Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי עם אשתי-לשעבר-לעתיד לעו"ד כדי לראות איך מתחילים את התהליך של הגירושין.

החתונה הייתה אזרחית בחו"ל.

אין תביעות על כסף, אחריות, מזונות ושום דבר. פשוט רוצים להיות גרושים על הנייר ושכל אחד ילך לדרכו.

אז הסבירו לנו את התהליך ושלמרות שהחתונה הייתה בחו"ל והייתה אזרחית, בגלל ששנינו יהודים, חייבים לעשות פה גירושין דרך הגוף המתועב, המושחת והמסריח שנקרא בית דין רבני.

(העובדה שאני אתאיסט מיליטנטי לא עוזרת לי בדיוק להיות יותר מבסוט מהעניין)

אני צריך להביא את התעודת נישואין מתורגמת (יש לי) והסכם גירושין 0ישבנו שנינו וניסחנו אותו).

השאלה שלי היא האם אני יכול לנסח את ההסכם עם האישה ולוותר על העו"ד, בהנחה שיש לנו הסכם משלנו.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאושרי לא נזקקתי לשירות זה. אבל נראה לי שאם תרכוש דירה לא תוותר על שירותי עו"ד. גירושין הוא נושא יותר רגיש, אתה לא יודע לאיזה פח אתה עלול ליפול, אפילו בגרושין הכי חבריים מהאשה הכי הגונה בעולם. נרא לי ששני עו"ד עדיפים, אחד לצידך ואחד לצידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אין להם ילדים ואין להם טענות כספיות אחד כלפי השניה והם כבר לא גרים ביחד ואין להם שום רכוש שרשום על שם שניהם (חשבון בנק?) אז למה בעצם עו"ד?

אם כן היה איזשהו קונפליקט אז ברור שכל צד צריך לקחת עו"ד, אבל פה נראה לי המקרה הקלאסי שלא צריך כי אחרי הגירושין לא נשארים שום קצוות פתוחים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כשהתגרשתי הלכתי לרב עשינו הסכם ביננו והרבנות נתנה לו תוקף משפטי.

אם אין דרישות לצדדים ונפרדים כידידים תהליך זה עדיף וגם זול בהרבה תרמנו לבית הכנסת חי שקלים.

פורסם
לא התחתנתם רק לפני חמשה-שה חודשים?

עזוב...

יותר מעניין כמה זמן הם הכירו לפני החתונה.

באמת עזוב... :lol:

אני שואל את השאלה כי בצ'ילה למשל צריך עו"ד כדי בכלל לגשת לכל מוסד ממשלתי באיזושהי טענה.

אם אני רוצה לשנות את השם אני צריך לתבוע את המדינה ואת ההורים שלי ולהוכיח שזה עושה נזק. אם אני מתגרש צריך עו"ד. אפילו למשפט תעבורה צריך עו"ד כי אזרח לא יכול לדבר עם השופט ללא "שומר הסף", כלומר עו"ד.

אם לרבנים לא תהיה בעיה לקבל אותנו והם לא ינסו להכשיל אותנו כל הזמן ולעשות בעיות, אני לא רואה בעיה.

פורסם

אתה מציע לאתאיסט ללכת לרב לעשות הסכם? :shock:

בשביל מה?

אם אין דרישות אז ההסכם באמת יכול להיות קצר ומנוסח עצמאית.

פורסם

פרנקוס - לא חושב שצריך עו"ד בשביל הרבנות.

אבל קח בחשבון שהם עשויים לנסות לשכנע אתכם לעשות "שלום בית". תהיו חד משמעיים לגבי העובדה שגמרתם בלבכם להיפרד.

פורסם

אם התחתנתם רק בחול ובארץ אתה רשום ברבנות בתור רווק, לפי דעתי אין צורך ואין פה שום עירוב לרבנות בישראל,

בכל מקרה מישהי קרובה אליי התחתנה בעבר עם בחור יהודי באנגליה במשרד הפנים שם, ובארץ היא לא שינתה את הסטטוס, כלומר בארץ היא היתה נחשבת ועדיין נחשבת רווקה,

בכל מקרה הם נפרדו והתגרשו , כמובן שלא עירבו שם התערבות של משרד הרבנות בישראל, פשוט יש לה גם חברה שהיא עורכת דין שם שעזרה לא למלא את הטפסים, היא בכלל לא היתה צריכה להיות שם (באנגליה).

משמע תבדוק את העניין הזה, אם אתה בארץ מוגדר בתור רווק אז אני חושב שברבנות בכלל לא יבינו מה אתה רוצה מהם... :)

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בצ'ילה התהליך לוקח שנים על גבי שנים (עד 2006 לא היו שם גירושין בחוק כי זו מדינה קתולית) וזה עולה המון כסף (בסביבות ה50000 ש"ח)

פה זה עולה פחות.

ויש גם חוק שאם ישנה פסיקה של בית דין בארץ, הם יקבלו את זה גם שם.

ככה אני לא מסתבך עם העובדה שאני צריך שהיא תחתום על מליון הצהרות בספרדית, כשהיא לא קוראת ספרדית.

אם עושים את זה פה דרך הרבנות אנחנו במצב שוויוני ולא במצב שבו היא צריכה לסמוך עלי שאני לא דופק אותה.

ואין לי פחד מתביעות כלשהן מכיוונה. היא יודעת שאין לי כלום ואני יודע שלה אין כלום.

פורסם

היא יודעת שאין לי כלום ואני יודע שלה אין כלום.

יש לכם אחד את השניה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יותר מעניין כמה זמן הם הכירו לפני החתונה.

מה זה חשוב?

:mm_yeah:

אני מבין שאתה לא בראש של לספר את הסיפור?

למה לחטט בפצעים? נהנה לרכל? תשאיר לאנשים קצת פרטיות. יוסי ידע לספר מה שרצה אם וכאשר יהיה בשל לכך. סה"כ זה לא מעניינו של הפורום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...