Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון הרכב נכנס לפחחות וצבע תמונות בהמשך בינתיים אנחנו צריכים גומיות למשקופים (קנטים) מי שיש מוזמן לצור קשר בפרטי

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכוונה כמו גומיות אונברסליות שבדלתות?

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

הגומי של החלון בדלת יושב על הבודי

לא נראה לי שגומי חליפי יתאים שם לדעתי שווה לבדוק בחברה אולי יש להם מלאי ישן

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לא רוצה להשמע משבית שמחות, אך קח בחשבון שמעטים הפחחים שיצליחו לתקן כראוי רקבונות בגג, ויש לך לא מעט כאלו.

בכל מקרה, בהצלחה, מכונית נאה לזמנה ובדגם ה GLF גם מאובזרת היטב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא רוצה להשמע משבית שמחות, אך קח בחשבון שמעטים הפחחים שיצליחו לתקן כראוי רקבונות בגג, ויש לך לא מעט כאלו.

בכל מקרה, בהצלחה,

אתה חייב לחפור עוד ולהסיר את כל החלודה, אם לא, החלודה שיש לה דרגת התחמצנות גבוהה ביחס לכל המתכות לא תאחר לצאת החוצה.

אל תתן לפחח לצבוע כאשר הידיות של הרכב עוד על הדלת כי הצבע לא יתפוס שם טוב וזו תהיה נק חולשה של הצבע ומשם הוא יתחיל להתקלף.

כשאני עשיתי פחחות לרכב באתי בגישה שגם ככה אני מפשיט את הרכב מכל אביזריו ומבזבז זמן. אז למה לא לעשות את העבודה הכי טוב שאפשר?

בהצלחה.

פורסם

בכל מקרה, בהצלחה, מכונית נאה לזמנה ובדגם ה GLF גם מאובזרת היטב.

גם לי היתה לפני שנים הרבה ליאונה GLF. את שלי מכרתי עקב בעיית רקבונות.

על פניו לא נראה שביצעו טלאים כפי שמתבקש (במיוחד לאור העובדה שלא פירקו חלונות וגומיות), אלא "סגרו" הכל עם חומר מילוי.

לא ירחק היום והסרטן המצוי תחת שכבות הצבע יצוץ במלוא כוחו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
גם לי היתה לפני שנים הרבה ליאונה GLF. את שלי מכרתי עקב בעיית רקבונות.

על פניו לא נראה שביצעו טלאים כפי שמתבקש (במיוחד לאור העובדה שלא פירקו חלונות וגומיות), אלא "סגרו" הכל עם חומר מילוי.

לא ירחק היום והסרטן המצוי תחת שכבות הצבע יצוץ במלוא כוחו.

לילה טוב!

דווקא בתמונות רואים שהשמשות והגומיות פורקו בעניין הטלאים דווקא בנוסף הזה עשו עבודה טובה .

בעניין הצבע זה עניין של יסוד ושיוף הצבע הקיים שעוד לא הגיעו לשלב הזה.

אין לי ספק אפילו שהפחחות והצבע האלה לא יחזיקו שנים רבות ביחס למחיר הם עושים עבודה לא רעה, ברכב הזה כמו רכבים מסוגו הוא סובל הרבה מחלודות בכל מיני מקומות בין היתר במשקופים, בגג, מרזבים, וכו' חלודה שרק אם מפרקים את הרכב לגורמים יכולים לשים דגש על כל רכיב בנפרד אבל זאת לא המטרה לפחות לא בשיפוץ הזה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז אחרי הרבה זמן שלא עודכנו תמונות אנחנו מעלים תמונות של הסובארו היום אגב מי שמעוניין היא גם עומדת למכירה פלאפון ליצרת קשר 050-6562631 עידן

סובארו 3.jpg

סובארו 4.jpg

סובארו 5.jpg

סובארו 6.jpg

סובארו 8.jpg

סובארו 9.jpg

סובארו 10.jpg

פורסם

ככה מגשימים חלום? לפני שניה רק קנה אותה וכבר מוכר?

חבל... :oops:

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

• תוכן חדש...