Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שהעניין הזה עוד בחיתולים ואישית אני לא חושב שהוא יעבור, אבל העיקר הכוונה-

חוסכים? משקיעים וההשקעה שלכם גם מניבה? תאכלו תחת.

-בעיקר בנושא קרנות ההשתלמות, אוויר לנשימה עבור חלק נכבד מהישראלים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

יש במדינה תהליך רב שנים של פגיעה בחסכונות ארוכי הטווח של הציבור. זה התחיל לפני כ-20 בפגיעה בתנאי קופות הגמל (שעד 2008 היו חיסכון לטווח ארוך - הכסף נסגר ל-15 שנים) ונמשך מאז. אי הפגיעה בחיסכון לטווח בינוני (קרנות ההשתלמות) היא בעיקר תוצאה של לחץ ארגוני העובדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז לאיראן היו כבר פצצות גרעין, פעמיים.... והביביסטים עדיין קונים את הזבל שסגול השיער חסר המוסר מפיץ בלי למצמץ. 

• מצחיק 2
פורסם

אז לאיראן היו כבר פצצות גרעין, פעמיים.... והביביסטים עדיין קונים את הזבל שסגול השיער חסר המוסר מפיץ בלי למצמץ. 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 54 דקות, sperial כתב:

אי הפגיעה בחיסכון לטווח בינוני (קרנות ההשתלמות) היא בעיקר תוצאה של לחץ ארגוני העובדים.

רק אציין שהיום ההמלצה הדי גורפת, לפחות לפי כל מי שיצא לי לדבר איתו - סוכנים, יועצי משכנתאות ועוד - היא להתייחס לקרן השתלמות כחלק מהחיסכון הפנסיוני, ולא לגעת בה כל עוד אפשר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, Supertigre כתב:

אז לאיראן היו כבר פצצות גרעין, פעמיים

אם יש משהו שמשכנע שלא היה להם גרעין, זה ביבי מספר שהיה והוא הציל אותנו. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

לדעתי יעבור.

שר אוצר מטומטם שלא עבד בעבודה יצרנית יום בחיים שלו קובע שחיסכון של 200 אלף שקל זה חיסכון גדול. איזה חסר הבנה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

כשמדינה צריכה כסף יש שתי אופציות, לקצץ תקציבים ולהעלות מיסים.

המדינה הנוכחית חפרה לנו בור כלכלי עמוק מאוד. הממשלה הבאה אם היא תהיה אחראית, תיאלץ לקצץ ולגבות. אני צופה שבשנים הבאות עוד הטבות יעלמו והמיסים הישירים והעקיפים יעלו. ואם זה לא יספיק תמיד אפשר להלאים כספי חסכונות, פנסיה וכו׳. בהולנד למשל, רוצים להטיל עכשיו מיסים על רווחי הון ללא ממומשים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, פריג'י כתב:

שר אוצר מטומטם שלא עבד בעבודה יצרנית יום בחיים שלו קובע שחיסכון של 200 אלף שקל זה חיסכון גדול. איזה חסר הבנה.

לחלק מהעם היושב בציון גם 5 אלף שקל נראה חסכון גדול.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

רק אציין שהיום ההמלצה הדי גורפת, לפחות לפי כל מי שיצא לי לדבר איתו - סוכנים, יועצי משכנתאות ועוד - היא להתייחס לקרן השתלמות כחלק מהחיסכון הפנסיוני, ולא לגעת בה כל עוד אפשר.

אמת. ואם צריך כסף מסיבה מסוימת בטווח הבינוני, עדיף הלוואה על בסיס קרן קרן השתלמות ולשלם את הריבית על פני משיכת הקופה. (התנאים אמורים להיות טובים יותר ממה שיציע הבנק, אבל גם פה הקרנות עושות מה שבא שלהן מבדיקה שעשיתי. שוק מסחרה)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, Supertigre כתב:

חכה, לפני הבחירות הוא יספר איך הפצצות שוגרו לישראל ובגלל זה הצטוסים היו בדרך לאירן. בגלל שיירטנו אותם בהצלחה בעזרת מערכת החץ ששמש העמים בנה במו ידיו לא היתה סיבה לתקוף וזו הסיבה האמיתית שסובבנן את המטוסים.

הוראה מטראמפ היה רק סיפור כיסוי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

מוכר, ידוע, נכתב בפורום הזה מאות פעמים. אבל בעבר זה לא היה המצב, והקרנות האלה שימשו למטרות פחות ויותר חשובות.

חלק מהסיבה להמלצה זו הוא, כמובן, השינוי במבנה הפנסיה שנחווה לפני 30 שנה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

רק אציין שהיום ההמלצה הדי גורפת

בדגש על היום, כי הרי גם את זה הם רוצים למסות, לפחות את כל מה שמעבר לשש השנים הראשונות כדי שאנשים כן ימשכו וכן יזרימו כסף למשק. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אין, ישראל אבודה.

הבדואים בדרום כבר לא מפחדים מכלום.

חייבים להכניס את השב״כ לאירוע.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...