Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בדאבל דין איכותי וקומפוננט 2WAY,

כן אני יודע שדובר על זה רבות כאן,:-D

כל האשכולות ישנים,חלק אומרים שאין מה לקנות חלק אומרים שכן.

בדקתי מחירים בסינגפור לכמה חלקים אקראיים וראיתי שהמחירים די זהים לארץ ואף יקרים יותר,

מה גם שהמבחר די קטן,האם אני צודק?

או שיש איזה מקום ספציפי שאתם יכולים להמליץ?

בתאילנד יש היכן לרכוש מוצרים איכותיים?

הבנתי שיש את קניון MBK אבל שוב חלק אומרים שהרוב מזוייף וחלק לעומת זאת חזרו עם מכשירים איכותיים בזול.

תודה רבה לעוזרים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בתאילנד יש הרבה קניונים. ה-MBK הוא הידוע ביותר, ויש בו קומת אלקטרוניקה.

בנוסף יש את הפנטיפ פלזה שהוא קניון לאלקטרוניקה בלבד.

כיוון שהמבחר עצום וישנם זיופים רבים, יש להקדיש יום שלם לקניה. כמו כן הייתי דואג לרכוש סים מקומי כדי שאוכל להסתכל בזאפ תוך כדי השיטוט בקניוני תאילנד. בהחלט יתכן מצב בו המחיר אינו משתלם, במיוחד אם לוקחים בחשבון שאין אחריות ושאפשר להתפס במכס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין בתאילנד משהו מעניין, מוצרים מקוריים יקרים כמו בארץ. זיופים לא כדאי (היתרון בתאילנד שאם זה מזויף המוכר אומר לך, לא משקר)

פורסם

תנסה לחפש סדנאות התקנה מקצועיות בתיאלנד כמו למשל רוקט סאונד

תריץ כאן חיפוש על שרשיר של חבר פורום בשם UZZA או משהו כזה או פשוט תריץ חיפוש על rocket sound גם כאן וגם ביוטיוב, אתה לא תצטער - אולי בעצם כן, כי הרסתי לך את הבריאות :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חיפשתי קצת באתרים של סינגפור וכל מה שהם מציעים זה מערכות של פיונר או אלפיין שאין להם שום זכר חוץ מאתרים של מזליה ואינדונזיה וכו.

האם זה מעיד על איכותם?:?:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שלחתי מייל לסדנא הזאת,משום מה יש לי הרגשה שלא יענו בכלל.

עוד הצעות?

• תוכן חדש...