Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר אבל בהפרש של שבוע קרו לי 2 מקרים זהים.

לפני שבוע בדיוק בחניון של הום סנטר ליד קניון איילון, אני יושב באוטו וסוזוקי ספלאש נכנסת בצד השמאלי האחורי שלי כאשר היא מנסה להיכנס למקום החניה שמשמאלי. הפגיעה הייתה זניחה בעיניי ולא טרחתי אפילו לדבר עם הנהג שעשה זאת.

היום קורה לי בדיוק אותו דבר בשופרסל בסינמה סיטי, רק שהפעם הרכב מסוג קאדילק נכנס מימיני ופגע בפאסט שחנתה מימיני, הפעם הפגיעה הייתה קצת יותר חמורה.

כנראה שקיים קושי לדעת מה קורה בחלק הקדמי הימני של הרכב כשנכנסים לחניה שנמצאת מצד שמאל?

הנהגת לא טרחה להשאיר לו פרטים. בינתיים חשבתי מה לעשות, כשחזרתי מהסופר רציתי לצלם את הרכב. הייתה קאדילק ליד שחנתה שחשבתי שזו היא וצילמתי. אחרי נסיעה קצרה הבנתי שהפגיעה הייתה בצד השני, חזרתי ומסתבר שדווקא באותו רגע היו בחניון הקטן הזה עוד 2 קאדילקים ושצילמתי את הרכב הלא נכון. מצאתי את הרכב הנכון וצילמתי שוב.

אני לא יודע מה אני אמור לעשות עכשיו, אם כדאי לדווח למשטרה או לשכוח מהעניין כי הנזק לא נראה חמור מבחינה חיצונית.

במקרה, בקילומטרים הבודדים שהיו לי משם הביתה ראיתי עוד 2 תאונות בדרך נמיר.

סעו בזהירות.

IMG_20130209_195600.jpg

IMG_20130209_200038.jpg

IMG_20130209_200048.jpg

פורסם

קורה כל הזמן... לא פעם ולא פעמיים יצא לי לראות רכבים עם מראות שבורות ופנסים סדוקים בחניונים צפופים... ואין מה לעשות.

פורסם

אני יגיד לך משהו.

אם היית במקום בעל הפסאט, לא תשמח לקבל מס' הרכב שפגע בך?

הייתי רושם את פרטי הקדילק ושם על השמשה של בעל הפסאט ושהוא יחליט מה לעשות בזה ולא אני.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...