Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, החלפתי לפני כחודש וחצי ברכב ליחידת ראש של Boss שהזמנתי מארה"ב (50X4), במקום רדיו דיסק של LG.

הסאונד המקסימאלי מרגע ההתקנה לא היה גבוה דיו. ׁאגב, ההתקנה בוצעה ב-"רדיו צליל" בירושלים, שהומלץ לי.

הבהרה: זה לא שלא שומעים - שומעים בסדר גמור, אבל הווליום המקסימאלי לא כזה גבוה, והרבה פעמים אני כבר במקסימום

של הרדיו, אבל הסאונד לא ממש גבוה (לעומת הרדיו הקודם, שהווליום היה הרבה-הרבה יותר גבוה).

אז השאלה שלי היא האם זה קשור ליחידת הראש החדשה שאינה מפיקה ווליום גבוה מספיק, או שאולי ההתקנה ואופן ההתקנה

היא הסיבה לסאונד הנמוך?

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

לא, אין מגבר.

למה בוס? בלי סיבה מיוחדת. אני לא מומחה ולא חיפשתי לשפר במיוחד את ביצועי הסאונד, פשוט להחליף ליחידת ראש

עם יותר אפשרויות (בקודם היה רק רדיו דיסק רגיל, בלי mp3, aux, usb). ולפי מה שאני מבין (אולי אני טועה), הסאונד

לא היה אמור לרדת, בטח לא בצורה משמעותית כל כך.

מה לדעתכם הסיבה?

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

אין שום סיבה שהעוצמה שהרדיו מפיק לא תרד,

לדעתי האישית? עדיף את הLG מאשר את Boss ועדיין שניהם זבל.

לא משנה בכמה קנית, במחיר שהפיוניר הכי בסיסי (עם USB AUX וכל השאר) זה עדיין משתלם,

גם אם הוא יעלה כפול מboss, lg, soundtec או כל חברה מומצאת אחרת בשקל תשעים.

פורסם

+1

באמת חבל שהבאת מכשיר ברמה כזו נמוכה בחו״ל

פיוניר פשוט עם כל התוספות שציינת היה עולה לך לא יותר מ400 שח אם הייתי מביא מחו״ל.

אני מקווה שלא הוצאת יותר מ200 שקל (שזה גם הרבה) על הboss

פורסם

BOSS אומר הכול, תבדוק הגדרות וכיוונים, תבדוק שהכול מחובר כמו שצריך.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...