Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כמה ימים עשיתי החלפה עם בעל מקצוע באזור שאני גר בוא.

אני הבאתי לו soundstrram tx2.500 והוא הביא לי את המגבר hifonics bx 1605d.

החלפתי בגלל שקניתי kicker l7 והייתי צריך מגבר שיורד לשתי אום לפחות (הsoundstream יורד עד 4 אום).

אחרי שהחלפתי שמעתי את הhifonics עובד בצורה תקינה לגמרי, הייתי צריך לנתק אותו בשביל לנקות הוא היה מלוכלך לגמרי ואז אחרי שהחזרתי את כל החיבורים שלו נשאר לי רק ללכת למתקין ולהחליף את הפיוז שליד המצבר כי הוא היה שרוף (הוא הביא לי פיוז של 200 אמפר) ברגע שהכנסתי את הפיוז והתנעתי אתת האוטו מבלי שהסאב מחובר ובלי ווליום התחיל לצאת עשן מהמגבר והוא נשרף. המתקין ראה את זה ואמר לי שהחוטים של הסאב נגעו אחד בשני והמגבר נשרף בגלל זה ושהוא יתקן לי בחינם.

השאלה שלי היא האם כדאי לקחת את המגבר (עבד שנתיים) מהתיקון בתנאי שזה תיקון מקצועי?

תודה רבה לעוזרים מראש.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

דברים כאלו קורים ,התשובה לשאלה שלך היא

תלוי מה הנזק ומה איכות התיקון ,לא ניתן כעת להעריך את מצבו.

אגב אני דיי בטוח שפיוז של 200A לא מתאים לכבל מתח שלך

אם יש לך כבל מתח של 4 גייג אמיתי אתה צריך פיוז של 100A כבל 4 גייג אמיתי יכול להעביר עד 125A

הפיוז נועד לשמור על הכבל

ואם אתה שם פיוז של 200A הוא לא מבצע את תפקידו.

פורסם

תודה רבה רבה לך זה באמת מה שאני חשבתי שפיוז של 200 אמפר הוא יותר מידי אני יבקש ממנו פיוז 100 אמפר במקום.

ולפי מה שהמתקין אומר התיקון הוא תיקון מקצועי לגמרי והוא גם אמר לי שכול מה שקורה למגבר לבוא אליו והוא יתקן לי.

אז נראה לי שאני ייקח אותו מהתיקון.

שוב תודה לך ועוד שאלה קטנה ,במידה שאני לוקח את המגבר מתיקון מקצועי יש סיבה שההספק שלו יירד?

פורסם

כל עוד הרכיבים הוחלפו במקורים ולא בתחליפיים (רכיבי ההגברה ולא הרכיבים הפסיבים).

לא צריכה להיות בעיה בתיקון.

הבעיה היא ברכיבים תחליפים שלא תמיד זהים ב 100% למקור ויכולים להכניס עיוותים או לא לשרוד לאורך זמן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חברה צר לי לומר שהמגבר נהרס לגמרי והדבר כבר לא בר תיקון.

אבל מה זה חשוב זה לא המגבר שלי אלה המגבר של המתקין והוא החזיר לי את המגבר שלי ללא בעיות.

עכשיו אני צריך גם להיפטר מהמגבר שלי soundstream tx2.500 ולהשיג מונובלוק גם שיציב ב2 אום וגם שירים את הkicker l7.

מה אתם אומרים יש המלצות?

• תוכן חדש...