Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום!

אני באה אליכם בבקשת עזרה! :oops:

שמי דנה, אני מנהלת הפקה לסדרה חדשה עבור ערוץ הוט 3 שתתחיל להצטלם במרץ.

אחת הדמויות הראשיות, מאפיונר מבאר שבע בשם צ'או אשר נוהג ברכב ספורט קבריולה בצבע צהוב, רכב נוצץ ומנקר עיניים.

אני מחפשת לשכור רכב כזה עבור הצילומים, מדובר ב כ 3 ימי צילום, כמובן בתשלום נאה וציון שם המשכיר בקרדיטים.

הסדרה החדשה "זגורי" תשודר בפריים טיים בערוץ הוט 3 ומככבים בה מיטב השחקנים.

אשnח לפניות או הפניות רלוונטיות, אפשר לפנות אלי כאן או לכתובת המייל [email protected]

אנא עזרו לי!!!!

:roll:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש צהוב ספורט, אבל לא קבריו....

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
יש צהוב ספורט, אבל לא קבריו....

מאפיונר בלאון צהובה זה לא נראה לי מתאים...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מאפיונר בלאון צהובה זה לא נראה לי מתאים...

יש באשקלון שברולט קמרו צהובה שכן מתאימה.

אני חושב שהיא גם שייכת למשפחה "מכובדת".

פורסם

איזו חברת השכרה מחזיקה רכב קבריולט צהוב? :shock:

בכל מקרה, מאוד משעשע המשפט ״פריים טיים בערוץ 3״. וואלה, לא ידעתי שיש בכלל ערוץ כזה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
איזו חברת השכרה מחזיקה רכב קבריולט צהוב? :shock:

בכל מקרה, מאוד משעשע המשפט ״פריים טיים בערוץ 3״. וואלה, לא ידעתי שיש בכלל ערוץ כזה :wink:

איך אני יוציא?

ולעניין את יכולה לגשת להינומה מוטורס, הם מוכרים מכוניות ביבוא אישי את יכולה יכולה לנסות לדבר איתם על השכרה של אחד מהם.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

חח :D

כמעט ונידבתי את הפנינה שלי, אבל הסיכון של נזקים לצבע, לרכב וכו' ידאיגו אותי מאוד, לא רק שאני מתאר לעצמי שבעל הרכב ירצה להיות עם הרכב בזמן שמישהו אחר נוהג עליו וזה אומר כנראה 3 ימי חופש מהעבודה?

אז התשלום כנראה צריך להיות ממש טוב, או שהם פשוט חושבים שמישהו יזרוק את הרכב ויעבור אחרי 3 ימים לקחת אותו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אבל איזה מאפיונר נוהג בקבריו צהובה? מישהו שם בהפקה לא עשה מספיק מחקר! אלא אם כן,העלילה מתרחשת בשנת 1999,והמסיבות הכי היפ,זה באלנבי 58 לצליילי פול וואן דייק וטייסטו וכולם עם שיער מחומצן ועל אקסטא זי.

הגנגסטר הציוני המודרני נוהג לנהוג בX5\6.

ואם הוא גנגסטר ציוני נוצץ,אז בסידרה 6 קבריו.

והכי חשוב שיהיה או לבן פנינה (כמו הנעלי לקוסט) או "קלאסיק ערס בלאק און בלאק".

Porsche 944 turbo

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר קבריולט צהובה אז לשוטר, לא לעבריין

NASH%20BRIDGES-900x900.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...