Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש התלבטות.

לנסר 2000 GLX 150 ק'מ.

או לנסר 2000, 85 ק'מ. GL

הGLX עולה יותר ב2000 ש'ח.

השאלה מה כדאי? GL בלי ABS עד כמה זה קריטי? ורק כרית אויר אחת.

פורסם

למה דווקא הקבעון על שני הרכבים האלו?

ומי מבטיח לך שלרכב עם ה85 אלף ק"מ באמת יש 85 אלף ק"מ ולא שחקו עם המונה?

וזה גם יכול להיות 85 אלף ק"מ רק בעיר שזה בלאי עצום.

מעבר לכך, האוטו לא בטיחותי גם ככה, אם אני זוכר טוב משהו כמו 2/5 כוכבים במבחני הריסוק.

בלי ABS וכרית אוויר אחת זה אסון בטיחותי על הכביש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה רק מחדד את מה שאמרתי - 10 ק"מ ביום, זה נסיעות עירוניות בלבד, בלאי מאוד גבוה.

עדיף רכב שנסע 150 אלף ק"מ והרוב מחוץ לעיר, מאשר רכב שנסע 70-80 אלף ק"מ רק בעיר.

שוב, אני לא מבין מה הקבעון על לנסר דווקא. רכב לא מי יודע מה לטעמי, לאורך כל הדורות שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אתה רק מחדד את מה שאמרתי - 10 ק"מ ביום, זה נסיעות עירוניות בלבד, בלאי מאוד גבוה.

עדיף רכב שנסע 150 אלף ק"מ והרוב מחוץ לעיר, מאשר רכב שנסע 70-80 אלף ק"מ רק בעיר.

שוב, אני לא מבין מה הקבעון על לנסר דווקא. רכב לא מי יודע מה לטעמי, לאורך כל הדורות שלו.

א. תסביר לי למה זה בלאי שהרכב נוסע רק עירוני.

ב. בשנתון שלו של משפחתומטית עולה 17-20 אלף. המחירון שלו 12 ולפי רוב האנשים ששאלתי הבנתי שהוא די אמין. והוא מספק 113 כ'ס

פורסם

הבלאי למנוע ולגיר הוא גדול כי הרכב ברוב הנסיעות לא מגיע לטמפ' עבודה אופטימלית.

יחד עם זאת אם טפלו ברכב כמו שצריך- כל שנה ולא משנה כמה ק"מ עבר אין שום מניעה לקנות.

פרט מה התקציה והצרכים שלך,אולי יש אפשרויות טובות יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה צריך משפחתית, או שאתה פשוט עם העדר שקונה משפחתיות?

(חצי מהאנשים שאני מכיר קונים סדאן סתם ככה בלי להבין למה, למרות שיכלו להסתפק בסופר מיני טובה שהייתה חוסכת להם הרבה בהוצאות הדלק ומקלה עליהם במציאת מקום חניה).

ובעניין של משפחתיות אחרות:

אם כבר לא חסכוני, אז אפשר גם ללכת על יונדאי אלנטרה. בבייסיק היא תבוא עם 2 כריות אוויר וABS, וגם ציון מבחני הריסוק שלה מעט יותר טוב מזה של הלנסר (לא שהאלנטרה טומנת את ידה בצלחת, אבל היא עדיפה).

לא יקרה לתחזוקה גם היא ואמינה.

פורד פוקוס גם אופציה טובה, גם היא תגיע עם אבזור בטיחותי נורמלי, אמינות סבירה ותחזוקה סבירה, אמנם מכונית חלשה, אך נוחה יותר והרבה יותר בטיחותית מהמיצובישי.

• תוכן חדש...