Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*בוצע חיפוש*

לקראת טיפול לרנו קליאוB , שנת 2003, מנוע 1.6 16V.

מוצעים לי שמנים של חברת דלק (דלקול שמנים) במחירים נמוכים מאוד (קניה דרך רכש מרכזי). לפי האתר השמנים הנדרשים בצמיגות 10W40 עומדים בתקן הנדרש ACEA A3, B3.

אני מניח שחברה גדולה כגון חברת דלק, שבין היתר מייבאת מובייל, לא תפרסם נתונים שגויים ותייצר שמנים איכותיים.

מאידך, לא מצאתי התייחסות כאן באתר לשמנים שלהם ו/או פרסום.

האם השמנים שלהם הם בעצם אמריקן איגל בכחול לבן?

פורסם

האמת ששאלה כזו יכולה להצית כאן דיון פילוסופי ארוך וחסר תכלית. מאחר ואף אחד כאן לא שלח את השמנים לבדיקות מעבדה השוואתיות יוצא שכל אחד כותב מהרהורי ליבו.

בגדול גם השמנים של חברת דלקול הנושאים את התקנים הנדרשים הינם שמנים טובים וראויים. שמן שנושא תקן משמע שהוא נבדק ונמצא מתאים לדרישות התקן. לדעתי זה אמור להספיק.

פורסם

אביב, מה שאתה טוען הוא בעצם אקסיומה, שכל שרשור שמתארך כאן מעל עמוד אחד יגיע בסופו של דבר לדיון אינסופי על:

1. סוגי שמנים, יצרנים, תכולה, יעילות

2. תוספים: כן/לא

3. מחירי חלפים ומוסכים בארץ

למרות זאת, הייתי שמח לדעת מדוע חברת דלק - אשר עומדת ככל הנראה בתקנים - לא הגיעה כאן בפורום למעמד שהגיעו אליהם וולווליין, מובייל, אגיפ, מוטול וכיוב'. אם השמנים איכותיים, כיצד נשכחו?

פורסם

למה- כי נוח לזלזל בחברה ישראלית. מה גם שבז"ן לא אהודה במיוחד על הציבור הישראלי.

אמנם, חברות ענק עולמיות סביר להניח שיש להן יכולות מו"פ ובדיקה טובות יותר אך גם סביר שבז"ן עובדת תחת הסכמי שיתוף ידע ולא ממציאים שם את הגלגל מחדש.

פורסם

אני לא יודע ממתי יש לך את הקליאו,

אבל אם אתה לא יד ראשונה ולא טיפלת במוסך מורשה רנו,

דע לך, שמוסכי רנו כבר שנים ממלאים שמנים של חברת "פז" לכל רכבי רנו וניסאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...