Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אופל אסטרה ברלינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקלתי עד עכשיו את המאזדה 6 החדשה ואת הCX5, אך נתקלתי גם בASTRA BERLINA שהגיעה לארץ לא מזמן וזולה בהרבה.

איך הרכב? תנו כל מידע שיש לכם עליו. למישהו יצא לנסות אותו?

פורסם

הורי לקחו לא מזמן בליסינג.

בגדול הרכב דיי מוצלח. אני פחות מתחבר לגירים החדשים עם שלל ההילוכים.

הרכב מאוד מאובזר, מאחורה הוא מספיק מרווח אבל אין שם את הנדיבות כמו ב-I35.

תא מטען פשוט ענקי, אם זה חשוב לך. החסרון הוא שניתן לפתוח אותו רק מתוך הרכב.

אני חושב שההמלצה הכי טובה היא פשוט לעשות נסיעת מבחן. רצוי כמה שיותר ארוכה וכמה שיותר בתוך העיר (כי מחוץ לעיר הרכב מצטיין, אין מה לבדוק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זו פשוט אחותה הקטנה של האינסיגניה

אם האינסיגניה מייצרת קרוב ל40 קג"מ ב2K טור אז האסטרא מייצרת 20 קג"מ באזור ה1.8K טור

תיקח את כל מה שהאינסיגניה נותנת לך ותוריד מזה -

תוריד מזה את גודל הרכב ומרווח הפנים.

תוריד מזינוק ל100 ב7.8 שניות לבערך טיפונת יותר מ10 שניות -> עדיין נתון יפה לרכב משפחתי

תוריד את צריכת הדלק מאזור ה1:7 ל1:8 לאזור ה1:10 לפחות אולי אפילו יותר טוב מכך בנסיעות משולבות

תוריד את עלויות הטסטים (לגבי ביטוח אני מאמין שגם תחסוך)

ואתה תקבל גרסא הרבה יותר "שפויה" לאינסיגניה :-P

רק שזאת לא אינסיגניה :?

בעיניי הרכב נראה פשוט נהדר מבחוץ וגם מאוד אהבתי את העיצוב הפנימי, נוחות אני מאמין שתהיה כיאה לרכב גרמני וסה"כ מנוע חזק שנותן לך הרבה מומנט בסל"ד נמוך (כוח) על הנייר צריך להיות רכב טוב מאוד.

במציאות - תעשה נסיעת מבחן.

לפי מה שהבנתי - מבקרי רכב לא התלהבו יותר מידי מההגה או בכללית התנהגות הכביש של האופליות (אני לא מדבר על גרסאות הכוח שלהן - OPC ) אבל כל השאר - רכב טוב כמו שזה נראה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Astra Sedan עד כמה שזה נראה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לדעתי אחלה רכב למשפחתית,

הביצועים לוקחים כל משפחתית באותה רמת מחיר, המנוע שקט, שיוט שקט.(6 הילוכים).

אני מכיר מקרוב את הדגם של 5 דלתות בליסינג, 1.4 טורבו. המחשב מראה צריכת דלק של 8 ליטר ל 100 ק"מ ואפשר להגיד שהרכב הזה נוסע מהר רוב הזמן, הרבה נסיעות עירוניות ובבין עירוני לא יורד מה120, והנהיגה לא חסכונית(הכוונה שעוקפים, מאיצים, לא יושבים על הימני ב 90 קמש).

החסרון שלו שמרגישים תחושת "ריחוף" לא יודע איך להסביר את זה, אולי בגלל כשאתה על צפונה מ 130 אתה לא מרגיש שאתה במהירות הזאת(בגלל השקט המופתי), בקלות שהוא מגיע למהירות הזאת.

זה תקף גם להרגשת הניתוק מההגה, לא מרגישים כ"כ את ההגה(בהשוואה לסובארו B4 לדוגמא), הרכב מאוד יציב(עד כמה שבדקתי אותו).

כמו שאמרתי קודם, סוג של "ריחוף", אם זה בקלות של השיוט, בהרגשה מהכביש, בתאוצה הקלילה(בקושי שומעים את המנוע מתאמץ).

לדעתי עלויות תהאחזקה שלו קצת יותר ממשפחתית רגילה, אחרי הכל יש לרכב טורבו, צמיג חתך נמוך 17 אינץ, כמו כן האמינות עוד לא ידוע לטווח הרחוק.

קראתי על גבי הפורום ביקורות לא כ"כ טובות לגבי הטיפול של "שלמה"(הליסינג של אופל), אחרי הכל זה רכב שדורש טיפול יותר מאשר יפנית שאפשר להזניח קצת יותר, מעניין עוד כמה שנים איך האמינות שלהם תהיה, בייחוד אלו של הליסינג.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

הברלינה היא חבילה מצוינת.

מנוע טורבו חזק, גיר 6 הילוכים שעובד יפה, אבזור לעילא ולעילא, עיצוב נאה ומכובד, תא מטען יעיל.

מבחינת אמינות, נראה שיהיה בסדר אבל אי אפשר עדיין לדעת בוודאות.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מהניסיון הקצר שיש לי אם המכונית הזו ובע"ה הזמן שלי איתה יאריך, אני יכול רק לומר רק דברים טובים עליה, כמו שאמרו מעלי באמת מרגישים תחושה של ריחוף אבל בדרך טובה, יש הרגשה כאילו היא מסוגלת ליותר ממה שאתה מוציא ממנה, מציע לך לעשות נסיעת מבחן, אתה לא תתחרט

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

• תוכן חדש...