Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חובב אייפונים

לא הסתדרתי עם אנדוראיד.

כבר שנים שאני עם 5S

מבסוט

.

לכו תחליפו מסך בשיומי או מייזו וחבריהם.

לי חבל על מכשיר שעלה זול -> 1000 שקל +- והנה נפל,זה קורה, נשבר המסך ואז 1000 שקל הלכו לפח. כאשר באייפון 200 שקל והופ חזרנו לעסק.

לא יודע מאיפה המצאת את המספרים האלו. 250 ש"ח החלפתי מסך בשיומי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מראש אומר לך שהאנדרואיד הזה יותר נחות, אבל מה שמעניין כרגע זה האם הערך המוסף שאתה מקבל מהמכשיר שיש בידך, שווה את הפרש בכסף ששילמת עליו?

לכן הטענה כגון "יש באייפון דברים מגניבים, ששילמתי עליהם, אבל אני לא צריך אותם" היא נגדך.

שלא לדבר כמובן על שלל המוצרים הנלווים שאתה מתחייב אליהם.

כבל הטענה שבמחיר 120 שקל שנהרס בערך כל חצי שנה.

אם המכשיר שמיש למשך תקופה כל כך ארוכה, אני מוכן לשלם את התוספת הזו.

שאגב, היא לא כל כך גדולה כמו שנהוג לחשוב.

כבל ההטענה שלי, לא נהרס עדיין. למה? כי הוא בשימוש רק בבית, לא נמתח לשלל זוויות מוזרות תו"כ הטענה.

לרכב יש לי כבל מוקשח של Anker.

(שלא עולה 120 שקל).

הטענה שאתה כביכול מיחס לי, מסולפת.

לא אמרתי את מה שאתה טוען. (אייפון זה מגניב, תראו איזה פיצ'ר).

אמרתי שאיני כותב עליה כי אני לא מכיר אותה.

רק מודע לקיומה.

ב iTunes השתמשתי רק פעמיים, כשהעברתי מכשיר ישן לקרוב משפחה, לצורך איפוס של המכשיר.

שירים אני כבר לא מעביר. יש Apple music.

פורסם
Cassano -

השאלה היא יותר מורכבת.

כרגע, אתה יכול לקנות בזאפ אייפון 8 ב2379 שקל מזאפ מיבואן מקביל. כלומר, אתה לא תקבל את המטען המקורי של אפל שעלותו 240 שקל, (כבל + תקע).

תקבל את כל האקו-סיסטם הכי טוב בעולם של אפל,

ותהיה בטוח שהוא יחזיק 4 שנים.

לעומת זאת, אתה יכול לקנות op6 ב2390 מיבואן רשמי.

תקבל מטען מהיר + כבל מקורי (באייפון 8 בכלל אין אפשרות של הטענה מהירה).

מצלמות 16+20 מגה פיקסל,לעומת 12+7 באייפון 8.

מצלמה כפולה בגב (כמו אייפון X)

6 GB RAM לעומת 2 באייפון 8.

מסך גדול יותר (יותר גדול משל אייפון X)

כמו שנאמר, כניסה לאוזניות, חיישן טביעת אצבע.

אבל לא תהיה בטוח לגבי כמה זמן הוא יחזיק.

עכשיו הדיון מעניין.

אני מצטער אך כל הנתונים החומרתיים חסרי משמעות. מה זה משנה אם יש 6 ג'יגה ראם או 2? האייפון נתקע לעיתים רחוקות בדיוק כמו באנדרואיד. שתי המערכות יציבות מאד.

אני אוהב את אנדרואיד מאד, והשיקול היחיד שהעליתי הוא סוגיית האמינות. אייפון זה מוצר אמין. הוא לא מושלם, בדיוק כמו ששום מוצר אינו מושלם.

פורסם
בחיאת.

תקנה מגן מסך טוב + קייס.

ישאר לך עודף מ200.

הייתי עם אייפון 5 מרגע שהוא יצא עד לקיץ האחרון, כמובן שהוא נפל אין ספור פעמים והמסך לא נשבר אף פעם , אפילו לא נשרט.

אויש בבקשה גם עם אוטר נשבר המסך

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לא יודע מאיפה המצאת את המספרים האלו. 250 ש"ח החלפתי מסך בשיומי.

תענוג,

יש לי 2 שיומי 4A

אחד שיומי MIX.

דבר אליי איפה אני מחליף להם מסך שנופץ.

בירושלים באיזור תחנה מרכזית + איזור תעשייה תלפיות אמרו שלא מתעסקים עם תיקון מסכים במכשירים סיניים.

לגבי ה4A, פחות שווה להחליף. המכשיר עלה 450 שקל אבל סתם מעניין לדעת מי כן מוכן להחליף. לגבי השיומי MIX, עדיין שווה במחיר של 250 שקל.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אני מבין שאתה חדש באינטרנט.

תנסה זאפ בגוגל פלוס שם המכשיר

וטעות שלי, ההחלפה עלתה 150 ש"ח ל-MI5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

החלפתי סוללות בשני Mi4c. כל סוללה $10 וחצי שעה עבודה של הבחור עם הידיים הכי שמאליות בבית. חפה שנה וחצי והסוללות עדיין תקינות.

ה-Mi4c שקניתי מ-GB לפי המלצת הפורום ב-BF לפני 3 שנים נמצא כרגע בשלבי שדרוג ל-MIUI 10.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלעד, מירושלמי לירושלמי - יש עולם שלם מחוץ לירושלים שבו שירות איננו מילה גסה.

עצוב, אבל אמיתי לגמרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני מבין שאתה חדש באינטרנט.

תנסה זאפ בגוגל פלוס שם המכשיר

וטעות שלי, ההחלפה עלתה 150 ש"ח ל-MI5

רשם לי שרק בפרטנר מחליפים בעלות של 350 שקל. כמו מכשיר חדש.

עדיף אייפון עם החלפת מסך ב150.

דרך אגב,שילמתי 120 שקל להחלפת מסך לאייפון 6 לפני 4 חודשים ליד מרכז כלל,בירושלים.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מי מחליף מסך ב 200 שקל למכשיר שעולה 600?

זה לא שווה את ההתעסקות, תזרוק אותו לפח ותתחדש בדגם יותר חדש וזה עדיין יעלה הרבה פחות מלקנות מכשיר של סמסונג או של אפל.

לא ברור לי איך אתם מצליחים לשבור מסכים בכזה קצב?

מעולם לא נשבר לי מסך.

פורסם
שקע אוזניות אין כי אין לזה תקן MFI, שנותן לאפל הכנסה ממכירת רשיונות ייצור ליצרני אביזרים.

לדוגמא, על כל דבר שיש לו חיבור lightning, על כל מוצר שנמכר אחוז מסויים הולך לאפל, ומי שלא משלם, נתבע. ככה הם עושים את הכסף הבאמת גדול שלהם.

אני נחש שאין לך ניסיון בסרטיפיקציות או בmfi , מה זה אומר ומה ״חוקי״ או לא בנושא.

אתה רחוק מלדייק

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...