Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, ch28566 כתב:

כי מהניסיון שלי, בסוף GPT תמיד מציע את דרך הפשרה ובמה שפרסמת אין את זה. 

להבנתי הדלה, צ'יפוו ודומיו הם כמו גוגל- לומדים את המשתמש, ומציעים לו תשובות בהתאם למה שהוא "מלמד" אותם. 

אם כל יום כל היום מר משתמש יחפש "ספות", וישאל את צ'יפופו איך פותרים את הטרור במזה"ת, צ'יפופו עשוי להציע :

"מושיבים את כולם יחד לדבר" - כמו 0מולני טוב :rofl:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 30 דקות, עדי-אל כתב:

לפי גוגל האחמדים זה זרם באיסלאם בן פחות מ 150 שנה עם 10-20 מיליון אנשים. זה מיעוט שבמיעוט

דעאש זה חלק מהאיסלאם הסוני

ההשוואה היו היהדות לאיסלאם לא נכונה

באיסלאם אין שום מקום לאף אחד אחר בעולם. ביהדות אין בעיה שאל תהיה יהודי. אפילו להיפך אם אתה לא יהודי רוצים שלא תהיה

עמלק- זה עם אחד מבין הרבה עמים שלגביו יש מצוות מיוחדת להשמיד את העם אבל רק אותו. אם אתה מואבי, חיתי, פלישתי, אדומי, מצרי, עמוני, יבוסי, אמורי, גרגשי (וסליחה מכל מי ששכחתי) אין כל מצווה להשמיד

בחלקם היה אפילו איסור להתגרות אבל אין בעיה בעצם קיומם

החמדים הם דוגמא קיצונית לפציפיסטים על פי האיסלאם. בין לבין יש לך מדינות מוסלמיות נורמטיביות כמו מלזיה ("רק" כ 20% מכלל המוסלמים בעולם) והבלקן.

לגבי אין מקום בעולם שוב, לך לקרוא את הקוראן ותראה גם את המציאות ביהדות מדינות ערב לאורך ההיסטוריה.

ולגבי עמלק זה הפך לשם קוד נגד כל מי שמפריע לנו. אתה גם טוען שאין לנו בעיה עם זה שאנשים לא יהיו יהודים אבל מתעלם מזה שהאין בעיה הזה מתייחס רק לאם הם לא בשטח שלנו.

אל תשכח שכשאתה מדבר על האוכלוסייה השנייה בגודלה בעולם אז אם הוצאת 100,000 ג'יהאדיסטים מוסלמים זה מקביל באחוזים ל 100 יהודים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, flytomars כתב:

למי התכוון זאף? לשוודים?

וכמה אתה רואה את זה בא לידי ביטוי אצל יהודים, גם כאלה שמחשיבים עצמם דתיים? 

@Night Driver, פעם ניסית להגיע למלזיה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
בתאריך 8.3.2025 בשעה 09:28, garicho כתב:

אמנם לא ראיתי את הסדרה, אך זה לא ברור לי. הוא היה 40 שנה במשרד הבטחון ואחר כך עבד עוד 20 שנה בשוק הפרטי. עבודות רשמיות עם משכורת והכל. הוא גם היה חבר קיבוץ להבנתי. אז איך זה מסתדר עם מצב כלכלי ירוד?

זה מדובר שם אבל לא לעומק.
הוא היה פקיד ממשלתי כנראה. קיבל משכורת של פקיד, זה לא הרבה כסף.
אישתו חלתה במחלה קשה ונפטרה ממנה, הטיפולים עלו להם המון.
האמת שלא ממש משנה לי הסיבה, מבחינתי הימר בבורסת קריפטו והפסיד את כל כספו, עדיין אם אדם כזה מגיע למצב שבלי נדבות מחברים הוא מת ברעב זו תעודת עניות למדינה הזו.
האיש שילם מחיר אישי יקר על פועלו, הוא לא היה בבית. זה מדובר שם, רואים כמה זה כאב לו ורואים גם כמה זה כאב למשפחה שלו (הבן שלו מתראיין שם).
האיש עשה למען המדינה מה שמעטים אם בכלל עשו או יעשו, בושה שאדם כזה מגיע למצב שהוא נדרש לנדבות.

דבר קטן שאפשר לעשות כדי להודות לו זה לצפות במיני סדרה הזו. איש שמעולם לא דיבר ולא ניפנף לקראת סוף חייו נתן הצצה קטנה לפועלו כי הבין שאם לא ידבר עכשיו הוא יעלם מן העולם בלי שמישהו יזכור אותו, למרות המחיר הכבד ששילם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

בערך כמו שראיתי את חמאס טובח בנו לפני השביעי באוקטובר.

הכל עניין של יכולת וניצול הזדמנויות.

(וכשאני אומר יכולת אני מתכוון גם היכולת שלנו להתמודד עם העולם וההשלכות אחרי שאנחנו עושים כזה דבר)

פורסם

@ברווז אומנם באיחור אופנתי של שני עמודים, אבל השיהוק בגרמניה לפני 80 שנה לא היה על רקע נוצרי. לא יודע לומר לך האם ניצול ההזדמנות בשכנות ממזרח היה על רקע דתי, דומני שגם כאן התשובה במקרה זה שלילית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, flytomars כתב:

בערך כמו שראיתי את חמאס טובח בנו לפני השביעי באוקטובר.

הכל עניין של יכולת וניצול הזדמנויות.

(וכשאני אומר יכולת אני מתכוון גם היכולת שלנו להתמודד עם העולם וההשלכות אחרי שאנחנו עושים כזה דבר)

בהחלט יש פשעי שנאה של יהודים נגד פלסטינים, והאנשים שעושים את זה לא מעניין אותם להתמודד עם העולם.

אבל ההיתכנות שקבוצת יהודים תתחמש ותיכנס לכפר פלסטיני לעשות טבח בכל מי שנמצאמשם היא מאד מאד קטנה, אפילו אחרי השביעי באוקטובר.

לעומת זאת נסיונות פיגועים של פלסטינים וגם של מוסלמים ישראלים יש כל הזמן. חלקם נתפסים לפני המעשה וחלקם מצליחים.

חיים בחתיכת אדמה הזאת בערך 5 מליון פלסטינים, לעומת כמה, 7 מליון יהודים? איזו קבוצה מוציאה יותר צדיקים שמקיימים את הציווי האלוהי שלהם לטבוח בקבוצה השנייה?

וזה לפני שדיברנו על מה שקורה במקומות אחרים בעולם בזכות הצדיקים האלה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

כי מהניסיון שלי, בסוף GPT תמיד מציע את דרך הפשרה ובמה שפרסמת אין את זה. 

אוקיי... המצאתי טקסט מאוד ארוך וAIאי, מתוך אינטרס ש.....?

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

בהחלט יש פשעי שנאה של יהודים נגד פלסטינים, והאנשים שעושים את זה לא מעניין אותם להתמודד עם העולם.

אבל ההיתכנות שקבוצת יהודים תתחמש ותיכנס לכפר פלסטיני לעשות טבח בכל מי שנמצאמשם היא מאד מאד קטנה, אפילו אחרי השביעי באוקטובר.

לעומת זאת נסיונות פיגועים של פלסטינים וגם של מוסלמים ישראלים יש כל הזמן. חלקם נתפסים לפני המעשה וחלקם מצליחים.

חיים בחתיכת אדמה הזאת בערך 5 מליון פלסטינים, לעומת כמה, 7 מליון יהודים? איזו קבוצה מוציאה יותר צדיקים שמקיימים את הציווי האלוהי שלהם לטבוח בקבוצה השנייה?

אבל זה בגלל שאתה החזק והם החלשים הנכבשים והמסכנים 😞

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, EliC25 כתב:

אבל זה בגלל שאתה החזק והם החלשים הנכבשים והמסכנים 😞

אבל זה נכון- כרגע העולם מריע למוסלמים שטובחים ביהודים,

אם הייתה קונסטלציה הפוכה - שהעולם היה מריע ליהודים שטובחים במוסלמים - אז זה כבר היה קורה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בחיים לא יקרה כי אם לא היית החזק והכובש, פשוט לא היית.

אם היתה להם האפשרות לעשות לך "עמלק" הם מזמן היו הולכים על זה וינעל העולם. 

• אהבתי 1

פורסם

הציגו עכשיו את התמיכה בארה"ב בישראל, בצניחה חופשית בחמש השנים האחרונות. מי אחראי? שוב ביבי. האיש שחיסל את ההסברה הישראלית כי חס וחלילה שיהיה משרד חוץ חזק. קטאר כמובן משקיעה המון כסף בתחום זה, החברים הקרובים של ביבי. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, EliC25 כתב:

אוקיי... המצאתי טקסט מאוד ארוך וAIאי, מתוך אינטרס ש.....?

אינטרס לקבל רוח גבית לרצון שלך לטרנספר את כולם?

אני שאלתי את הג'בטה בדיוק אותה שאלה בלי שום הקדמה ודו שיח בינינו

(ויש לי תחושה לפי הניסוח של השאלה שלך שרשמת פה שכן היה לך דין ודברים מוקדם איתו, לפי ניסוח השאלה: "מה הפתרון  שיפסיק לחלוטין את שפיכות הדמים?" בין מי למי? אני הוספתי בין ישראל לעזה) :

"שפיכות הדמים בין ישראל לעזה היא סוגיה מורכבת מאוד עם הרבה גורמים היסטוריים, פוליטיים, דתיים ותרבותיים. אין פתרון אחד פשוט או מידי שיכול להפסיק את האלימות באופן מוחלט, אך יש כמה גישות שיכולות להביא לקראת הפסקת הלחימה וליצירת דרך לקיום עתידי של שלום:

1. *שיחות שלום ושיתוף פעולה* – מגעים ישירים ושיחות משא ומתן בין ישראל ופלסטינים, כולל נציגים מעזה, על פתרונות לשני הצדדים. זה כולל מימוש רעיונות כמו "שתי מדינות לשני עמים" או פתרונות חלופיים שמקבלים את האינטרסים של כל הצדדים.

2. *הפסקת אש ארוכה* – חתימה על הסכמות הפסקת אש עם ערבויות למימושן, תוך הצבת מנגנונים לפיקוח בינלאומי כדי למנוע התקפות חוזרות.

3. *פיתוח כלכלי ושיפור תנאי החיים* – השקעה נרחבת בעזה, הכוללת פיתוח תשתיות, יצירת מקומות עבודה ושיפור תנאי החיים עבור האוכלוסייה בעזה, כדי להילחם בעוני ובתסכולים שיכולים להוביל לאלימות.

4. *הסכמות על ביטחונם של שני הצדדים* – יצירת מנגנוני ביטחון שיבטיחו את שלום האוכלוסייה הישראלית והפלסטינית, כולל פתרונות לנשק ולכוחות צבאיים שמסכנים את הצדדים.

5. *מעורבות בינלאומית* – תמיכה רחבה ממדינות העולם וארגונים בינלאומיים כדי לתווך בתהליך ולהביא להגשמת פתרונות מוסכמים.

פתרון כזה דורש רצון פוליטי חזק, וויתורים משני הצדדים, ותהליכים ארוכים מאוד של בניית אמון ושיתוף פעולה. כל עוד המחלוקות נמשכות, הדרך לשקט תמיד תדרוש עבודה קשה ושיתוף פעולה מתמיד."

מעניין, תשובה שהיא 180 מעלות מהתשובה שקיבלת.
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

זה בחיים לא יקרה כי אם לא היית החזק והכובש, פשוט לא היית.

אם היתה להם האפשרות לעשות לך "עמלק" הם מזמן היו הולכים על זה וינעל העולם. 

זה לא רלבנטי לנקודה - אתם כל הזמן מסתובבים סביב זה שאנחנו הכי מוסריים בעולם ושאנחנו יותר טובים מהמוסלמים - 

אני לא טוען שזה לא נכון, אני טוען שבקונסטלציה אחרת (נניח - העולם מריע לנו) - ובהינתן היכולת - היינו משמידים אותם בלי למצמץ.

פורסם
לפני 45 דקות, SlowRide כתב:

@Night Driver, פעם ניסית להגיע למלזיה?

אני לא ניסיתי כי משתדל להימנע מטיסות ארוכות (גם בסין לא הייתי. פוגש אותם באירופה) אבל שלחתי לשם איש טכני מטעמי לפני כמה שנים לפרוייקט גדול של חברה גרמנית. לקח קצת זמן לקבל אישורי כניסה אבל הוא הרגיש שם בטוח לחלוטין.

גםן תפריד בין מדינות שאין לך קשרים איתם לבין מדינות טרור. 

לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

בל ההיתכנות שקבוצת יהודים תתחמש ותיכנס לכפר פלסטיני לעשות טבח בכל מי שנמצאמשם היא מאד מאד קטנה, אפילו אחרי השביעי באוקטובר.

המחתרת היהודית מצלצל מוכר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, flytomars כתב:

זה לא רלבנטי לנקודה - אתם כל הזמן מסתובבים סביב זה שאנחנו הכי מוסריים בעולם ושאנחנו יותר טובים מהמוסלמים - 

אני לא טוען שזה לא נכון, אני טוען שבקונסטלציה אחרת (נניח - העולם מריע לנו) - ובהינתן היכולת - היינו משמידים אותם בלי למצמץ.

היו לנו מספיק הזדמנויות לעשות את זה מקום המדינה ולא עשינו את זה. גם זה שהעולם פתאום יחליט שצריך להשמיד אותם ויריע לנו, תרחיש חסר היתכנות במיוחד.

לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

שלחתי לשם איש טכני מטעמי לפני כמה שנים לפרוייקט גדול של חברה גרמנית

לפני כמה שנים? היום מלזיה היא מדינה באיום גבוה לישראלים וממליצים להימנע מכל שהייה או ביקור בה.

לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

המחתרת היהודית מצלצל מוכר?

במונחים של טרור איסלמי, אפילו מקומי, המחתרת היהודית זה ארגון מעלי אקספרס. לא תמצא בתחום הזה סמטריה.

זה כמו שתגיש למועמדות את בנגביר בטקס האוסקר לטרוריסטים.

פורסם
לפני 43 דקות, flytomars כתב:

אינטרס לקבל רוח גבית לרצון שלך לטרנספר את כולם?

אני שאלתי את הג'בטה בדיוק אותה שאלה בלי שום הקדמה ודו שיח בינינו

(ויש לי תחושה לפי הניסוח של השאלה שלך שרשמת פה שכן היה לך דין ודברים מוקדם איתו, לפי ניסוח השאלה: "מה הפתרון  שיפסיק לחלוטין את שפיכות הדמים?" בין מי למי? אני הוספתי בין ישראל לעזה) :

"שפיכות הדמים בין ישראל לעזה היא סוגיה מורכבת מאוד עם הרבה גורמים היסטוריים, פוליטיים, דתיים ותרבותיים. אין פתרון אחד פשוט או מידי שיכול להפסיק את האלימות באופן מוחלט, אך יש כמה גישות שיכולות להביא לקראת הפסקת הלחימה וליצירת דרך לקיום עתידי של שלום:

1. *שיחות שלום ושיתוף פעולה* – מגעים ישירים ושיחות משא ומתן בין ישראל ופלסטינים, כולל נציגים מעזה, על פתרונות לשני הצדדים. זה כולל מימוש רעיונות כמו "שתי מדינות לשני עמים" או פתרונות חלופיים שמקבלים את האינטרסים של כל הצדדים.

2. *הפסקת אש ארוכה* – חתימה על הסכמות הפסקת אש עם ערבויות למימושן, תוך הצבת מנגנונים לפיקוח בינלאומי כדי למנוע התקפות חוזרות.

3. *פיתוח כלכלי ושיפור תנאי החיים* – השקעה נרחבת בעזה, הכוללת פיתוח תשתיות, יצירת מקומות עבודה ושיפור תנאי החיים עבור האוכלוסייה בעזה, כדי להילחם בעוני ובתסכולים שיכולים להוביל לאלימות.

4. *הסכמות על ביטחונם של שני הצדדים* – יצירת מנגנוני ביטחון שיבטיחו את שלום האוכלוסייה הישראלית והפלסטינית, כולל פתרונות לנשק ולכוחות צבאיים שמסכנים את הצדדים.

5. *מעורבות בינלאומית* – תמיכה רחבה ממדינות העולם וארגונים בינלאומיים כדי לתווך בתהליך ולהביא להגשמת פתרונות מוסכמים.

פתרון כזה דורש רצון פוליטי חזק, וויתורים משני הצדדים, ותהליכים ארוכים מאוד של בניית אמון ושיתוף פעולה. כל עוד המחלוקות נמשכות, הדרך לשקט תמיד תדרוש עבודה קשה ושיתוף פעולה מתמיד."

מעניין, תשובה שהיא 180 מעלות מהתשובה שקיבלת.

כן, כתבתי לפני כמה עובדות על המצב הקיים ביו"ש ובעזה, ואת הפתרונות שעומדים על השולחן עד כה (שליטה עזתית, שליטה פלסטינית, שליטה בינלאומית, שליטה ישראלית וטרנספר)

לפני 44 דקות, flytomars כתב:

ו) - ובהינתן היכולת - היינו משמידים אותם בלי למצמץ

אני טוען שזה לא נכון כי אפילו בתוכנו אין תמימות דעים לגבי כמעט כל דבר, בוודאי שלא לגבי רצח עם. אני רוצה להאמין שלפני ה7 באוקטובר, מי שהיה שמח להשמיד את כל הפלסטינים, היה סביב ה10-20 אחוז מהאוכלוסייה ואני מאמין שבעקבות הטבח, האחוז הזה הוכפל ושולש. ועדיין, אף אחד לא לוקח את נשקו האישי ויוצא לרצוח פלסטינים סתם כך.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...