Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לראות אקסנט הייתה לשעבר השכרה 100 אלף ק''מ במחירון לוי יצחק היא עולה 50 אלף הבנאדם דורש 30 אלף

שאלה חשובה איך הרכב מבחינת אמינות וצריכת דלק הוא ''שתיין'' כמו אחותו הגטס?

*הוא היה בהשכרה זה אומר שהוא ''שחוט''?

*בהשוואה למאזדה 3 2005 באותו תקציב מה כדאי יותר?

*מי תצרוך יותר דלק מאזדה 3 או היונדאי?

*או שאתם ממליצים לשנות כיוון מהר?

*זה התקציב שלי 30 אלף

תפציצו בתגובות

תודה.

פורסם

המוכר הוא יד 2?

אם כן זה אומר שהוא מוכר את הרכב אחרי שנה.. אני הייתי חופר קצת לדעת למה.

בכל מקרה קח בחשבון שאקסנט שהייתה בהשכרה - יש מצב ששירתה בצה"ל.

פורסם
100K קילומטר על רכב 2008???

הרכב שחוט, תחפש משהו הגיוני יותר. בן אדם לא מוכר סתם תוך שנה

הרכב 5 שנים על הכביש זה יוצא 20 אלף ק''מ בשנה זה לא בגבול הסביר?

*הייתי צריך לראות היום את הרכב לא הלכתי הבנאדם התקשר אליי 3 פעמים + SMS כנראה מת למכור לא נעול על הרכב פתוח להצעות

תודה.

פורסם

עצה שלי רד מהרכב שיחפש לו פראיר אחר.

לא יקרה כלום אם תרד בשנתון ותרכוש רכב פרטי או מקסימום ליסינג

שלא נקרע.

אין מה לעשות רכב שכור זהו רכב ז**ה שקרעו אותו וחבל שתיקנה

ולאחר כך תיצטער על כך.

חוץ מיזה עצם זה שהוא מיתקשר כל כך הרבה ושולח הודעות זה

מראה שהוא לחוץ להתפטר מהרכב.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

*הוא היה בהשכרה זה אומר שהוא ''שחוט''?

*בהשוואה למאזדה 3 2005 באותו תקציב מה כדאי יותר?

*מי תצרוך יותר דלק מאזדה 3 או היונדאי?

*או שאתם ממליצים לשנות כיוון מהר?

1. בדרך כלל רכבי השכרה הם רכבים שחוטים, אבל זה לא דבר מחייב. יש רכבים מהשכרה במצב לא פחות טוב מרכבים שהיו בליסינג עם נהג יחיד. לדוג' הרכב שברשות המשפחה שלי היה בעבר בהשכרה ומהבדיקה יצא שהרכב במצב טוב מאוד. מה שכן, כמעט כל רכב שהיה בהשכרה עבר לא מעט התעללות (אבל גם רכבי הליסינג אם חושבים על זה).

2. מבחינת דלק, הצריכה ביונדאי ובמאזדה די דומה. אולי יש יתרון קל ליונדאי, אבל לא משהו כל כך מורגש. בכללי המאזדה 3 היא מכונית הרבה יותר מוצלחת מהאקסנט, אבל בתקציב הזה רובן יהיו שחוטות משנתונים קודמים. אם אתה יכול למתוח את התקציב בעוד 5-10K אולי תוכל למצוא אחת במצב טוב מאוד, וגם זה לאחר חיפוש ארוך בגלל ההיצע הגדול שיש.

3. אם זה התקציב סופית, הייתי ממליץ לך לחפש אקסנט פרטית (למרות שזה קשה מאוד עד בלתי אפשרי), או אקסנט מליסינג (כך שיש סיכוי יותר גבוה שהיא תהיה במצב טוב יותר מאקסנט השכרה) גם אם זה אומר לוותר על שנתון אחד למטה.

אגב 100 אלף ק"מ לרכב שנת 2008 זה לא כזה נורא. 20 ק"מ לשנה זה הגיוני, למרות שזה גבוה מהממוצע.

פורסם
בכל מקרה קח בחשבון שאקסנט שהייתה בהשכרה - יש מצב ששירתה בצה"ל.
אין מצב ששירתה בצה"ל. האקסנטים בצבא מגיעים עם מנוע 1400 סמ"ק ומצוין ברישיון רכב שלהם החכר - משהב"ט.

100K קילומטר על רכב 2008???

הרכב שחוט, תחפש משהו הגיוני יותר. בן אדם לא מוכר סתם תוך שנה

איזה שטויות, אבא שלי ואחיו קנו שתי אקסנטים יוצאות ליסינג צבאי, האחת שנת 07 והשנייה 08, שתיהן נקנו שעל מד האוץ 100.000 קילומטר. היום אחת עם 200.000 אלף קילומטר והשנייה הוסיפה למד רק 20 אלף. אף אחת מהן לא רואה מוסך חוץ מטיפולים שוטפים. האקסנטים הללו פשוט סוסי עבודה לתפארת.
פורסם

אם המוכר כזה לחוץ זה נשמע כמו סוחר, וזה קצת מסריח בנתונים שהוא נתן לך (אני מניח טלפונית)

אגב 100 K לרכב 2008 זה סביר ביותר, זה פחות מהממוצע לרכבי ליסיניג.

אם יש אופציה טובה למאזדה 3 2005, מה גם שמאזדה זה רכב שיכול לחיות בקלות עם קילומטראז גבוה.

אל תשכח שכייון שהתקציב שלך לא גבוה את חייב להתפשר על משהו (אפילו יותר ממשהו אחד)

קילומטראז/שנתון/נוחות/אמינות

פורסם

1. רוב הסיכויים שכן , אבל רוב האקסנט מגלות אמינות גבוהה גם אחרי חיים קשים בהשכרה\ליסינג.

2.יותר כדאי היונדאי , כי זה 3 שנים חדש יותר.

3.בערך אותו הדבר.

4.עדיף לשנות כיוון , חשוד מאד סיבת המכירה אחרי שנה והמחיר ה"אטרקטיבי מדי".

פורסם

100000 ק"מ לשנת 2008 סביר בהחלט,המחיר מצויין,לא תמצא פרטית במחיר כזה,תבדוק את הרכב אם טוב זה גם לא מעניין אם הוא סוחר,אתה תעשה את העיסקה שטובה לך מה גם אני בטוח שאחרי הבדיקה תוכל להוריד לו כמה לירות אם הוא באמת לחוץ ורוצה למכור, אל תשלול

פורסם

איזה שטויות, אבא שלי ואחיו קנו שתי אקסנטים יוצאות ליסינג צבאי, האחת שנת 07 והשנייה 08, שתיהן נקנו שעל מד האוץ 100.000 קילומטר. היום אחת עם 200.000 אלף קילומטר והשנייה הוסיפה למד רק 20 אלף. אף אחת מהן לא רואה מוסך חוץ מטיפולים שוטפים. האקסנטים הללו פשוט סוסי עבודה לתפארת.

בולשיט.

אז נפלתם על מכוניות ששמרו עליהם בצבא, זהו לא מדד לבדיקת איכות הרכב.

יונדאי בפני עצמן הן סוסות עבודה לא קטנות , ידוע לכל.

אך רכב שהיה בהשכרה (לא ליסינג) , הגיע לסכום כזה של קילומטרז , הייתי בודק מליון פעם מה הסיבה למכירה, לא נשמע לי הגיוני המחיר מול הקילומטרז של הרכב.

ובנימה אישית , אני מכיר אקסנט, יותר חדשות מזאת שהציג הבחור ומצבן, איך לומר בלשון המעטה , עגום מאוד!

לפני שיקנה את הרכב המדובר ,הייתי ממליץ לו לבדוק היטב מה הוא הולך לרכוש ולא רק מול מכון בדיקה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...