Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, mikyl כתב:

איזה הגנה? רמטכ"ל כבר בימים הראשונים הודה שזה היה מחדל של צה"ל, אז מה חדש? כרגע מדובר בפרטים, מי, איך , כמה ולמה. אבל מי שעומד מעל הרמטכ"ל זאת הממשלה ושר הביטחון/ראש הממשלה בפרט. וראש הממשלה הוא הרמטכ"ל של הרמטכ"ל, הרמטכ"ל של המדינה.

איך הצגה של מחדל צבאי נקראת "מחזקת את ההגנה על נתניהו" ?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 50 דקות, פינדר כתב:

בן ארי בעצמו היום מסביר למה פסלו אותו..

image.thumb.png.a7adca98dde88ebb7605880d27ca6381.png

מנטליות של פלסטיני שממשיך לתמוך בחמאס גם אחרי שנותר חסר כל במלחמה.

הסתומים האלה ממאנים להבין שעשו בנו טבח לא בגלל שלא הקשבנו לכהנא אלא בגלל שהממשלה הפקירה את בטחון התושבים והצבא פישל בתפקידו. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

להגיע לדררגל אלוף לא מגיעים רק בגלל שנשארת במערכת. אלה שרק נשארים במערכת יוצאים לפנסיה בגיל 40-45 כסגני אלופים.

וזה בדיוק מה שאמרתי.

בחר להשאר בצבא ולהתקדם ולא לצאת לפנסיה.

יש נקודות יציאה.

מבחינת יכולות באזאחות ודאי שלא אבל מבחינה צבאית כן.

תשמע...לא חסר ביקורת על אנשי צבא.

האם היא מוצדקת או לא,מי אני שיגיד.

אבל לא חסר ביקורת על ההתנהלות של הגוף הזה ככלל וכלפי אלו העמדו בראשו.

6 מנדטים ו 61 נבחרי ציבור תומכים.

היה יותר הגיוני לתת ללפיד להיות ראש ממשלה ולתמוך בו.

מהצד זו נראית סחיטה פוליטית, ממש כמו שר המשטרה ושר האוצר שיש לנו כיום :)

בכל ההיסטוריה של המדינה רק 2 אנשים נבחרו ברוב מוחלט. הראשון זה נתניהו שניצח את פרס ב 96  בהפרש של אחוז והשני זה ברק שניצח את ביבי בהפרש של יותר מ 10%. גם היום ראש הממשלה שלנו מונה ממפלגה עם תמיכה של פחות מרבע מהעם. זו השיטה שרחוקה מלהיות מושלמת אבל זה מה יש.

אם הוא היה טוב או לא טוב זה לא העניין. דנים על השיטה ועל העיקרון כי באותה המידה הוא היה יכול להיות סוג של ביבי.

ביבי והליכוד קיבלו מספיק קולות כדי לבסס את עצמם המפלגת השלטון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 13 דקות, Potato כתב:

אם לא היתה ביקורת על אנשים בכירים זה אומר שהם לא עושים כלום.

כולנו ללא יוצא מן הכלל גם טועים הן בשיקול הדעת והן בביצוע וזה חלק מהחיים. רק כשאני טועה אני זורק כמה חלקים/שעות עבודה/הצפה קטנה באיזו שכונה ואף אחד לא מתעניין בזה וכשהצבא טועה זה בדרך כלל נגמר בלוויות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 31 דקות, Potato כתב:

לטעות מותר, כל מה שנדרש מאדם הגון ומוסרי זה גם לקחת על זה אחריות כפי שעשו כל ראשי מערכות הביטחון שלמעט כמה מטורפים של מכונת הרעל, כולם יודעים ובטוחים שהם עשו את הטעות בתום לב. כן, חטא היוהרה אולי גם נמצא אצל חלק מהם, אבל גם אלו שחטאו בו (ראש אמ"ן) לקחו אחריות. 

זה כל מה שמצופה מאיש ציבור וזה דבר שלא קיים אצל ביבי והממשלה שלו, לא רק שלא קיים אלא מי שמעז לומר משהו נגד מיד זוכה למנה גדושה של הכפשות תוצרת מכונת רעל. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Supertigre כתב:

בישראל הבחירות הן לכנסת, לא לממשלה! סתם תירוץ ביביסטי עלוב שכמו תמיד,

אני חושב שהסחטנות הזו היא דרעק רציני, אבל כל כך ביביסטי ועלוב 

שקיבלת שר אוצר ושר משטרה ממפלגה סקטוריאלית קיצונית.

העיקר שאתה מבסוט כי השיטה עובדת.

מתייחס לטפל ולא לעיקר.

בחירות הבאות אתה תקבל ככה את בן גביר ראש ממשלה.

מניח שתהיה מרוצה.

מצידי שראש הממשלה יהיה מפלגת יחיד, אותי וכל אחר אחר מה שצריך לעניין זה איך הוא מתפקד, איזו ממשלה הרכיב ומה הוא עושה למען המדינה. רק בעידן הביביסטי למעשים אין משמעות ובטח שלא לאמת. ביבי והליכוד הורידו את רמת המוסר מתחת לקו האפס.

זו שטות גמורה.

ראש ממשלה הוא קול אחד, אם אין מאחוריו אנשים חזקים שיודעים להתוות מדיניות ולא להתפזר הוא לא שווה כלום.

אין לי טענות לבנט, הוא ניצל את השיטה לטובתו, בדיוק כמו עצמאי מקזז הוצאות על הרכב של אשתו על העסק או כל פרצה אחרת.

חוקי.

לפני כשעה, Supertigre כתב:

לטעות מותר,

נכון, ועם אחריות גדולה אמורה להגיע גם ענישה חמורה.

כל מה שנדרש מאדם הגון ומוסרי זה גם לקחת על זה אחריות כפי שעשו כל ראשי מערכות הביטחון שלמעט כמה מטורפים של מכונת הרעל, כולם יודעים ובטוחים שהם עשו את הטעות בתום לב. כן, חטא היוהרה אולי גם נמצא אצל חלק מהם, אבל גם אלו שחטאו בו (ראש אמ"ן) לקחו אחריות. 

הם לא צריכים לקחת "אחריות" אלא לעמוד לדין.

אם הוא פרש קצת יותר מוקדם ועדיין מקבל פנסיה של אלוף ותנאי פרישה, אם אין ענישה זה לא שווה כלום.

חושב אותו דבר על ראשי המערכת הפוליטית, לא רק הצבא.

זה כל מה שמצופה מאיש ציבור וזה דבר שלא קיים אצל ביבי והממשלה שלו, לא רק שלא קיים אלא מי שמעז לומר משהו נגד מיד זוכה למנה גדושה של הכפשות תוצרת מכונת רעל. 

למה? יש המון מחאות וביקורת נגד הממשלה.

חלקה מוצדקת חלקה פחות.

ההתמודדות של הממשלה(והיחסי ציבור) שלה, גרועים מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • רעיון גרוע 3

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

שקיבלת שר אוצר ושר משטרה ממפלגה סקטוריאלית קיצונית.

לא, קיבלת את זה כי יש אדם שקודם הוא ומשפחתו ורק אחר כך המדינה. קיבלת את זה כי את הממשלה מרכיבים אנשים שלא אכפת להם מהמדינה או סתם להתגייס ולהגן על המדינה. הם לא היו חייבים לקחת על עצמם את התפקיד, גם לא סגול השיער שהיה יכול לומר כי הוא לא מצליח להרכיב ממשלה ראויה, ולהחזיר את המנדט לנשיא. 

לפני כשעה, Potato כתב:

ראש ממשלה הוא קול אחד, אם אין מאחוריו אנשים חזקים שיודעים להתוות מדיניות ולא להתפזר הוא לא שווה כלום.

קודם כל תיארת את ביבי והממשלות שלו, זה לא מה שהיה עם ממשלת בנט, היו שם אנשים שכל אחד ויתר על משהו כדי לעשות משהו למען המדינה. טועים? שוגים? צודקים? זו כבר שאלה אחרת. 

לפני כשעה, Potato כתב:

זה מהלך מסוכן מאוד בצבא העם, רק בעידן הביביסטי הכל התדרדר למקום הזה. מי בכלל ישרת בצבא כזה? מדוע אני כחייל אתגייס לצבא בו אם אני עושה טעות בתום לב אני עומד לדין פלילי (להבדיל ממשמעתי). זה עוד טירוף ביביסטי. תכף נתחיל לשפוט קצינים על מהלכים צבאיים, או את מפעיל המל"ט שחיזבאללה זיהה את המסלול שלו, הניח מטענים וחיסל מחלקה שלמה של השייטת. 

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

מה זה ענישה חמורה?

נראה לך אפשרי להקים מערכת שכל טעות מורידים לך את הראש?

לפני 22 דקות, Supertigre כתב:

רק בעידן הביביסטי הכל

ביביסטי זה קללה בשבילך או משהו דומה?

אחרי הספורט שעשיתי אני מסריח כמו ביביסט?

מישהו חירבן בשירותים ואתה אומר יש ריח של ביבסט?

מישהו מצפצף ברחוב אתה צועק לו מה אתה ביביסט?

פורסם
לפני 4 שעות, Supertigre כתב:

סתם תירוץ ביביסטי עלוב שכמו תמיד, מתייחס לטפל ולא לעיקר

זה היה המוטו שלהם כשבנט עלה. 
אח"כ זה התחלף ב"בחירות רק ב11/26" וכמובן ב"ראש ממשלה מחליפים רק בקלפי"
3 ראשי ממשלה שהתפטרו (ביניהם "בגין מלך ישראל") ואחד שנרצח - נחמד לשכוח

• אהבתי 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

"מדינה דמוקרטית של כל אזרחיה" = "מדינת כלל אזרחיה" בניסוח שעובר את בג"צ.

כמו שאמרתי - הקטנת ראש. המטרה שלהם היא מניעת מדינה יהודית.

אז אתה טוען שישראל היא לא מדינת כלל אזרחיה...? 🙄🤦

זה מעניין לראות את הדיסוננס בשידור ישיר, כשאתה שולל את מגילת העצמאות / אופייה הדמוקרטי של ישראל מבלי להבין שזה מה שאתה עושה. 

כאמור - פוליטיקת זהויות: לשיטתך לא שופטים לפי טענות בפועל אלא לפי הגזע ו/או מחשבות הנאשם. 

וחשוב להזכיר למי שמתבלבל/שוכח - האופי הדמוקרטי של ישראל כבר כעת גורם לכך שהיא מדינת כלל אזרחיה, החשש (המוצדק, לדעתי) של הרוב היהודי הוא אזרוח מליוני פלסטינים נוספים, והאנשים שהכי דוחפים *אפקטיבית* לתרחיש הזה מתוך הכנסת הם לא בל"ד חסרי ההשפעה, אלא הימין המשיחי המרחיב את מפעל ההתנחלויות. 

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 14 דקות, oryo כתב:

אז אתה טוען שישראל היא לא מדינת כלל אזרחיה...? 🙄🤦

זה מעניין לראות את הדיסוננס בשידור ישיר, כשאתה שולל את מגילת העצמאות / אופייה הדמוקרטי של ישראל מבלי להבין שזה מה שאתה עושה. 

כאמור - פוליטיקת זהויות: לשיטתך לא שופטים לפי טענות בפועל אלא לפי הגזע ו/או מחשבות הנאשם. 

וחשוב להזכיר למי שמתבלבל/שוכח - האופי הדמוקרטי של ישראל כבר כעת גורם לכך שהיא מדינת כלל אזרחיה, החשש (המוצדק, לדעתי) של הרוב היהודי הוא אזרוח מליוני פלסטינים נוספים, והאנשים שהכי דוחפים *אפקטיבית* לתרחיש הזה מתוך הכנסת הם לא בל"ד חסרי ההשפעה, אלא הימין המשיחי המרחיב את מפעל ההתנחלויות. 

כל אזרחיה שווים זה ציטוט ממגילת העצמאות.

אמירה חסרת תקדים: עבאס: "ישראל היתה מדינה יהודית ותישאר כזאת" - בחזית (bahazit.co.il)

"עוד אמר אבו שחאדה: "שאלת מעמדו של המיעוט הפלסטיני בישראל קשורה בטבורה בהגדרת המדינה כמדינה יהודית. רק מדינת כל אזרחיה מובילה לצדק ושיוויון מלא בין כל האזרחים"."

תודיעו לי מתי אתם מוציאים את הראש מהאדמה. או שאתם זורמים עם מדינה שהיא לא מדינה יהודית בהגדרה.

לפני 4 שעות, פריג'י כתב:

יובל מה הבעיה עם זה שקבוצה מעוניינת לשנות בדמוקרטיה, באופן דמוקרטי, את אופי המדינה?

לא באלימות, לא בשיתוף פעולה עם האויב. באופן דמוקרטי?

מבחינתי, מה שהם כותבים כאן זה קביל, חד משמעית דעה ורצון לגיטימיים. הכל 100%. אני לחלוטין לא מסכים ולא רוצה בזה, אבל לא מפריע לי ששכני או יריבי ירצה.

ולכן, מכיוון שזה קביל, אני אבחר במפלגות ששואפות אחרת. 

זו המהות של הדמוקרטיה הפרלמנטרית. אני מוכן שהצד השני יוכל להשמיע את דעתו וכו'.

אתה מסנגר על מפלגה ששואפת לבטל את האפשרות של הצד השני להביע דעה ולהתמודד. 

למה?

אתה לא מאמין שבדמוקרטיה יש בעד ונגד? צריך להיות בעד ובעד יותר? כי זו הדמוקרטיה האיראנית למשל.

מי שלא בעד, צריך ליזום הפיכה? (אליבא דרוטמן).

ברור שבמידה ומפלגה מסוימת מורכבת מתומכי טרור שיש נגדם מידע מודיעיני חד משמעי שהם עובדים בניגוד לחוק, ניתן לפסול אותה או ספציפית חלק מנציגיה. 

אבל סתם אדם ששואף להיבחר ולשנות חוקים בהצבעה, מה הבעיה בזה?

חבר, ממשלת ה-64 רוצה לשנות את אופי המדינה, ובגלל זה כל המדינה בלהבות כבר שנתיים.  

אני לא מסנגר על אף אחד, אמרתי כבר שמבחינתי כולם שילכו הביתה, הם פחי אשפה, אבל עצם זה ששחאדה וחבריו מבחינתכם לגיטימיים ובן גביר לא.. וואלה מוזר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

האנשים לא חייבים להיות ממפלגתו. השיטה הישראלית בנויה על קואליציה מהכנסת השניה (כזכור, הראשונה לא נבחרה). לפיד (שהיה הארכיטקט של ממשלת השינוי) ויתר על ראשות הממשלה ובנה את הקואליציה סביב בנט כי היו הה אלמנטים שקיבלו את בנט אך לא את לפיד. וגם חלק גדול מחברי הממשלה הזו היו אנשים חזקים עם מדיניות ברורה. אפילו למרב מיכאלי, עם כל המוזרויות שלה, היתה מדיניות ברורה בתחום התחבורה.

לפני שעתיים, Potato כתב:

אין לי טענות לבנט, הוא ניצל את השיטה לטובתו, בדיוק כמו עצמאי מקזז הוצאות על הרכב של אשתו על העסק או כל פרצה אחרת.

חוקי.

בנט לא "ניצל" את השיטה. הוא בנה ממשלה עם מטרות ברורות תוך ויתור על כמה קווים שהנחו אותו לאורך הקריירה, כי הוא ראה בעיות יותר דחופות. שך ישראל, לא של בנט.

לפני שעתיים, Potato כתב:

אם הוא פרש קצת יותר מוקדם ועדיין מקבל פנסיה של אלוף ותנאי פרישה, אם אין ענישה זה לא שווה כלום.

חושב אותו דבר על ראשי המערכת הפוליטית, לא רק הצבא.

כדי להעמיד לדין פלילי אתה צריך כוונות ומעשים פליליים. כנראה שכאלה יהיה ל ףך קשה מאוד למצוא בין אנשי הצבא (אני לא מדבר על זוטות). גם את נתניהו מעמידים לדין על שוחד, לא על קבלת החלטות לא ראויות ואפילו על כך שהן מתקבלות משיקולים זרים.

לפני שעתיים, Potato כתב:

למה? יש המון מחאות וביקורת נגד הממשלה.

חלקה מוצדקת חלקה פחות.

ההתמודדות של הממשלה(והיחסי ציבור) שלה, גרועים מאוד.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

לא מסנגר על אף אחד, אמרתי כבר שמבחינתי כולם שילכו הביתה, הם פחי אשפה, אבל עצם זה ששחאדה וחבריו מבחינתכם לגיטימיים ובן גביר לא.. וואלה מוזר

פוטנציאל הנזק שלהם שונה לחלוטין.

עבאס היה בממשלה, האם היו פה נסיונות מיוחדים לשחרור פלסטין? לא ממש.

בנגביר עכשיו בממשלה, האם כל התחומים שהוא אחראי עליהם נראים כמו הפרצוף שלו? כן.

גם הדברים של אבו שאחדה שכתבת לא מדוייקים.

הוא רוצה 2 מדינות, אחת לפלסטינים ואחת "כל אזרחיה". זה זיון מח קלאסי של פוליטיקאי, בשביל לקושש קולות גם מערבים שלא רוצים לחיות בפלסטין המשוחררת שתהיה סוג של ירדן/סוריה/שאר הזבל שיש פה מסביב אבל מרגישים שהם אזרחים סוג ב' בישראל כי להתקרבן זה ממכר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

גם הדברים של אבו שאחדה שכתבת לא מדוייקים.

הוא רוצה 2 מדינות, אחת לפלסטינים ואחת "כל אזרחיה". זה זיון מח קלאסי של פוליטיקאי, בשביל לקושש קולות גם מערבים שלא רוצים לחיות בפלסטין המשוחררת שתהיה סוג של ירדן/סוריה/שאר הזבל שיש פה מסביב אבל מרגישים שהם אזרחים סוג ב' בישראל כי להתקרבן זה ממכר.

אתה יודע מה הייתה הבעיה לפני ה-7.10? שחמאס אמרו לנו בפירוש מה התוכניות שלהם והתעלמנו.

זה אותו דבר עם הדברים האלה. "זה זיון מוח", וואלה זה לא, וגם אם כן אני לא מוכן להתעלם מזה. לוקח את זה כאזהרה חמורה לגבי מה הכוונות שלו.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...