Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו להרבה אחרים גם לי יש את הבעיה ברכב שיש את הכפתור AUX אבל בתכלס אין שום חיבור שום דבר..החיבור אמור להיות בתא כפפות אבל יש שם רק מעיין הכנה אין באמת לאן לחבר...השאלה שלי היא איך או מה צריך לעשות כדי שאני כן יוכל לשמוע דרך כבל AUX,גם אם זה אומר להתקין מערכת חדשה או משזה לא יהיה..תודה מראש

פורסם

מוזר מאוד, יש לנו הדגם הפשוט של הפוקוס שנת 2009,

ובתא כפפות מצד ימין למעלה יש חיבור AUX.

בכל מקרה, מדובר באותה מערכת אז כנראה שיש אפשרות להוסיף שקע AUX (כנראה כבל שמתחבר מאחורי הפאנל)

דבר עם המוסך המורשה.

שי.

פורסם

ואני מציע שתתקשר ישר ליצרן....

ברצינות- עניין של רבע שעה עבודה למישהו לא מנוסה.

אם אתה מפחד לבד- גש לכל מתקין. העבודה תעלה 50 ש'.

לגבי המוצר- תחסוך הרבה אם תקנה אותו ברשת.

זה רק כבל. מתחבר למערכת המקורית שלך מאחור. נותן לך אופציה לחבר כל נגן שיש לו יציאת אוזניות 3.5" . פרמיטיבי משהו- לא יאפשר שליטה על האייפוד/אייפון מהמערכת עצמה.

http://www.ebay.com/itm/FORD-FOCUS-MONDEO-C-MAX-S-MAX-TRANSIT-RADIO-CD-AUX-IN-CABLE-FOR-MP3-iPOD-iPHONE-/150912285232?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item232312ba30

זה יותר "משוכלל". כזה התקנתי במזדה. מוסיף לך לאופציה הקודמת גם כניסת USB וכניסת SD.

בשני המקרים האחרונים תוכל להריץ שירים דרך המערכת ברכב. מתחבר לחיבור הצ'יינג'ר ולא ל AUX מאחורי המערכת

http://www.ebay.com/itm/USB-SD-SDHC-MP3-Wechsler-CD-AUX-Adapter-Ford-Focus-MK1-1-98-2004-/130673516357?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item1e6cbf9f45

יש אחד שהוא האולטימטיבי- נותן לך שליטה מלאה על אייפוד/אייפון מהמערכת. אחפש לך מכירה כזו אם זה מעניין אותך.

(הוא הכי יקר מהשלושה).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לדעתי AUX יספיק לו, לא צריך את כל המסביב.

עצה לחיים, במידה ואתה קונה מה שיש שם בקישור (הכאבל AUX צד אחד קונקטור למערכת צד שני בננה).

תקנה עוד מאריך של כבל AUX ותשתמש איתו.

ברכב בגלל כל החום, צפיפות, תזוזה, הכבל צובר בלאי ונהרס מהר (תלוי באיכות שלו!).

מאריך בכמה פרוטות יכפיל את החיים של הכבל המקורי שעולה כמעט 100 ש"ח.

פורסם

שלא נדבר על זה שאם היינו מצליחים לקנות רק קונקטורים כאלה, יכולנו לייצר כבלים כאלה ב-10 ש' החתיכה.

גם הסינים האלה נהיים חכמולוגים לאט לאט.

פורסם

קודם כל תודה...אבל את הכבל עצמו יש לי,הבעיה היא שאין לאן לחבר חח וזה מה שרציתי שתעזרו לי..אם אפשר לקנות מערכת או לא יודע מה ולהוסיף או להחליף את זה במקום המערכת שיש כרגע באוטו,כדי שיהיה את החיבור הזה[אני ממש לא מבין בדברים האלו...]

פורסם

חמודי, הכבל שהצעתי לך מתחבר למערכת שלך מאחור. מהצד שלא רואים. מהצד של הדש בורד.

משם אתה מחווט אותו לתא הכפפות.

כנ"ל המוצר השני.

זה לא כבל 3.5 רגיל שמקבלים בקופסה עם הנגן הסיני. שים לב איך נראה הקונקטור שלו.

תראה בקישור השני שצרפתי לך יש הוראות התקנה.

למה להחליף מערכת?

אם אתה מתעקש- גש פה לשכנים בפורום אודיו.

יתאימו לך אפילו דאבל-דין שעולה כמו האוטו.

:lol:

דרך אגב- תראה את הנושא הראשון ב"נושאים דומים" פה למטה.

שווה לבדוק את זה.

פורסם

לא ממליץ להחליף מערכת מקורית.

ברוב הרכבים החדשים שנסעתי בהם, המערכת הייתה מצויינת, לדעתי האישית בקונצרן VW המערכות איכותיות מאוד! (אם זה רכב ב70K ואם זה ב180K).

מה גם שבחלק מהרכבים המערכת מחוברת לאביזרים שונים ברכב.

פורסם

המערכת בפוקוס הבסיסית נהדרת ואין שום סיבה להחליפה .

פעם בחודשיים עדיף לנקות את העין בקומפקט דיסק בעזרת דיסק ניקוי .

יש לי דיסקים רגילים ואני מעדיף אותם במקום להתחיל לפרק ולהתקין כבל .

• תוכן חדש...