כמו 1800 ש"ח, תלוי גם בשער של הדולר (שכרגע נמוך).

פורסם

אני דווקא הבנתי שזה מגיע ל2200 בערך פחות או יותר עם BUY2 , ודרך השיטה של אלי זה המחיר האמיתי , לא היה לי ממי להביא מארה"ב , + הייתי לחוץ בזמן , וללא מכשיר (האייפון נמכר מהר מידי ממה שציפיתי) , העדפתי לשלם 2600 למעבדה פרטית באשדוד , אדם שתיקנתי אצלו הרבה מכשירים (שהביא לי S1 חלופי עד שיגיע המכשיר , ופיצה אותי במגן לטלפון על איחור של יום) , ולקבל גם אחריות יבואן רונלייט על הדרך , כל אחד והשיקולים שלו אם המחיר נטו זה מה שמעניין אז השיטה של אלי זה הפתרון

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

המדריך שעובד:

להלן מדריך מסודר לנושא שבכותרת עקב הצפת הה"פ שקיבלתי :grin:

תקראו טוב עד הסוף את הכל לפני שאתם רצים להזמין!

קודם כל ברצוני להדגיש כי השיטה המתוארת כאן אינה חוקית, עלולה לגרום להתקצרות טלומרים, הזדקנות מוקדמת, התרוששות מנכסיכם, אין אונות וטחורים בגודל אבטיח. אני ממש ממליץ לכם לקנות מכשיר סלולארי מיושן במחיר מופקע בחנות ישראלית מוכרת ("מחסני ארטיום סמארטפון בשביל אתה" למשל) ולא לבצע את התהליך המתואר להלן. כל נזק, טענה, מענה, הסתבכות עם שלטונות החוק ובעיות עם האישה תפתרו בעצמכם, אני כותב את התהליך למטרות מחקר ולימוד בלבד.

התהליך מתחלק לשני חלקים :

א. קניית מכשיר בגוגל פליי

ב. הבאת המכשיר לארץ בעלות נמוכה

כדאי קודם כל שתתחילו בחלק ב' כדי שתהיה לכם כתובת לאן לשלוח!

חלק א' - קניית המכשיר

• 1. לגבי חלק א' אין מה לפרט הרבה, נכתבו על זה תילי תילים של מדריכים שהטוב בהם הוא זה (קרדיט ל"מיטב" מ Iandroid)
    http://iandroid.co.il/forum/topic105622.html
  • 2. הכי נוח להשתמש בתוכנת proxpn. פשוט מתקינים אותה, מתחברים לארצות הברית ואתם גולשים כאילו אתם בארץ הדוד סם מבחינת גוגל ויתר העולם.
  • 3. לפני שאתם מתחילים בכל הסיפור בדקו שהמכשיר זמין במלאי בארה"ב : http://www.n4checker.com , נכון לכתיבת שורות אלו הוא זמין.
  • כמובן שחובה כ. אשראי בינלאומי כמתואר בפוסט של iandroid לעיל

חלק ב' - ייבוא המכשיר לארץ

כידוע על מכשירים סלולריים חלים מכסי יבוא+מע"מ+שונות בסך כ 33%.

את שירות Shipito תיארתי כבר בעבר בפוסט אחר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=459374

אני אחזור על עיקרי הדברים.

1. כנסו ללינק הזה http://www.shipito.com/id_affiliate=2571 וככה שיפיטו יתנו לי כמה סנטים עמלת אפיליאייט, לכם זה לא משנה דבר.

2. בצעו רישום, חשוב לשלם את ה 8.5 דולר הראשוניים וכל תשלום אחר כך אך ורק באמצעי תשלום על שמכם (לא האחות, האישה, החמות או העסק)

3. אמתו את זהותכם על ידי העלאת צילום (הכי קל בסלולרי) של שתי תעודות עם תמונה, למשל רשיון ודרכון או ת.ז + טופס 1583 שהורדתם מהאתר שלהם, חתמתם בסוף, צילמתם והעלתם להם חזרה + חשבון חשמל או ארנונה או משהו אחר שבו מופיעה כתובתכם האמיתית, אפשר בעברית - תקיפו בעיגול בצילום את הכתובת לזיהוי קל יותר.

4. כעבור כיום אחד אתם תהיו מזוהים בשיפיטו במידה מספקת ויאללה, אפשר להזמין.

5. תזמינו בגוגל פליי ותשלחו לכתובת שלכם ב Tulatin Oregon, עם הכתובת הזו גם תרשמו ב Google Wallet ובכל מקום אחר שבו גוגל תדרוש מכם כתובת. למה אורגון ולא קליפורניה ? בגלל ששם אין מס קניה.

6. בערך 4-7 ימים עד שההזמנה תצא מגוגל, עוד 3-4 ימים עד שהיא תגיע לשיפיטו באורגון.

7. תקבלו משיפיטו מייל שהחבילה הגיעה. תמלאו הצהרת מכס ואני מזכיר לכם שייבוא מכשיר GPS בערך של פחות מ 70 דולר למשל, אינו חייב במיסים. גם לא Adapter וגם לא Door Lock. תתבקשו לציין אם יש בחבילה בטריה - במידה ובחבילה שלכם יש בטריה מובנית בתוך ה GPS שאתם מייבאים :twisted: תכתבו שכן כדי לא להסתבך עם האמריקאים, זה לא משנה שום דבר למשלוח או למה שיהיה כתוב על החבילה.

8. עכשיו תבחרו אופן משלוח. אני הייתי בוחר הכי זול שיש Airmail רגיל, אבל אני חובב סיכון. לא ידוע לי מה קורה באופני משלוח אחרים ומה מדיניות הבדיקה שם, המשלוח הזול אינו בעל Tracking אבל מבוטח בסכום שאותו הצהרתם כערך החבילה.

תעשו מה שאתם רוצים כאן, אני הייתי לוקח משלוח זול בעלות כ 9 דולר + 8.5 דולר עמלת שיפיטו. יש מצב שגם אם תבחרו במשלוחי Fedex למיניהם לא תהיה בעיה כי תכולת החבילה היא הרי מה שאתם הצהרתם.

9. תמתינו כשבועיים ותקבלו פתק בתיבת הדואר. תתחדשו!

סה"כ עלויות :

300 דולר מכשיר

13.99 או קצת פחות משלוח בתוך ארה"ב

כ-20$ ייבוא לישראל.

יןצא כ-340$ שהם בעברית 1200-1250 ש"ח.

!profit

• תוכן חדש...