Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, עדי-אל כתב:

כי ההנהגה החרדית לא רוצה להגיע לעמק השווה. הם אומרים בצורה הכי מפורשת 

ההנהגה החרדית מורכבת מכל מיני זרמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

במסגרת מסע ההוכחה "יובל תמיד צודק", הוכחה מספר לא זוכר כמה:

הצבעת לבן גביר. לא קראתי את ההמשך.

...

הדובר של ש״ס אמר היום שהם לא שותפים ללאומיות היהודית בישראל? איזו הפתעה. מיליון פעם אמרתי את זה פה ובמקומות אחרים והתייחסו לזה כאילו אני מקלל אותם או משהו. ועכשיו, כשאנחנו מבינים שיש הבדל בין זהות יהודית דתית או אתנית - לא הגיע הזמן להשקיע בישראלי ולא רק ביהודי? 

• מצחיק 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, עדי-אל כתב:

כי ההנהגה החרדית לא רוצה להגיע לעמק השווה. הם אומרים בצורה הכי מפורשת 

לגבי נקודות מסויימות. 

לא חסר נקודות אחרות שבהן הם בעצמם מעוניינים בהתקדמות לכיוון עמק השווה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

ההנהגה החרדית מורכבת מכל מיני זרמים.

הזרם שלא רוצה לשרת והזרם שממש לא רוצה והזרם שמעדיף לא

יש כאלו שמוכנים אבל זה מיעוט

לפני 6 דקות, ברווז כתב:

לגבי נקודות מסויימות. 

תוכל להצביע על שתי נקודות?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, ברווז כתב:

נתחיל מהסוף, אתה 100% צודק במה שכתבת למעלה.

איפה זה כתוב פה בתמונה שצרפת?

מה זה דבזה?!

לא חשוב. 

לדעתי אתה מתבלבל בין "אינטרסנט" לבין "התנהגות ממלכתית" ואפילו קצת "חשיבה קדימה". 

מי שמכיר אותי יודע מה יחסי אל הדת ומה דעתי עליה. 

אחרי שזה נאמר, במקומו של לפיד הייתי נוהג באותה הצורה. למה? כי זה הדבר הנכון לעשות- ממלכתי, לא מפלג, לא מנציח הבדלים, לא מייצר איבה. להיפך. מקרב. 

זה לא אומר ששני הצדדים לא חושדים באמאמאמא של הצד השני, כן? ויודעים עם מה יש להם עסק, כן? אבל ההתנהלות בריאה, יפה ונכונה. 

ואת כל זה עניתי בלי שום קשר לדעתי האישית על 2 ה, בהיעדר יכולת לכתוב את דעתי הכנה בלי להיחסם או לחטוף תביעת לשון הרע, נקרא להם- אישים הללו. 

עכשיו, למה כתבתי חשיבה קדימה? 

כי זה די ברור לצערי שנצטרך גם את החרדים בממשלה הבאה למען היציבות. "אחדות לאומית" ליציאה מהמשבר וכדומה. וכן, הצדדים יצטרכו ללמוד לעבוד יחד ולא זה נגד זה, כמו שהיה למשל עם זאתי, (צונזרו כמה מילים כנות) סילמן, שבירווזה את הממשלה הקודמת עד העצם. 

ושמישהו יסביר לי בבקשה, למען השם, למה בתמונה זה דרעי ולא אותו יצחק יוסף שהתמונה מדברת עליו?! 

איזה מילה יפה זו "ממלכתיות", במיוחד כשחבר כנסת של שס מתראיין לרדיו ואומר שהילד שלו קיבל צו גיוס אבל אם צריך יילמד תורה בכלא.

יופי של עמק השווה.

דבזה - מותג של אזול שמגיע לארץ במשך שנים אבל כל הפייסבוק והאינסטגרם מדבר עליו כאילו זה זהב.

לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

אני לא סובל את שניהם אבל הם מסכימים בניהם על החשיבות של עסקה להחזרת כל החטופים בניגוד למי שאמור לייצג את הדתיים שכן הולכים לצבא.

החרדים מתלהבים שהשאירו פתק לפני שבת "להחזיר את כולם הביתה!" אבל כשמדברים על להתגייס אין קול ואין עונה.

החרדים מסכימים לכל מה שיביא להם כסף ושקט, לפיד וחבריו יתנו להם כל מה שהם רוצים כדי לקבל את הכיסא.

בדיוק כמו ביבי.

לפני 15 דקות, ברווז כתב:

לגבי נקודות מסויימות. 

כמו עדי-אל, גם אני אשמח לנקודה שבה הם מתגמשים. 

מקומות פתוחים בשבת? נשים? תחב"צ בשבת?

איפה בדיוק הם מתגמשים?

עריכה:

להלן ההתגמשות:

Screenshot_2025-01-29-16-17-14-806_org.telegram.messenger-edit.jpg

לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

הצבעת לבן גביר. לא קראתי את ההמשך.

...

הדובר של ש״ס אמר היום שהם לא שותפים ללאומיות היהודית בישראל? איזו הפתעה. מיליון פעם אמרתי את זה פה ובמקומות אחרים והתייחסו לזה כאילו אני מקלל אותם או משהו. ועכשיו, כשאנחנו מבינים שיש הבדל בין זהות יהודית דתית או אתנית - לא הגיע הזמן להשקיע בישראלי ולא רק ביהודי? 

תקרא תקרא אתה תאהב דווקא

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

החרדים מתלהבים שהשאירו פתק לפני שבת "להחזיר את כולם הביתה!" אבל כשמדברים על להתגייס אין קול ואין עונה.

החרדים מסכימים לכל מה שיביא להם כסף ושקט, לפיד וחבריו יתנו להם כל מה שהם רוצים כדי לקבל את הכיסא.

בדיוק כמו ביבי

גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום. 

זה שאתה יודע מה הם רוצים מאפשר לך לשלוט בהם.

פשוט צריך מישהו שהמטרה שלו להוביל את המדינה קדימה, לא להישאר ראש ממשלה וכלום לא מעניין.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את ההישג התודעתי חמאס כבר רשמו.

אני לא מתרגש מהבכיינות, זה המודל העסקי שלהם. גם אם נחזור לפולין כמו שהם רוצים הם ימצאו על מה לבכות.

אבל יופי, שילכו קיבינימאט הלוך ושוב על הציר הזה עד שירקבו להם כפות הרגליים.

פורסם

אין ספק שחמאס קיבל פה את התמונה שרצה, זה בהמשך לדיון שלנו לגבי מה העזתיים ימצאו כשהם יחזרו צפונה.

אחרי שנגמרים הטקסים זה לא קל לעמוד על ערימת בלוקים ולהגיד "ניצחנו" כשקר לך/עומד לרדת גשם.

פורסם (נערך)

עוד 50 נצחונות כאלה ולא ישארו אנשים בעזה.
לא רואה מישהו שהולך להשקיע שם כסף בשיקום, אפילו לא דולר אחד אם החברה האלה ימשיכו לנהל את העניינים. אפילו הקטארי שהתראיין לארד ניר אמר כשנשאל על שיקום עזה שהם יעזרו בזה אבל לא כדי שזה יהרס שוב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

את חמאס מעניין רק הצפת הצפון באנשים כדי להקשות על פתיחה מחודשת של המלחמה וכמובן כדי להעביר נשק ותחמושת מחדש לצפון. הם כמובן גם רגילים שעל כל נזק שהם עצמם גורמים יש מי שישלם, בדיוק כפי שיש מי שהאכיל את כל תושבי עזה למשל שנה וחצי. 

הרעיון של טראמפ להעברת תושבי עזה הוא כמובן לא משהו שיקרה אבל כפי שאמרתי זו נקודת הפתיחה הקיצונית שלו למשא ומתן מול ירדן, מצרים ושאר המדינות הטוענות שהן תומכות בפלסטינים, הוא בעצם זורק את הכדור למגרש שלהן "אין בעיה, אתם לא אוהבים את הרעיון שלי? עכשיו זה התפקיד שלכם להציע פתרון". 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

אפילו הקטארי שהתראיין לארד ניר אמר כשנשאל על שיקום עזה שהם יעזרו בזה אבל לא כדי שזה יהרס שוב

אתה באמת חושב שהקאטרים השקיעו שם כסף בשביל לעזור לפלסטינים לא ידעו שזה הכל הולך לנשק ותחמושת ובניית מנהרות? דיבורים לחוד ומעשים לחוד. כמו שהם לא תורמים לאוניברסיטאות במערב כי הם חסידים של השכלה גבוהה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

לא, אבל לא דיברתי על זה.
הוא נשאל ספציפית על עזרה בשיקום, בניה של בתים, וענה שהם ירצו לעזור אבל לא כדי שזה יהרס שוב.

לפני 12 דקות, Supertigre כתב:

את חמאס מעניין רק הצפת הצפון באנשים כדי להקשות על פתיחה מחודשת של המלחמה וכמובן כדי להעביר נשק ותחמושת מחדש לצפון. הם כמובן גם רגילים שעל כל נזק שהם עצמם גורמים יש מי שישלם, בדיוק כפי שיש מי שהאכיל את כל תושבי עזה למשל שנה וחצי.

חארטה, הודעת פינוי אחת וכמה פצצות כבדות וכל האנשים שם עפים חזרה לדרום, זה לא יחזיק שבוע אפילו.
לגבי העברת נשק ופעילים... נו יש מחזור פעילים חדש לחסל לצערנו הרב, נקווה שראש הממשלה האפס שלנו יתחיל לפתח אסטרטגיה מעבר להיצמדות לכיסא (אבל על מי אנחנו עובדים? זה לא יקרה ומסכנים החיילים).

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בינתיים לפי כמה דיווחים ברשתות חלק נכבד מאלו שהגיעו לצפון, חוזרים דרומה אחרי שראו שאי אפשר לחיות שם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, Supertigre כתב:

הרעיון של טראמפ להעברת תושבי עזה הוא כמובן לא משהו שיקרה אבל כפי שאמרתי זו נקודת הפתיחה הקיצונית שלו למשא ומתן מול ירדן, מצרים ושאר המדינות הטוענות שהן תומכות בפלסטינים, הוא בעצם זורק את הכדור למגרש שלהן "אין בעיה, אתם לא אוהבים את הרעיון שלי? עכשיו זה התפקיד שלכם להציע פתרון". 

הפוך, שישארו בצפון.

התשתיות הנותרות הן בדרום הרצועה, לא בצפון. שחברים שלהם יצטרפו אליהם בצפון.

• תוכן חדש...