Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעוניין לשדרג את הבלמים ב A1 שלי. הייתי רוצה לקבל בלמים שמתעייפים פחות, ובולמים יותר. בנוסף, הייתי מעוניין להרגיש פעולה יותר ליניארית בדוושה. משמע? ברכב שלי, כשלוחצים על דוושת הבלם משהו כמו 2-3 ס"מ, דבר לא קורה. רק בלחיצה עמוקה יותר הרכב מתחיל לבלום. דבר נוסף שמטריד אותי הוא שקצת קשה לשלוט בעוצמת הבלימה. קל לבלום חלש/חזק מדי אם לא מרוכזים בנהיגה. בגולף GTI למשל, הבלימה מאוד ליניארית. נגעת בדוושה? הרבה ייבלם. הכנסת את הדוושה 30% פנימה? הבלמים יפעלו ב 30% מהיכולת שלהם. ממש ככה זה הרגיש לי, ומאוד אהבתי את זה. הייתי מעוניין לקבל את זה גם ברכב שלי.

אז.. איך כל הסיפור עובד? הם יש להחליף חלקים אחרים מלבד הבלמים והרפידות? האם ייתכן והתקנה חאפרית תסכן את הבטיחות שלי? ואיפה בכלל עושים את זה?

אשמח להתפכח מעט. תודה.

.Your average Notepad

פורסם
האם ייתכן והתקנה חאפרית תסכן את הבטיחות שלי?

מה נראה לך?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תבדוק החלפה לסט של הדגמים החמים, POLO GTI,CUPRA, זול זה לא יהיה ,צינורות מסוככים יכולים לשפר את עניין הרגש אבל לא תיהיה שיפור בעוצמה.

כמובן יש גם חברות אפטר מרקט כגון brembo שיכולות לתת פיתרון לעניין.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

יש בארץ מספר סדנאות מתמחות ברכבי VAG. למיטב ידיעתי כולם ישמחו למכור לך קיטים של ברקסים משופרים.

תתכונן להפרד מכמה אלפיות טובות, שלא לדבר על סכומים גדולים יותר במידה ותיקח קיט קומפלט של חברה מובילה (כמו ברמבו).

ברכב כמו A1 צריך לשקול היטב האם השקעה כזאת משתלמת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
שלום. אני מעוניין לשדרג את הבלמים ב A1 שלי. הייתי רוצה לקבל בלמים שמתעייפים פחות, ובולמים יותר. בנוסף, הייתי מעוניין להרגיש פעולה יותר ליניארית בדוושה. משמע? ברכב שלי, כשלוחצים על דוושת הבלם משהו כמו 2-3 ס"מ, דבר לא קורה. רק בלחיצה עמוקה יותר הרכב מתחיל לבלום. דבר נוסף שמטריד אותי הוא שקצת קשה לשלוט בעוצמת הבלימה. קל לבלום חלש/חזק מדי אם לא מרוכזים בנהיגה. בגולף GTI למשל, הבלימה מאוד ליניארית. נגעת בדוושה? הרבה ייבלם. הכנסת את הדוושה 30% פנימה? הבלמים יפעלו ב 30% מהיכולת שלהם. ממש ככה זה הרגיש לי, ומאוד אהבתי את זה. הייתי מעוניין לקבל את זה גם ברכב שלי.

אז.. איך כל הסיפור עובד? הם יש להחליף חלקים אחרים מלבד הבלמים והרפידות? האם ייתכן והתקנה חאפרית תסכן את הבטיחות שלי? ואיפה בכלל עושים את זה?

אשמח להתפכח מעט. תודה.

אם זה מה שאתה אומר, אתה לא יודע מה נחשבת לבלימה טובה.

הברקסים בgti זה נקודת חולשה,כבר בסטייג' 1 כבר הם ממש לא עושים את העבודה שלהם.

לגבי הרכב שלך, איזה ג'נטים יש לך? אתה יכול לרכוש לצורך העניין-קאליפרים, צלחות צינורות של גולף gti ולהתקין אצלך (במידה והקאליפר נכנס בג'נט שלך והקוטר של הג'נט מספיק) ותקבל עוצמת בלימה יותר חזקה.

לגבי הבטיחות, אם תתקין במקום טוב אין סיבה לדאוג.

בהצלחה.

Got To love It

פורסם

^

לא דיברתי על עוצמת הבלימה, אלא רק על אופי הבלימה, כלומר, תגובת דוושת הבלם.

וגודל הג'אנטים הוא 16".

מה נראה לך?

לא ניסחתי את השאלה נכון, הייתי אמור לשאול "מה הסיכוי שתבוצע התקנה חאפרית".

על איזה סדנאות אתם ממליצים? אני מכיר רק את pitstop.

.Your average Notepad

פורסם

זה האופי / תחושה במערכות הבלימה של VAG - שטח מת בלחיצה הראשונית הקלה, לאחר מכן נשיכה.

חבר טוב שלי (עם לאון 1.8TSI חזקה להפליא) החליף את הדיסקים ל-Tarox G88 (במידה של GTI, משמע 312 מ"מ) יחד עם רפידות קרמיות של ATE (לאחר ש-EBC הצהובות נגמרו), גם אצלו קיימת התחושה הזאת במילימטרים הראשונים של הדוושה (ולאחר מכן נשיכה חדה ועצבנית עד מידי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הברקסים בgti זה נקודת חולשה,כבר בסטייג' 1 כבר הם ממש לא עושים את העבודה שלהם.

זה לא מדויק. תלוי הרבה בסגנון הנהיגה.

אצלי האוטו יותר חזק מסטייג' 1 ואני יותר מהיר בדר"כ מנהגים עם רכבים דומים שבאים לטייל איתנו.

אצליהם הברקסים מעלים עשן בסיום כל סשן ואצלי מורגשת רק דעיכה קלה, ברקסים מקוריים אצל כולם.

שמתי לב שבאיביזה קופרה דור קודם (לא יודע על הנוכחית) הברקסים עושים עבודה יותר טובה מאשר ב-GTI כי הקופרה קלה משמעותית.

תשאל בפיט-סטופ על קיט של ברמבו מוגדל לאוטו שלך, נראה לי עדיף על ברקס של GTI, הם יעשו לך שם גם התקנה מקצועית על הדרך.

הכל שאלה של מחיר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זה האופי / תחושה במערכות הבלימה של VAG - שטח מת בלחיצה הראשונית הקלה, לאחר מכן נשיכה.

חבר טוב שלי (עם לאון 1.8TSI חזקה להפליא) החליף את הדיסקים ל-Tarox G88 (במידה של GTI, משמע 312 מ"מ) יחד עם רפידות קרמיות של ATE (לאחר ש-EBC הצהובות נגמרו), גם אצלו קיימת התחושה הזאת במילימטרים הראשונים של הדוושה (ולאחר מכן נשיכה חדה ועצבנית עד מידי).

לא נכון,כך גם במאזדה.. 3... :oops:

פורסם
חשבת להחליף קודם כל צלחות ל2 PCS, רפידות וצינורות בלם (שזורים)?

נתנאל, צינורות שזורים לא פתרו את הבעיה, כן שיפרו אותה קלות (אותה לאון של חבר).

נ.ב, צלחות PCS2?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...