Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אישתי חנתה היום את הרכב, אך לפני שעזבה אותו, הבחינה כי מדובר בתחנת מונית וכמובן שהחליטה לצאת משם.

משאית עברה שם וגילחה את המראה, הפילה חתיכת פלסטיק מתחתית המראה, דרסה אותה ושברה אותה כמובן.

נהג המשאית שבטח לא הרגיש שעשה משהו, המשיך בנסיעה.

הזכוכית עצמה שלמה ונמצאת במקומה, חלקה העליון של המראה נמצא במקומו ורק הפלסטיק מהתחתית איננו.

מתוך הרכב היא רשמה את מספר הרישוי של המשאית.

עד כאן העובדות ומכאן נשאלת השאלה- מה עושים?

תודה לעונים.

פורסם

אשתך צריכה לגשת לתחנת המשטרה הקרובה, להגיש תלונה על תאונת פגע וברח ולמסור לחוקר את מספר הרישוי שרשמה. משם והלאה המשטרה תעשה עבורך את העבודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אשתך צריכה לגשת לתחנת המשטרה הקרובה, להגיש תלונה על תאונת פגע וברח ולמסור לחוקר את מספר הרישוי שרשמה. משם והלאה המשטרה תעשה עבורך את העבודה.

היא לא נגשה לתחנה הקרובה.

אנחנו לא גרים באזור ולכן לגשת לתחנה הזו, איפה שלא תהיה, לא אפשרית בשלב זה.

אפשר לגשת לכל תחנה אחרת?

יש אפשרות או טעם לפנות לביטוח?

תודה.

פורסם
טרם הספקתי לברר.

כמה יכולה לעלות חתיכת פלסטיק כזו של אופל אסטרה 08?

המחיר של חדשה מהחברה תעלה הרבה יותר ממחיר של משומשת.

בקשר לתחנת המשטרה, תיגש לכל תחנת משטרה ותגיש תלונה, התחנות אמורות להיות מקושרות ביניהן (אני אומר אמורות מכיוון ששמעתי ואני מכיר הרבה מקרים שזה לא באמת ככה.)

פורסם
המחיר של חדשה מהחברה תעלה הרבה יותר ממחיר של משומשת.

בקשר לתחנת המשטרה, תיגש לכל תחנת משטרה ותגיש תלונה, התחנות אמורות להיות מקושרות ביניהן (אני אומר אמורות מכיוון ששמעתי ואני מכיר הרבה מקרים שזה לא באמת ככה.)

במקרה כזה צריך להחליף את כל המראה?

לא רק את החלק שנפל ונשבר?

ולגבי המשטרה- מה היא עושה למעשה? מאתרת את הנהג ומעמתת אותו עם העניין?

זה בעצם עניין של מילה מול מילה? מה לגבי הביטוח?

תודה.

פורסם

תאונת "פגע וברח" היא עבירה פלילית. המשטרה תאתר את הנהג לפי מספר הרישוי ותזמן אותו לחקירה.

אם הוא פעל בתום לב והמשיך בנסיעתו מפני שלא שם לב שאירעה תאונה, הוא פשוט יפצה אותך על הנזק שגרם ואתה מבחינתך תבקש מהמשטרה לבטל את התלונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...