Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגע בכביש באיזור חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשני הנתיבים הימניים ליד תחנת הדלק yellow ביציאה הדרומית של חיפה.

ממש רגע לפני הפיצול (ימינה למ"תם שמאלה לכביש החוף).

עשו איזשהו """תיקון""" בכביש והשאירו תלולית אספלט בגובה של כ 15סנטימטר.

פשוט לא יאמן, הרבה יותר גרוע ממה שזה נשמע.

הצלחתי לבלום קצת והתרסקתי עליה במהירות של כ 70 קמ"ש.

לגבי נזקים..עוד נראה, נקווה שלא יהיו אבל.

שימו לב

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יש שם שיפוצים בכביש אז הם מגזימים,

אבל זה לא רק שם,

חלק גדול מחיפה פשוט מפוצץ בורות!

שלא נדבר על פרויקט המטרונית והכבישים בשפרינצק-

רכב עם הנמכה שם פשוט מתפרק לחלקים..

פורסם

לא מכיר עיר עם תשתיות יותר גרועות מחיפה. יש כאן רחובות שיותר קרובים לשבילי חצץ מלכביש.

מה שהופך את התופעה למדהימה באמת זה שתמיד עובדים איפשהו על הכביש פה. כאילו ( או שלא בכאילו) משלמים למישהו לעשות עבודה גרועה, כדי שהוא יוכל תמיד לעבוד. באזור הטכניון סללו מחדש את כל הכבישים (גירדו שכבה וסללו חדשה) הכל נעשה במהירות ויעילות באופן מפתיע ממש. ואז בא הגשם, ושוב הכל מחריד.

בדיוק אתמול ראיתי איך סותמים בור בעיר הזו: יורד הפועל מהמשאית עם דלי מלא אספלט, שופך אותו לבור, טופח עליו עם מטאטא רחוב מרוט, ונוסעים הלאה. ככה הופכים בור לתלולית, שתהפוך שוב לבור בבוא הזמן. הוא אפילו לא ניסה להדק את ה"יציקה" עם הנעל. שפך, טפח, הלך.

פורסם

ולא מספיק כל זה, גם התרסק מנוף בצומת הצ'ק פוסט למי שכבר הספיק לשמוע על זה

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני ממליץ ללכת ולצלם את התלולית. גם תבדוק את הג'נטים שנפגעו, אם יש נזק משמעותי אז יש לך הוכחה להגיש לעירייה.

קרה לי משהו דומה בחיפה (חור בכביש חצי-משופץ, איבדתי צמיג חדש והיה צריך כיוון פרונט), שלחתי להם מכתב דרך עו"ד וקיבלתי פיצויים אחרי חצי שנה.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

הייתי שם בצהריים והתלולית כבר תוקנה.

נראה שבינתיים אין נזק.

אם יהיה נזק אני אפנה אליהם גם עם מכתב מעו"ד, נקווה שלא יגיע לזה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לא מכיר עיר עם תשתיות יותר גרועות מחיפה. יש כאן רחובות שיותר קרובים לשבילי חצץ מלכביש.

מה שהופך את התופעה למדהימה באמת זה שתמיד עובדים איפשהו על הכביש פה. כאילו ( או שלא בכאילו) משלמים למישהו לעשות עבודה גרועה, כדי שהוא יוכל תמיד לעבוד. באזור הטכניון סללו מחדש את כל הכבישים (גירדו שכבה וסללו חדשה) הכל נעשה במהירות ויעילות באופן מפתיע ממש. ואז בא הגשם, ושוב הכל מחריד.

בדיוק אתמול ראיתי איך סותמים בור בעיר הזו: יורד הפועל מהמשאית עם דלי מלא אספלט, שופך אותו לבור, טופח עליו עם מטאטא רחוב מרוט, ונוסעים הלאה. ככה הופכים בור לתלולית, שתהפוך שוב לבור בבוא הזמן. הוא אפילו לא ניסה להדק את ה"יציקה" עם הנעל. שפך, טפח, הלך.

אתה מוזמן להגיע לאזור הקריות. המקום היחידי שבו מתקנים את הכביש כדי להרוס אותו ולתקן שוב !!!

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

אני גם נתקלתי לאחרונה במפגע הזה.. תחשבו שאתם נוסעים בכביש בין ערוני על איזה 80 קמ"ש ופתאום גוש שחור של אספלט שוכב לו על הכביש. ממש כמו להתנגש בלבנה :?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אין על חיפה. תשתיות של עולם שלישי. עברתי ממנה לת"א ובחורף אני לא מעז לקפוץ לביקור עם הרכב. בורות נשארים פתוחים כבר 20 שנה ברחבי כבישי חיפה.

פורסם
לפחות את הכביש לסטלה מאריס שיפצו טוב...

בהחלט,במשך כמה חודשיים אני מעדיף ליסוע דרכו ולא דרך שדרות הציונות ששם עובדים ועובדים והכביש זה כמו כביש של מעבר לפרות או משהו .

בכלל בתור חיפאי המצב בכבישים בחיפה עגום ביותר .

וגם השיטה הזאת שיש איזה בור בכביש ולשים קצת אספלט על הנקודה ואפילו לא לשטח אותה זה פשוט זוועה .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...