Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור לכולם,

לאחר לבטים רבים ואינספור חיפושים, מצאתי בפורום הודעה של DORSHT הנכבד בה הוא סיכם בקצרה את רשמיו לגבי גטס שהיתה בבעלותו .

להלן ההודעה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=422183

מדובר ברכב שבהחלט יתאים לדרישות שלי (שינוי זווית הגב במושב, ABS+ESP,שנתון צעיר יחסית, גיר אוט' )

אינני מעוניין לרכוש את הרכב אצל סוחר , אולי ליסינג אך העדיפות העליונה היא מאדם פרטי.

האם תוכלו להמליץ על מקום בו אוכל למצוא את הרכב המדובר מיד פרטית ?

תודה רבה

פורסם

לצערינו עדיין לא מוכר מקום בו מתאספים כל הבעלים של גטס פרטיות. אז האופציה היחידה זה לסקור את לוחות המודעות בעיקר יד2. נראה לי כל מי שרוצה למכור היום (או לפחות 95%) מפרסמים שם .אפשר לבדוק גם winwin. וגם לנסות את מחלקת הטרייד אין של כלמוביל היבואנית של יונדאי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אין כבר גטס 2008 בחברות הליסינג ולמעשה כבר אין שם גטס כמעט בכלל. אולי כל מיני שאריות שלך תדע מה עבר עליהן. על אחת כמה וכמה דגמי ה glx שמראש היו נדירים יחסית. מילא היית כותב gls, ניחא.

חפש בכלמוביל טרייד סניף פתח תקווה, זה הסניף המרכזי שלהם ושם גם מאוחסנים רוב הרכבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בזכות השרשור של DORSHT גיליתי רמת גימור נוספת של גטס שבהחלט מבחינתי נחשבת לראויה ואם אני לא טועה היא נקראת GLX

בשרשור שהוספתי , מפורט מה כוללת רמת הגימור .

GLS זה מנוע 1.6 לא חסכוני בעליל לרכב כ"כ קטן ( GLX קצת יותר טובה )

אם שם רמת הגימור שונה מ GLX למשהו אחר ,אנא ציינו את השם החדש .

ABS ו- ESP בסביבות 30 אלף ש"ח זו מציאה , ישנה גם אפשרות לשינוי כיוון זווית מושב הנהג זה משהו חדש כנראה לשיפור תנוחת הנהיגה (צ'ופר) .

עם גיר אוטומט ועלויות אחזקה נוחות .

האם יש רכבים נוספים בהם יש אבזור דומה ב30 אלף ש"ח ? (עדיפות ב 25 על מנת שיישאר כסף ליישור קו אבל אם אין ברירה אז ב30 ,יישור קו אעשה בכל זאת על מנת ליהנות מרכב תקין לאורך זמן )

פורסם
יש GLS גם ב-1.4 ליטר.

זהו הדגם המפואר של הגטס נכון ?

איך נקראת אופציית כיוון זווית במושב הנהג בשפה המקצועית ?

לדעתי כיוון הזווית יכל להשפיע על נוחות הישיבה , זה משהו שהוא NICE TO HAVE

ראיתי שה GLS 1.4 מגיע עם ABS בקרת יציבות ו-4 כריות אוויר אז מבחינת בטיחות הרכב מצויד .

העיקר זה דגם שלא הגיע לליסינג או לצבא , אז קיים הסיכוי למצוא רכב במצב סביר .

פורסם
מה עם רנו קליאו?

מחיר נמוך, בטוחה מהיונדאי, מבחינת צריכת דלק אני מאמין שההבדל לא גדול.

מבחינת נוחות ומרווח אין תחרות כאן....

מדוע הקליאו עדיפה מבחינת בטיחות (בהשוואה לגטס GLS) ?

הקליאו עם גיר אוטומט? במידה וכן, האם הגיר אמין או שמדובר בגיר בעייתי שתיקונו יקר ?

• תוכן חדש...