Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
3. אני לא רואה איך אחד בא על חשבון השני.

כן, החברה מעסיקה הרבה עובדים. כן, היא מפרנסת הרבה ספקים.

נו? ומה זה קשור למיסים שהיא לא משלמת?

אוסם גם כן לא משלמת מיסים?

אתה דיברת על עסקים קטנים, החלפת נושא.

לגבי אוסם, איפה השוק העיקרי שלה? כאן או בחו"ל?

רוב ההכנסות?

מחיפוש קל לפני כשש שנים ההכנסות שלה מיצוא עמדו על 15% בלבד. מאז ראיתי רק כתבות על כך שהיא סוגרת פעילות יצוא הפסדית.

לפיכך רוב הפעילות הכלכלית שלה אינה כוללת הכנסה של כסף זר למדינה.

בסבירות גבוהה, רוב האנשים שהיא מעסיקה הם בשכר נמוך ואינם צוברים ידע ייחודי ומיוחד שיש לו ביקוש רב בשוק.

גם אין לה יכולת משמעותית להעביר את הייצור שלה למקום אחר.

מדוע שתקבל מענקים / הפחתת מס?

אני סמוך ובטוח שאם אוסם היתה יכולה, היא היתה מכופפת את המדינה לקבלת הנחות כאלה ואחרות.

אינטל לעומת זאת יכולה בקלות להעביר פעילות ייצור למדינות אחרות שמספקות תנאים נוחים יותר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה סתם עסוק בלהפריח סיסמאות, אבל אני זורם איתך.

מחר ביטלת את "המשרד למימון סטארטאפים ומיזמי חלל מיותרים" ופיטרת את כל עובדיו. סבבה. עכשיו, איך זה משפיע על הרגולציה על היבוא?

לא משפיע, כי כמו שכבר עניתי לך בהודעה 7572 הקשר הוא לא ישיר. הקשר בין שני הדברים הוא ששניהם סימפטומים של אותה בעיה - התעסקות יתרה של המדינה בכל מיני דברים. על איזה סיסמאות אתה מדבר?

בלי קשר, אם תסגור את המשרד לחדשנות או איך שלא קוראים לזה, למדינה יהיה יותר כסף. זה לא טוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

נו, אז אנחנו מסכימים שאין קשר. את הסיסמאות תשאיר למסע הבחירות.

רק כתזכורת, ממשלה היא לא עסק שאמור להרוויח כסף. לא בטוח שטובת האזרחים היא שלממשלה ישאר יותר כסף ביד, אפילו די להיפך - הממשלה גובה מיסים כדי לממן את הפעילות שלה, לא כדי לחסוך את הכסף הזה.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הכוונה שיש יותר כסף להוציא לטובת כלל הציבור.

הקשר קיים, אתה פשוט בוחר להתעלם ממנו כי הוא לא ישיר. העיקר שיש סיסמאות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

לא, אין קשר. גם אם תגיד "מגזר ציבורי מנופח" 100 פעמים רצוף.

לדוגמה, יש מקומות שבהם דווקא היה רצוי להגדיל את המגזר הציבורי, למשל, מיטות אשפוז בבתי חולים, מפקחים על אתרי בניה, שוטרי תנועה שאוכפים עבירות איכותיות שקשה לאכוף וכו'.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק שבגופים כמו המשרד לענייני סטרטאפים, הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים, משרד התרבות ועוד רבים וטובים אין לא רופאים, לא שוטרים ולא מיטות.

פורסם

חיכיתי לראות סקר שהקטנות לא עוברות בו את אחוז החסימה והוא הופיע היום.

https://www.israelhayom.co.il/article/635699

גם אחת המפלגות הערביות לא עברה. התוצאות של זה קצת משונות, הגדולות לא ממש גדלו, אבל המינימום שהמפלגות קיבלו קפץ ל-7, אפילו מרץ הגיעה לזה.

פורסם

הסקר הזה הוא בדיחה.

א. הוא מגיע משופרו של בינימין נתניהו.

ב. הוא לא נערך על ידי סוקרים מקצועיים אלא :בשיטות מדעיות מקובלות" :)

ג. יש כרגע אינטרס לביבי לומר שהקטנות ייעלמו ושכל קול חשוב ולכן תצביעו לליכוד.

בקיצור BS.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לרוב כל הסקרים הם בדיחה, רק רציתי לראות מה קורה לשאר המפלגות כאשר הקטנות לא עוברות. אתה אומר שגם את זה הוא לא מראה נכון, סתם ציירו מספרים?

פורסם

אני אומר שכשסוקרים רוצים להטות סקר לצד כזה או אחר כל מה שהם צריכים לעשות זה לשאול את השאלות הנכונות.

ללא קשר לסקר, המפלגה הכי גדולה כרגע בכל הסקרים היא מפלגת מרכז ואנשים כולל בתקשורת עדיין מדברים על גוש ימין מול גוש שמאל. זה מדהים אותי כי זה אומר שלא מתייחסים למרכז אלא רק האם הימין או השמאל ינצחו את הבחירות. קיימת אפשרות שלישית, שהמרכז השפוי ינצח ויאגד מסביבו את הליכוד והעבודה ולא את מרץ וכהנא.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ביבי כבר שנים דוחף נרטיב של "לא ליכוד = שמאל", פלא שקשה לאנשים להשתחרר?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

^ כן זה שיח מפגר לגמרי.

המפלגה של גנץ ולפיד היא מפלגת שמאל רק אצל נתניהו ומי שמאמץ את הרטוריקה שלו. גוש שמאל אין כאן כבר שנים.

אבל, כמו שכבר כתבנו כאן, היא גם מכילה אנשים עם דעות די מנוגדות, ובניגוד למה שהיה ביש עתיד - כאן לא נראה שיש איזו נאמנות עיוורת למנהיג.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני אומר שכשסוקרים רוצים להטות סקר לצד כזה או אחר כל מה שהם צריכים לעשות זה לשאול את השאלות הנכונות.

ללא קשר לסקר, המפלגה הכי גדולה כרגע בכל הסקרים היא מפלגת מרכז ואנשים כולל בתקשורת עדיין מדברים על גוש ימין מול גוש שמאל. זה מדהים אותי כי זה אומר שלא מתייחסים למרכז אלא רק האם הימין או השמאל ינצחו את הבחירות. קיימת אפשרות שלישית, שהמרכז השפוי ינצח ויאגד מסביבו את הליכוד והעבודה ולא את מרץ וכהנא.

האפשרות השלישית היא המועדפת עליי ובעלת הסיכויים הגבוהים להתממש לדעתי. מה שכן, אם תהיה אפשרות של קואליציה צרה לביבי, זה יהיה קלף רציני מבחינתו להרכיב את הממשלה. אם ה"גוש" שלו לא יעבור את 60 המנדטים, אז זה ריאלי שכחול לבן תרכיב את הממשלה, כי פשוט לא תהיה לליכוד ברירה אחרת. אז החישוב של הגושים עדיין קריטי. נשאר לקוות שכתב האישום יזיז את הגוש של ביבי קבוע לכיוון של 58-59 מנדטים.

פורסם

ממצה, במיוחד הפסקה האחרונה.

https://www.maariv.co.il/journalists/Article-686743

אין שמאל, לא אמיתי, כזה שמהווה אלטרנטיבה ולא משנה כמה ידברו על גוש ימין וגוש שמאל.

fiat x1/9

• תוכן חדש...