Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב אך אין לי מושג מאיפה להתחיל..אני כן יודע שאני מחפש רכב קטן משנת 2005-2007 חסכוני בדלק(סטודנט וזה) חשוב שיהיה עם חלונות חשמל מזגן וכו'....המליצו לי על יונדאי גטס אך יחד עם זאת גם הרבה אמרו שהוא לא טוב...אנא תעזרו לי:)

נ.ב התקציב עד 30000 ורק אוטומטי(למרות שאם יהיה משו טוב ידני אז אשתכנע)

פורסם

ידני/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זאת שאלה שאתה צריך לשאול את כל אלו שאמרו לך שגטס זה לא אוטו טוב...

ליונדאי גטס, ובמיוחד למודלים שמאמצע 2006 ומעלה עם המנוע החדש, יש צריכת דלק ממוצעת ורמת אמינות גבוהה מאוד. אם להיות ריאליים, זה לא שבתקציב של 30 אלף ש"ח תוכל לקנות איזה מרצדס שתיהיה הרבה יותר חסכונית ואמינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אל תאמין לכל מה שאתה שומע מאנשים שמעולם לא החזיקו ברכב הזה.

הגטס היא מכונית קטנה ואמינה. אולי לא הכי נוחה אבל די סבירה ובטח לא מכונית שתשבור לך את הגב.

אופציה טובה נוספת בתקציב שלך היא פיאט פונטו ספייס עם גיר רציף. מכונית מאוד חסכונית ואם תמצא רכב שמור ומטופל אז גם די אמינה. הבעיה היא שהיום כבר קשה למצוא כאלו רכבים שהם שמורים כך שהחיפוש ידרוש ממך לא מעט סבלנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצד שני בגטס תהיה בעיה אחרת: למצוא רמת גימור נורמלית ולא את הGLF המחפירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איבזור=רמת גימור.

בGLF אין ABS ויש כרית אוויר אחת והיא הפשוטה ביותר,מעליה יש GLI בעלת 2 כריות אוויר וABS ויש GLS עם 4 כריות אוויר,מגנזיום,חלון שמש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור אחד שהחזיק את הרכב הזה (גטס)- 3 שנים של כאבי גב ושלא נדבר על זה שהרכב עם מנוע 1600 שותה דלק כמו מאזדה 3 ספיריט של אבי היקר.לא יודע מה קורה בדגמי ה- 1400.אני אישית התלהבתי בהתחלה אבל כבר אחרי חצי שנה הבבנתי שזה לא זה,בסה"כ הכללי

מאוד לא נהניתי והסיבה שלא החלפתי את הרכב היתה שהוא היה תחת הלוואה די גדולה מחברת המימון ולא רציתי לקחת הלוואה על הלוואה.

הייתי ממליץ לחפש דייהטסו סיריון 2005-6 ואולי גם 2007 תכנס בתקציב.

מדובר במכונית קטנה,,שחולקת חלפים עם הטויוטה יאריס,חסכונית יותר מהגטס ואמינה מאוד.נקודת התורפה היחידה- תדירות החלפת בלמים קדמיים אבל אם תשתמש במקורי גם את הכאב ראש הזה תחסוך.

אל תבהל מזה,שהפסיקו להביא אותה לארץ- להיפך זהו יתרון כי עכשיו המחירים של הרכב נופלים חזק ועדיין מדובר ברכב די מוצלח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רק פונטו ספייס!

מאוד חסכונית ואם מטפלים כמו שצריך אז היא מאוד אמינה.

לקח לי 3 חודשים למצוא אחת עם קילומטרז נמוך ועכשיו לאחר שיש לי אותה קרוב לשנתיים, יש לי שנת 2006 עם 70000KM.

אשתי לא מרשה לי למכור (חשבתי לעבור ל C5 יד שניה או קאיה סורנטו יד 2 כי אני אוהב רכב גדול) כי היא מאוהבת באוטו.

בקיצור, תחפש בסבלנות.

• תוכן חדש...