Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר לפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לפיג'ו 206 XT , שנת 2001 , ידנית , הרכב עשה 120,000 ק"מ יש לו טסט לשנה ,עבר החלפת קלאץ לפני חודש ,

הבעיה היחידה היא שהרכב הוא יד רביעית , האם בעתיד יהיה לי בעיה למכור את הרכב ? והאם כדאי לקנות אותו כאשר הרכב הוא יד רביעית ? (המחיר נמוך)

פורסם

אתה מתכוון שאתה תהיה יד חמישית?

תלוי כמה זמן אתה מתכוון להחזיק אותו, וכמה אתה בונה על הכסף שתקבל במכירה שלו. אם אתה הולך להחזיק אותו הרבה שנים, היד שלו תהיה פחות רלוונטית מהמצב המיכני שלו כשתרצה למכור, וגם ככה מחיר המכירה שלו יהיה כבר מאוד נמוך. גם סביר להניח שמי שיקנה אותו ממך כבר לא ממש יעסיק את עצמו בשאלה מה יקרה כשהוא ירצה למכור את הרכב, אלא ייסע עליו עד שימות.

אם אתה מתכוון להחזיק אותו חצי שנה- שנה, זה כבר עשוי להיות בעייתי, אם כי אתה קונה אותו בזול ויכול למכור אותו בזול, אבל אולי זה ייקח לך זמן.

מה שכן- וודא שהמצב המיכני הוא אכן כזה טוב כמו שאתה חושב, וגם וודא את הק"מ.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני מעוניין להשתמש בו להרבה זמן , שחכתי לציין שהרכב עבר היום בדיקה כי קונה אחר התעניין בו ולקח אותו לבדיקה ועל העניין הכספי הוא לא לקח , אבל מבחינת הבדיקה הרכב נמצא תקין בהכול , מה שכן אני גם רוצה לקחת אותו לבדיקה כדי להיות בטוח לפני ..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב בן 12 עם 4 ידיים נשמע בסדר גמור. אני לא הייתי נרתע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא רואה סיבה לשלם על בדיקה נוספת אם קונה אחר כבר עשה אחת היום ויש לך את התוצאות שלה. חסכת 450 שקל.

עריכה: עכשיו כשCOMMANDER הגיב מתחתיי- דוקא כן רואה סיבה. חוזרת בי :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

התופס של הבדיקה אצל האדם שרצה לקנות ממנו את הרכב , הוא רצה להוריד אותו משמעותית במחיר ואותו בן אדם שמוכר לא הסכים אז הוא לא השאיר לו גם את הבדיקה , בכל אופן בדיקה לרכב אני גם ככה יעשה כדי לראות באמת שלא עובדים עליי.. השאלה רק אם היד זה בעייתי למכירה בעתיד גם אם הרכב במצב טוב

• תוכן חדש...