Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חייל משוחרר שמעביר משכורת מינימום - +

אני צריך חשבון בנק נטו בשביל שיהיה לי מקום להכניס אליו את המשכורת, ושיהיה לי כ. אשראי.

מעבר לזה אין לי שום קשר עם הבנק וככה התנהלתי עם הבנק הקודם במשך שנים.

עד עכשיו הייתי בדיסקונט, במשך 6 שנים נכנסתי לבנק מספר מועט של פעמים, אבל שבאמת הייתי צריך אותם הם זרקו עלי.

מה צריך לדעת כאשר אני פותח חשבון? גם חשבתי להישאר באותו בנק אך רק בסניף אחר ששם אולי השירות יהיה יותר טוב.

מה אתם אומרים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היה דיון דומה לא מזמן, רק שאז הבנק הננטש היה לאומי.

נסיוני הוא שלא מדובר בבנק הבעייתי אלא בסניף מסויים, וגם הסניף יכול להשתנות כיון שלבנקים יש מדיניות של ניוד עובדים בין סניפים כדי שלא יסתאבו.

המלצתי היא להתעניין בין בני המשפחה והחברים מהסביבה מה נסיונם עם סניפים שונים, יתכן שסניף אחר של דיסקונט יתן לך חויה אחרת, יתכן שיהיה עליך לעבור לבנק אחר ויתכן שאף בנק לא יתן לך תנאים יותר טובים, פשוט כיון שכעת אין לבנק סיבה להשקיע בך מאמץ.

הדבר היחיד שעליו אסור לך לוותר הוא נגישות, למרות שקיימת אפשרות לבצע הרבה מאד פעולות מרחוק. אני נטשתי סניף בנק שאשתי עבדה בו בעבר הרחוק והכירה רבים מהעובדים בו רק כיון שעבר למיקום בלתי נסבל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון, ייתכן שבנק הופך בלתי נסבל רק בגלל הסניף. לעומת זאת כאשר אחד מתלונן על בנק לאומי במיקום מסויים, אחר מתלונן על בנק לאומי במיקום אחר ולבסוף שלישי מתלונן אף הוא על בנק לאומי במיקום שלישי כנראה שיש דברים בגו'. היחס הכי מגעיל והכי משפיל קיבלתי בבנק לאומי. לכן, המלצתי בחר לך כל בנק אחר חוץ מלאומי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בנק יהב הכי משתלם.

לאומי כל פעם מפתיעים מחדש. על טופס ניהול חשבון לקחו 52, על יתרת כל הפקדונות, עו"ש, חסכונות (ברח לי השם שלי, יתרת כל החשבונות אם אני לא טועה) לקחו 42.

שרפה!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אני לקוח מרוצה מאוד של בנק לאומי שמקבל מאנשי הסניף שירות לעילא עם תעריף עמלות סביר ביותר.

כפי שכבר נכתב כאן, הכל תלוי בסניף ובעובדים שמאיישים אותו, כעקרון סניף שכונתי יתן שירות טוב בהרבה מסניף מרכזי.

עוד דבר שכדאי לבדוק - זמינות אפליקציה לטלפון של הבנק אליו אתה עובר.

לגבי עמלות, השריפה לדעתי היא בבנק הבינלאומי ששם הכל יקר יותר, אבל בכל מקרה מדובר בח-ן עם עמלות של עשרות שקלים בודדות לחודש, כך שהבדל גדול לא יהיה לך בין הבנקים השונים.

פורסם

דורקי, הכל עניין של משכורת.

אני בתור חייל מרוויח משכורת ומצליח כבר שנים (מגיל 16) להחזיק יופי בבנק לאומי מבחינת הסטוריית החשבון ובכל זאת מתייחסים אליי כאל לקוח סוג ז׳. אני מרגיש כאילו אני מינימום יושב עם כוס מחוץ לסניף ומקבץ נדבות וכאילו מכאן היחס שכאילו אני מרוויח פרוטות. סה״כ ניכרת מאוד התחושה שאם אתה מרוויח משכורת לא גבוהה אתה פשוט נחות יותר ואפשר להתייחס אליך בהתאם.

הסיבה היחידה שאני לא עובר היא פשוט מכיוון שאין לי סבלנות לתהליך ארוך של העברת כל החשבון שלי לסניף אחר, כולל הוראות הקבע, האשראי ולזכור את פרטי החשבון ב3 דרכי תקשורת (ישיר, טלפון ואינטרנט)

הסוד היחיד להצלחה עם בנקים בתחום השירות הוא פשוט לא לדרוש מהם דבר

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זה קטע הזוי עם בנק דיסקונט

אני יכול לומר שאני, אישתי, אחי הקטן ועוד כל מיני חברים - כולם נכוו מדיסקונט .

כולם התחילו שם בתור צעירים ובשלב כלשהו ברחו אחרי שקיבלו יחס נוראי.

אני ואישתי היום בפועלים, אני מאוד מבסוט. אבל זה גם בעיקר בגלל הבנקאית האישית שלי שהיא מותק של בחורה שיודעת לעזור כשצריך ושומרת על קשר אישי (חגים, ימי הולדת וכו')

להגיד שזה מעיד שבנק הפועלים בנק טוב .. לא יודע. אבל השירות שאנחנו מקבלים שם כרגע מעולה.

פורסם

אני וההורים בפועלים, בסניף היחיד שיש בו את המחשבים להפקדת ומשיכת צ'קים, סניף מרווח ונוח, והשירות ברמה. לידו יש את לאומי ואת דיסקונט. כל הבנקים בעצם אותו דבר, רק תבחר אותם לפי הסניף.

פורסם

מכשירים להפקדת צ'קים, וגם להפקדת מזומן, קיימים בכל סניף של הפועלים שאני מכיר. באיזה סניף מיוחד אתה מנהל את חשבונך?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מכשירים להפקדת צ'קים, וגם להפקדת מזומן, קיימים בכל סניף של הפועלים שאני מכיר. באיזה סניף מיוחד אתה מנהל את חשבונך?

אני מתכוון למכונה שאפשר להפקיד בה צ'קים גם כשהסניף סגור. עד כמה שידוע לי, בראשון לציון יש רק סניף אחד כזה.

פורסם

אני מכיר מכשירים כאלה בכל הסניפים בחיפה שבהם אני מבקר (אחוזה, נו"ש, חניתה והקריון בקריית ביאליק). לא רק זאת - אלא שמדובר בשירות שאני משתמש בו כבר מספר שנים, ובחלק מהסניפים יש מספר מכונות כאלה.

פורסם

מסתבר שאנשים מצביעים ברגליים שלהם או שיש תגובה ליחס המחפיר של בנק לאומי.

הגיע הזמן שהם יעשו בדק בית.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4359362,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
דורקי, הכל עניין של משכורת.

אני בתור חייל מרוויח משכורת ומצליח כבר שנים (מגיל 16) להחזיק יופי בבנק לאומי מבחינת הסטוריית החשבון ובכל זאת מתייחסים אליי כאל לקוח סוג ז׳. אני מרגיש כאילו אני מינימום יושב עם כוס מחוץ לסניף ומקבץ נדבות וכאילו מכאן היחס שכאילו אני מרוויח פרוטות. סה״כ ניכרת מאוד התחושה שאם אתה מרוויח משכורת לא גבוהה אתה פשוט נחות יותר ואפשר להתייחס אליך בהתאם.

הסיבה היחידה שאני לא עובר היא פשוט מכיוון שאין לי סבלנות לתהליך ארוך של העברת כל החשבון שלי לסניף אחר, כולל הוראות הקבע, האשראי ולזכור את פרטי החשבון ב3 דרכי תקשורת (ישיר, טלפון ואינטרנט)

הסוד היחיד להצלחה עם בנקים בתחום השירות הוא פשוט לא לדרוש מהם דבר

מזכיר מאוד את היחס שקיבלתי מבנק לאומי לפני 12 שנים.

מגיל 16 בערך היה לי חשבון שמעולם לא נכנס למינוס ותמיד היתה בו יתרת זכות של כמה אלפי ש"ח + תכנית חיסכון של בערך 20K ש"ח. כשסיימתי צבא ביקשתי בקשה פעוטה ולדעתי טכנית...כרטיס אשראי בינ"ל במקום הישראלי לצורך הזמנת מוצרים מחו"ל (לא היה אז paypal). לא ביקשתי הגדלת מסגרת ולא כלום, רק לאפשר לי טכנית באותה מסגרת לבצע הזמנות במט"ח.

לא אישרו.

ברגע שהתחתנתי יותר משמחתי להצטרף לחשבון של אישתי בבנק הפועלים. הסניף הספציפי שלנו מקסים מאוד ולשמחתי אין לי צורך להתעסק עם המוקד הטלפוני המטופש של כל בנק אלא יכול להתקשר ישירות לבנקאי שלי (מוחלף כל שנתיים, אבל אדם קבוע).

אני יודע שיש בנקים קטנים שחוזרים לשירות האישי במקום המוקדים המעצבנים האלו, אם תמצא כזה זה נחמד אבל לא קריטי.

בשבע שנים שאני בבנק הפועלים הייתי בו פיזית אולי 4 פעמים, פשוט כי אין צורך. את הרוב עושים היו עצמאית דרך האתר\אפליקציה. תבדוק עמלות (יותר נכון פטור מעמלות לתקופה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קפצתי לבנק הפועלים והציעו לי חשבון בנק מעביר משכורת,והעמלה היא 1.30 לכל פעולה!

בקיצור בנק הפועלים לא בא בחשבון,קצת חיים בסרט שם.

מה אתם אומרים על בנק יהב? יש להם חשבון פטור מעמלות למעבירי משכורת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...