Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכולם,

לצערי, הייתי מעורב בתאונה ולרכב שלי נגרם נזק לדלת ולכנף האחורית, נראה שללא פגיעה בשלדה, אבל עדיין לא בטוח.

הדלת כנראה תדרוש החלפה והכנף יישור וצביעה.

האם מגיע לי לקבל מחברת הביטוח זיכוי על ירידת ערך של הרכב?

פורסם

במידה ושמאי קבע לך ירידת ערך - אז אתה אמור לקבל את הפיצוי בחברת הביטוח.

(הערה : אני מניח כי יש לך ביטוח מקיף או שהנהג האחר אשם בתאונה -> אחרת אינך זכאי לקבל כלום מהביטוח ואין צורך בשמאי).

אפרופו שמאי - לדעתי עדיף שמאי פרטי ולא של חברת הביטוח.

פורסם

תודה על התגובה,

יש לי מקיף ואני גם לא אשם.

פשוט תהיתי אם ישנם קריטריונים לפיהם קובעים את העניין או שזה נקבע לפי ראות עיניו של השמאי?

פורסם

אני מאמין שיש קריטריונים מקצועיים לקביעת ירידת ערך.

מהם בדיוק ? תשאל שמאי (או תלמד שמאות....).

לאחר קריאה מחודשת על מהות הנזק - אני מאמין שתהיה ירידת ערך (אך אינני שמאי)

פורסם

בגדול כל חלק שמחובר עם ברגים ומוחלף-אין עליו ירידת ערך.

לעומת זאת,אם החלק מרותך אל השלדה (כמו למשל רכבים מסויימים שהכנף האחורית מולחמת ולא עם ברגיןם-אז יש פגיעת שלדה.)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם
תודה על התגובה,

יש לי מקיף ואני גם לא אשם.

פשוט תהיתי אם ישנם קריטריונים לפיהם קובעים את העניין או שזה נקבע לפי ראות עיניו של השמאי?[/QUO:wink: ישנם

ישנם קריטריונין לקביעת ירידת ערך לרכב לאחר תאונה, וכן הפעלת שיקול דעת שמאי רכב, לפי אופי הפגיעה

אין ספק שלפי תאור הנזק של רכבך יש צורך לקבוע ירידת ערך.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
תודה רבה.

אם אני זוכר נכון, ב- I30 שלי הכנף האחורית אכן מולחמת.

אני אתעקש מול חברת הביטוח.

חבל על המאמצים שלך מול חברת הביטוח.

המלצה שלי מנסיון, קח שמאי פרטי, שלם לו בצ'ק דחוי 3 חודשים ותגיש את הצ'ק לתשלום לחברת הביטוח.

במקביל בהתאם לדו"ח השמאי שתקבל דרוש את הסכום שמגיע לך גם על התיקון וגם על ירידת הערך ותחליט איפה אתה מעוניין לתקן את הנזק כולו או חלקו.

בהצלחה

• תוכן חדש...