Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולום,

ברשותי קורולה 2008 הרכב אצלי שנה. שמתי לב לצריכת שמן מנוע שהיא הוספתי שמן ומיד עשיתי לו טיפול ושיניתי סוג השמן לשמן המקורי של טויוטה ואחרי בדקתי שמן אחרי 7000 ק"מ היה חסר קילו אחד .

קילו אחד לקילומטרג' הזה זה נורמלי או מעיד על בעיה?.

הרכב עם 140000 ק"מ . ליסינג לשעבר. בבקור שהרכב קר הוא לא מעשן .

תודה

פורסם

בבדיקה מול הרבי גוגל נתקלתי בפוסט הזה.

לטענת מוסך היבואן שפורסם בשרשור, עד ליטר שמן לכל 1000 ק"מ זה סביר.

אצלך הקורולה אוכלת קילו (ליטר?) שמן בכל 7000 ק"מ. על פניו נשמע בסדר.

מה שכן-יתכן שהשתמשו בליסינג בשמן מנוע שלא עומד בתקן ובמסננים סוג ז' שיתכן ועשו נזק לטווח ארוך. בדוק את מפלס השמן בתדירות גבוהה, ובמידת הצורך החלף לשמן סינטטי מלא של אחת החברות המוכרות (נדמה לי שהצמיגות המומלצת היא 5W30 בשביל הקורולה) ועדכן לגבי הצריכה. בקילומטרז' שלך לדעתי כדאי לקצר מרווח טיפולים במידה וניתן.

אה, וטיפ קטן מבעלים של גיר רובוטי אחד למשנהו-בצע איפוס גיר פעם בכמה זמן במוסך יבואן (כדי ללמד את מחשב הגיר את נקודת ההפרדה של הקלאץ' שנשחק עם הזמן) והחלף שמן גיר פעם בשנתיים. הצמיגות הנדרשת לשמן הגיר היא 75W למיטב זכרוני, אבל השמן חייב להיות מקורי של טויוטה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

האם באמת צריך להחליף שמן גיר בטויוטה קורולה 2008 , האם מישהו יכול להגיד לי את זה בוודאות..

עריכה אחרונה על ידי heziavi
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לגבי איפוסים, באחד מהמוסכי יבואן אמרו לי למשל שלא כדאי לעשות איפוס אלה אם יש משהו ממש ממש בלתי נסבל כי זה שוחק עוד יותר את הקלאצ

• תוכן חדש...